Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως η ταχύτητα σκοτώνεται μόνο με άμυνα

Ετσι γίνεται και στην euroleague έτσι γίνεται παντού.

Είναι πάντως πολύ καλή ομάδα 

Στο ps4 παίζουν πάρα πολύ καλύτερα από τους άλλους (!!!!)

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2002

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Σήμερα βάζουμε ξυπνητήρι στις 4 και πάμε σερί δουλειά η κοιμόμαστε κανονικά σαν αρνάκια? ιδού η απορία

Δημοσ.

Κανονικα σαν αρνακια φυσικα.Γιατι:

Oταν γυρισουμε θα εχει κατεβει το ματς σε 720p η 1080p.

Δεν θα φαμε στην μαπα απειρες διαφημισεις,ημιχρονα κτλ, το προχωραμε οποτε θελουμε (εγω προσωπικα με VLC το προχωραω 10 sec).

Aποφευγουμε την Ελληνικη μεταδοση.

Αποφευγουμε το τραγικο να ξυπνησουμε 04.00, να δουμε το πρωτο ημιχρονο και να μας παρει ο υπνος και να ξυπνησουμε το τελευταιο λεπτο.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν θα φαμε στην μαπα απειρες διαφημισεις,ημιχρονα κτλ, το προχωραμε οποτε θελουμε (εγω προσωπικα με VLC το προχωραω 10 sec).

Αποφευγουμε το τραγικο να ξυπνησουμε 04.00, να δουμε το πρωτο ημιχρονο και να μας παρει ο υπνος και να ξυπνησουμε το τελευταιο λεπτο.

Ρε γαμώτο και πως αποφεύγετε το σπόιλερ όλη μέρα? Δε θα μπω καθόλου σπορ φμ δηλαδή στη δουλειά? :P

και από που το κατεβάζετε ?

Δημοσ.

χαχα δικεεεεεεεεεεεεε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ :D

αγαπαμε forward 10 sec, μαμιεσαι βλακα (π)οτε που πηγες και μου το βαλες στα 10 λεπτα, να τα κανω τι ρε γκιοζη τα 10 λεπτα;

με τα 10 sec οχι ημιχρονο και timeout πηδας, αλλα και βολες και κωλοβαρεμα τυπου σκουπιζουν το παρκε και

επιθετικα φαουλ (για βαλτε ποση ωρα κανει να σηκωθει αν επεσε κανενας κατω και ποσοι ωρα κανουν να περασουν τη σεντρα,

ανετο δεκαρικακι, ακομα και για gs που παιζει στο τουρμπο,

anyway, παλιοτερα γραφαμε στο δισκο (κακο), αλλα ειχαμε 10 sec forward (καλο),

τωρα δεν γραφουμε τπτ, στα @@ μας ολα, αλλα εχουμε απλο ff (σε διαφορες ταχυτητες ευτυχως)

Ρε γαμώτο και πως αποφεύγετε το σπόιλερ όλη μέρα? Δε θα μπω καθόλου σπορ φμ δηλαδή στη δουλειά? :P

και από που το κατεβάζετε ?

δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπω πουθενα ολη μερα,

η ζωη μου ολη ειναι αυτα πλεον :D

εγω το βλεπω πρωι ρε με καφεδουμπα (και μετα δουλεια), κοσμοτε ριπλεϊ τβ λεμε :D

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως η ταχύτητα σκοτώνεται μόνο με άμυνα

Ετσι γίνεται και στην euroleague έτσι γίνεται παντού.

Μια τεράστια διαφορά του ΝΒΑ με την Ευρωλίγκα είναι πως στο πρώτο το passing game είναι απείρως πιο γρήγορο και αυτό συνήθως δεν μπορεί να το σταματήσει η άμυνα, όσο και να κατεβάσει το ρυθμό στα transitions ή στον αριθμό των κατοχών. Γι' αυτό στο ΝΒΑ βλέπουμε πάρα πολλά ελεύθερα (ή σχεδόν ελεύθερα) σουτ από τις γωνίες όταν στην Ευρώπη οι περισσότερες ομάδες εξακολουθούν να κάνουν επιθέσεις απελπισίας στα 22" και να το ονομάζουν "σκεπτόμενο μπάσκετ".

Οι GSW έχουν πάει ένα επίπεδο παραπάνω βέβαια, αφού η ευχέρεια που έχουν στο περιφερειακό σουτ προσθέτει μια ακόμα παράμετρο στο πως γυρίζει η μπάλα. Φυσικά οι Cavs δεν μπορούν να κάνουν πολλά για αυτό εκτός από το να πιέσουν όσο μπορούν, να κλείσουν τους 3-4 All Star δίνοντας τα σουτ στους υπόλοιπους ελπίζοντας ότι δεν θα τραβήξουν. Και κυρίως να μην κάνουν απερίσκεπτα λάθη ώστε να μην αφήσουν τους Warriors να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Καθόλου εύκολο, αφού οι τελευταίοι εκτός των άλλων παίζουν και πολύ επιθετική (δηλ. aggressive) άμυνα.

