Tilemaxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Το κόλπο είναι ότι ήδη έχουν cap space για να κάνουν παιχνίδι στην free agency. Αν ο fultz γίνει όσο καλός προβλέπεται, μιλάμε για φοβερό backcourt. Θα ήταν κρίμα να το θυσιάσουν για butler. Μιλάμε για ομάδα με λεπτούς προοπτικές δεκαετίας με τον γάτο τον Ainge Ο Μπάτλερ του χρόνου γίνεται 29, ο Φούλτζ είναι 18. Θεωρώ οτι είναι προτιμότερο να επενδύσεις σε έναν μελλοντικό franchise player πού πιθανότατα είναι το ταλέντο της δεκαετίας, παρά να ανταλλάξεις και να δώσεις max συμβόλαιο για ένα παίκτη που δεν έχει κάνει τίποτα σημαντικό μέχρι στιγμής και νομοτελειακά φεύγει απο το prime του αργά ή γρήγορα. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει ήδη χώρος για να αγοραστεί κάποιος στάρ, υπάρχει ο Ζίζιτς που έκανε παπάδες φέτος Ευρώπη, ο Μπράουν που έχει μέλλον, ΑΒ και Σμάρτ που είναι απ' τους καλύτερους στην ηλικία τους. Η σειρά έτσι όπως την βλέπω πάει ασυζητητί Κάβς. Ξεκούραστοι και με τον Λεμπρόν καπετάνιο στα καλύτερα του δεν έχει τύχη η Βοστώνη εκτός και αν δούμε θαύματα στα επόμενα ματς. Δεν με λυπεί καθόλου αυτό όμως αφού έχουμε να κάνουμε με μια ήδη επιτυχημένη σεζόν, με το μέλλον και τις προοπτικές να δείχνουν την επόμενη δυναστεία του ΝΒΑ αν όλα πάνε καλά. 1
4saken Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Οι Σελτικς θα πρεπει να περιμενουν λιγα χρονια ακομα γιατι οι Golden State με 1.Τον κορμο των παιχτων που εχουν. 2.Το τσακαλι τον GM 3.Το περιθωριο που εχουν για μεγαλα συμβολαια, βλεπω να παιρνουν 2-3 πρωταθληματα ακομα...
Rabican Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 σε 3 φασεις ο Καναδος πηγε να μαρκαρει τον Lebron.. γελασε ολο το TD Garden. ιδια φαση με τον Smart.. ο μονος που μπορουσε να τον περιορισει ηταν ο Crowder. το αποτελεσμα το αναμενομενο. Οι Cavs πιο ξεκουραστοι, εμφανως ανωτεροι και οταν ο ΙΤ βαραει 18% στο ημιχρονο και ο Horford τελειωνει με 4 ποντους μην περιμενεις πολλα... που δε φαγαμε 40 καλα ειμαστε! 4
patrickdrd Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 μπα; τι εγινε; single σημερα; που ειναι η γυναικα ρεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;; 1
~mxls~ Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δεν σε ζηλεύουμε καθόλου να ξέρεις. Έχω δει Βασίλη Καββαδά εγώ. 1
Rabican Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 η αληθεια ειναι οτι εχω δει και εγω βασιλη καββαδα κι απο τους ψηλους των Celtics καλυτερος ηταν!!! :P καποια στιγμη χτες στο 3ο quarter οι Celtics παιζανε χωρις 4/5αρι...!! wtf??? 1
kargo130 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καπου εκει δεν σταθεροποιησαν/ψιλομειωσαν την διαφορα νομιζω. Αν και το ματς ειχε ληξει στο 20λεπτο με τον λεμπρον να κανει πλακα. Ο κοντος παντως πρεπει να ειναι μεγαλο @ιδι γιατι μονιμως πουλαει μαγκια και ειναι μεσα στην ειρωνεια. Μαζεψου ρε λιγο και παιξε μπασκετ.......
Rabican Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 μαζεψανε διαφορα γιατι οι αλλοι κανανε πλακιτσα... καποια στιγμη ειχαν σχεδον double score.. 25-48 κατι τετοιο. απο εκεινο το σημειο και μετα φανηκε ξεκαθαρα οτι παιζανε για την πλακα τους οι Cavs. γιαυτο και μειωσαμε λιγο. το εβλεπες απο τις κινησεις τους μεσα στο παρκε, ποσο δυναμικα παιζανε. επισης στο ξεκινημα του 3ου quarter οι Cavs πρεπει να ειχαν 7/7 σουτ και 25 ποντους σε 3-4 λεπτα.. damn! επισης. δεν εχω δει replays, αλλα νομιζω οι διαιτηται μας ψιλοσφαξανε σε κατι φασεις. εκαναν οι δικοι μας μπασιμο επεφταν αγκωνιες/κλωτσιες δεν εδιναν τιποτα. εκανε μπασιμο λεπρος και η σφυριχτρα βαραγε υπερωριες.. ξαναλεω δεν εχω δει replay αλλα ετσι μου φανηκε.
Liakos10 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Κάτι ψιλά που χάζεψα στο πρώτο ημίχρονο, νομίζω παίζανε λίγο λεπρό όντως.
coyote2 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δεν σε ζηλεύουμε καθόλου να ξέρεις. Έχω δει Βασίλη Καββαδά εγώ. Βασίλη Σπανούλη στο Μαρούσι
raxanas Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 NBA First team Harden Westbrook James Leonard Davis Και στη 2η ομάδα ο Γιανναρος με Τhomas,Curry,Durant,Gobert Μπραβο στο Γιανναρο!
Ψιτ Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Βασίλη Σπανούλη στο Μαρούσι Είδα Φάνη στη Δαφνάρα και σηκώσαμε* κούπα με Παπαλουκά *τρόπος του λέγειν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα