Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1889

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Ο harden το εχασε το παιχνιδι. Τρια λαθη στη παραταση και γενικα κακες επιθετικες επιλογες. Λειπει η δυναμη μεσα στο καλαθι για το χιουστον αλλιως θα την ειχαν καθαρισει την σειρα. 

Συμπερασμα: οι γουοριορς θα πανε ευκολα στο τελικο οποιος και αν περασει με βαρια βαρια 4-1

• Like 1
Δημοσ.

πολυ ωραιο ματσακι το χτεσινο. throwback απο Manu... MANU MANEUVERING!!! yeah baby!!

η σειρα μαλλον θα παει στα 7. και οπως ορθως ειπε ο αποπανω, μετα θα κανουν παρτυ οι Dub!

• Like 1
Δημοσ.

ε ας πανε αυτες οι 2 σειρες στα 7 (να δουμε κανα δυο 7α ματς ακομα μιας και περσυ ειδαμε απο ελαχιστα εως καθολου) και

ας κανουν οτι θελουν μετα οι dubs και ο λεπρος :P

Δημοσ.

λογικα και το Boston - Washington θα παει στα 7...

τουλαχιστον στη σειρα Spurs - Rockets ειδαμε λιγο ενταση και παράτα γιατι τα προηγουμενα ηταν λιγουλακι blowouts!

Δημοσ.

τουλαχιστον στη σειρα Spurs - Rockets ειδαμε λιγο ενταση και παράτα γιατι τα προηγουμενα ηταν λιγουλακι blowouts!

χαχα, ναι, μου ελεγε χθες συναδελφος ποσο δινει να κερδισει με διψηφια διαφορα ο αγ αντωνης;

ανετα λεει τους εχει... μωρε για το ανετα του λεω σιγουρος ειμαι, για το ποιος απ τους δυο δεν ξερω :P :D

τελικα εγινε πρωτη φορα close match, καιρος ητανε, ναι

• Like 1
Δημοσ.

χτες ο αυστραλος παντως εκανε παιχνιδαρα...

καποια στιγμη στο τελος της κανονικης περιοδου κοιμηθηκε ο Παου και δεν εκανε re-screen στον Mills και επρεπε να δεις πως τα ακουσε απο τον Popovich!! χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

χαχα Ναι μου το είπε κι αυτό ο συνάδελφος, παίζεται λέει αν τον ξανά έβαλε στο ματς, τι μελιτζανι ζοτς μου λες μου λέει, τρις χειρότερος,

και του λέω σου λέει ο παου που να τρέχω :-D

• Like 1
Δημοσ.

Καλος ο ποπ αλλα χτες οι ροκετς το εχασαν το παιχνιδι. Ξερουμε τι εγινε με τον τραυματισμο λεοναρντ; Θα χασει κανενα παιχνιδι;

Δημοσ.

χαχα Ναι μου το είπε κι αυτό ο συνάδελφος, παίζεται λέει αν τον ξανά έβαλε στο ματς, τι μελιτζανι ζοτς μου λες μου λέει, τρις χειρότερος,

και του λέω σου λέει ο παου που να τρέχω :-D

η μακακια ειναι οτι επειδη κοιμηθηκε ο Παου, ο Mills αναγκαστηκε να κανει διπλη προσποιηση στον Harden και ετσι το τριποντο ηταν εκπροθεσμο (το τριποντο μπηκε!).

καταλαβαινεις ποσο μελιτζανι ειχε γινει ο Pop!!!

Δημοσ.

ξεμπουκωσαμε λιγουλακι..... σχεδον 70 στο ημιχρονο! not bad.. ευτυχως που στα playoffs παιζονται αμυνες!!!

avery, horford κανουν παπαδες. crowder απο κοντα..

ΥΓ: επικος shaq στο halftime show να τρεχει πανω κατω στο στουντιο φορωντας σακακι και ... cargo βερμουδα!! χαχαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...