Κατά τ' άλλα μπορείτε να δείτε τον αγώνα σε επανάληψη στο stream του nbahd (ειδικά αν το ανεβάσουν νωρίς), αν θυμάμαι καλά είναι ψιλοHD και δεν έχει διαφημίσεις. Έτσι δεν χρειάζεται να περιμένετε να κατέβει. Διαφορετικά NBA League Pass μέσω του Kodi addon, η καλύτερη δυνατή λύση για πολλούς και διάφορους λόγους: 6500Mbps bitrate, 60fps (πέρσι, αλλά δυστυχώς όχι και φέτος), condensed highlights των 10-15 λεπτών και φυσικά όλες οι δυνατότητες του Kodi για skip από ελάχιστα δευτερόλεπτα μέχρι... ώρες. Κόστος: 100 ευρώ το χρόνο για τη συνδρομή, τα άξιζε και με το παραπάνω.

ps: εννοείται αύριο έχει αποχή από τα πάντα μέχρι να δω τον αγώνα.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 2
Δημοσ.

GSW γιατί το μπάσκετ πάει μπροστά και δεν είμαστε πλέον στο 1996.

Μακάρι να'χαμε τον τότε ανταγωνισμό.

• Like 2
Δημοσ.

Μια τεράστια διαφορά του ΝΒΑ με την Ευρωλίγκα είναι πως στο πρώτο το passing game είναι απείρως πιο γρήγορο και αυτό συνήθως δεν μπορεί να το σταματήσει η άμυνα, όσο και να κατεβάσει το ρυθμό στα transitions ή στον αριθμό των κατοχών. Γι' αυτό στο ΝΒΑ βλέπουμε πάρα πολλά ελεύθερα (ή σχεδόν ελεύθερα) σουτ από τις γωνίες όταν στην Ευρώπη οι περισσότερες ομάδες εξακολουθούν να κάνουν επιθέσεις απελπισίας στα 22" και να το ονομάζουν "σκεπτόμενο μπάσκετ".

Σωστα ολα αυτα αλλα το μονο που βλεπουμε απο τους καβς ειναι να προσπαθουν να τρεξουν και να παιξουν το ιδιο γρηγορα με τους αλλους, κατι που τους οδηγησε στο πρωτο ματς να εχουν περισσοτερα λαθη απο ασσιστ και στο δευτερο στο να καταρρευσει ο λεμπρον στο τριτο δωδεκαλεπτο.

Αποψη μου ειναι οτι οι καβς πρεπει να κοντρολαρουν τον ρυθμο οσο γινεται και να παιξουν πολυ πιο σκληρα στην αμυνα. Απο την αμυνα ενδεχομενως να βρουν ρυθμο και στην επιθεση.

Φυσικα υπαρχει και το θεμα της μηδαμινης βοηθειας απο τον παγκο, ειτε του προπονητη ειτε των αναπληρωματικων.

Δημοσ.

Πολύ σωστός. Νομίζω ένα μεγάλο πρόβλημα είναι πως ο Kyrie εξακολουθεί να παίζει εκτός συστημάτων και να προσπαθεί μόνος του να κάνει ό,τι είναι να κάνει, χωρίς να βάζει τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι ή να τους βοηθάει. Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένας πέραν του Λεπρού να προσπαθεί να ελέγξει το ρυθμό. Λέτε τελικά να λείπει τόσο πολύ ο Ντελαβεντόβα; :)

Δημοσ.

Πολύ σωστός. Νομίζω ένα μεγάλο πρόβλημα είναι πως ο Kyrie εξακολουθεί να παίζει εκτός συστημάτων και να προσπαθεί μόνος του να κάνει ό,τι είναι να κάνει, χωρίς να βάζει τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι ή να τους βοηθάει. Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένας πέραν του Λεπρού να προσπαθεί να ελέγξει το ρυθμό. Λέτε τελικά να λείπει τόσο πολύ ο Ντελαβεντόβα; :)

όχι

Δημοσ.

Καλά δεν το εννοούσα κυριολεκτικά, αλλά ο τύπος είναι τόσο cult και ψυχωμένος που σίγουρα έχει λείψει από πολύ κόσμο. Εγώ φέτος φχαριστήθηκα να τον βλέπω στους Bucks. Να είχε και καλό ελεύθερο τρίποντο, δεν θα ήθελα τίποτα παραπάνω. 

• Like 1
Δημοσ.

πιστευω θα δουμε επιτελους uncle drew σημερα..

και θα δουμε κατι παραπανω απο D-Will, Korver και JR...

βαρελι το καλαθι των Cavs... να εχεις με 15 ποντους τον λεπρο σε 7-8 λεπτα και να εισαι πισω στο σκορ γιατι οι αλλοι εχουν βαλει 9 τριποντα σε ενα quarter! damn...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...