Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάξε στο Google για reddit nba live streams. Το πρώτο αποτέλεσμα. Τα έχει ανά αγώνα. Αυτό που λέω εγώ είναι το πάνω-πάνω, των Bucks στα 60fps.

Δημοσ.

Ναι το βρήκα και τρελάθηκα!! Πραγματικά, μηδέν buffering και κρυστάλλινη εικόνα..

Σε άλλα νέα, το ματς είναι κλασσικά τραγωδία του μπάσκετ :D Γιάννης μπαίνει, γιάννης καρφώνει. Άμυνα με τα μάτια..

• Like 1
Δημοσ.

εγω απ το kodi (pro sport - acestream) εκανα μια προσπαθεια να δω, καλη ποιοτητα κλπ,

αλλα με σκισε στο buffering και εβαλα να δω την ηττα της ρεαλ (μπαλα) :D

το παρακολουθουσα το nbastreams απ το reddit, αλλα το παρατησα ο βλακας,κ

κατσε να ξανακανω subscribe,

εντωμεταξυ τωρα βλεπω εχει ρουκετες στο eplstreams.club,

το οποιο σιγα μην δουλευε στο kodi :D

Δημοσ.

Και να ρωτήσω κάτι και εγώ... Έχουμε κάποιο site που να λέει τελευταίες απουσίες για όλους τις ομάδες, έτσι ωραία και συγκεντρωμένα? Είναι για στοιχηματικούς λόγους :P

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο του epl streams είναι κορυφή πάντως, κι εγώ από αυτό βλέπω τώρα (δεν έχει διαφημιστικά banner ακόμα και χωρίς adblocker). Έβαλα το επίσημο NBA league pass μέσω Kodi και σκάλωνε για buffering. Κάτι που δεν έχει ξανακάνει, αλλά δεν έχω τώρα υπομονή να ψάξω το πως και το γιατί. Και φυσικά δεν είναι 60fps.

Μεγάλο ντέρμπι μέχρι στιγμής, πρέπει να το καθαρίσουν οι Μπακς το παιχνίδι γιατί δεν νοείται εντός έδρας ήττα από τους 76ερς.

edit: 45 λεπτά αργότερα...

Η μεν άμυνα μέτρια, η δε επίθεση φρικτή.

Μας φάγανε τα ταξίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Σπάσανε τα καλάθια οι Bucks τι να λέμε τώρα.

Κανένας παίκτης σε καλή μέρα ο δε Γιάννης έπαιξε τον μισό αγώνα μόνο λόγω φάουλ!

Δημοσ.

Μπορουμε να λεμε πολλα για τους πολεμιστες ομως το παιχνιδι τους ειναι απιστευτο, απιστευτη κινηση χωρις η με τη μπαλα.

Απιστευτο 1ο ημιχρονο, απο τα καλυτερα που εχω δει.

• Like 1
Δημοσ.

Απιστευτο ημιχρονο οι warriors. θελω να δω ποιος θα μαρκαρει τον durant στους τελικους. ο λεμπρον δεν ξερω αν ειναι καλη επιλογη γιατι αμα αραζουν τον durant σε καμια γωνια μετα οι αλλοι 4 θα τρωνε καλαθια για πλακα

Δημοσ.

Τσάμπα ξενυχτήσαμε, τσάμπα ξεσπιτωθήκαμε... Είπαμε να το πάρουν οι πολεμιστές αλλά όχι κι έτσι. Τι χάλι μαύρο ήταν αυτοί οι cavs;

Δημοσ.

Το χθεσινο ματς οκ ηταν αλλο ενα ματς μεταξυ των 2 ομαδων αλλα δειχνει την τεραστια διαφορα μεταξυ τους

Στο ημιχρονο νομιζω οι assist ηταν 4-26...Απιστευτο τρεξιμο και μοιρασμα της μπαλας απο την μια ενω απο την αλλη στατικο μπασκετ και γιουρουσια στο πουθενα...Αν δεν κανουν μαλ..ιες οι Warriors οπως περσι στους τελικους η σειρα ειναι 4-0 4-1

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...