Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγκλονιστικοί Νετς στα τελευταία 5 λεπτά. Γύρισαν το +9 των Μπουλς και πήραν τεράστια νίκη (τεράστια για τους Μπακς εννοείται, οι οποίοι αν νικήσουν τώρα στη Φιλαδέλφεια εξασφαλίζουν την πρόκριση στα playoff).

Δημοσ.

Τελικά άντεξα εγώ ο ήρωας και είδα ολόκληρο το 76ers-Bucks χθες βράδυ. Ο βιασμός του μπάσκετ πραγματικά. Στο πρώτο ημίχρονο τα ελάφια ήταν επιεικώς απαράδεκτα (μιλάμε τώρα για "επιθέσεις" με συνεχόμενα λάθη επιπέδου παιδικών πρωταθλημάτων και πλήρη τρικυμία εν κρανίω). Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση των 76ers ήταν επιπέδου Σουπρολίγκας και κάτω, οπότε η ανατροπή ήρθε φυσιολογικά. Το παιχνίδι δεν χρίζει κανενός άλλου σχολιασμού.

• Like 2
Δημοσ.

Κανονισε λιμπρονάκο να χασεις την 1η θεση στην ανατολή να γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Χεητερς γκονα χεητ. :-D  :-D

Δημοσ.

Κανονισε λιμπρονάκο να χασεις την 1η θεση στην ανατολή να γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Χεητερς γκονα χεητ. :-D  :-D

Εγώ πάντως ρε παιδιά με αυτά που κάνουν γουστάρω τρελά να μην πάνε τελικούς. Που μου την είδαν "έχουμε την Ανατολή για πλάκα, όσα και να χάσουμε στη regular, θα τους φάμε 4-0 στα playoff". Δηλαδή οι GSW που αυτή τη στιγμή έχουν 14-0 σερί είναι μλκες.

• Like 3
Δημοσ.

Ομαδάρα έχουν οι Cavs και συνέχεια βρίσκουν τρόπο να δείχνουν πόσο ξεφτίλες είναι..

Προσωπικά πιστεύω ότι αν παίξουν όπως πρέπει δεν το χάνουν ούτε φέτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...