Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχα Ναι μου το είπε κι αυτό ο συνάδελφος, παίζεται λέει αν τον ξανά έβαλε στο ματς, τι μελιτζανι ζοτς μου λες μου λέει, τρις χειρότερος,

και του λέω σου λέει ο παου που να τρέχω :-D

• Like 1
  • Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2001

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Καλος ο ποπ αλλα χτες οι ροκετς το εχασαν το παιχνιδι. Ξερουμε τι εγινε με τον τραυματισμο λεοναρντ; Θα χασει κανενα παιχνιδι;

Δημοσ.

χαχα Ναι μου το είπε κι αυτό ο συνάδελφος, παίζεται λέει αν τον ξανά έβαλε στο ματς, τι μελιτζανι ζοτς μου λες μου λέει, τρις χειρότερος,

και του λέω σου λέει ο παου που να τρέχω :-D

η μακακια ειναι οτι επειδη κοιμηθηκε ο Παου, ο Mills αναγκαστηκε να κανει διπλη προσποιηση στον Harden και ετσι το τριποντο ηταν εκπροθεσμο (το τριποντο μπηκε!).

καταλαβαινεις ποσο μελιτζανι ειχε γινει ο Pop!!!

Δημοσ.

ξεμπουκωσαμε λιγουλακι..... σχεδον 70 στο ημιχρονο! not bad.. ευτυχως που στα playoffs παιζονται αμυνες!!!

avery, horford κανουν παπαδες. crowder απο κοντα..

ΥΓ: επικος shaq στο halftime show να τρεχει πανω κατω στο στουντιο φορωντας σακακι και ... cargo βερμουδα!! χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Ούτε καν μαχόμενοι δεν έπεσαν οι Ρόκετς... Πολύ λίγοι σε τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα τους.

Αυτός ο μούσιας έπαιζε λες και ήταν στημένο να χάσουν.

Δημοσ.

Αντε γεια μουσια!

ο οποιος καποια στιγμη ειχε 2/11 FG εκ των οποιων ηταν 2/9 3p.. δηλαδη, μονο τριποντα κι ας μην μπαινανε.. αντε γεια μουσια! :P :P

Δημοσ.

Καλύτερα, μπας και δούμε σειρά της προκοπής με Warriors, πιστεύω τους Ρόκετς θα τους σκούπιζαν, άντε κάνα 4-1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...