fantasmenos-87 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 μα τι πινεις? Χαχα τιποτα. Την αληθεια λεω. Διαβασε ξενα boards και σαιτς με αναλυσεις και θα την δεις και εσυ. Εχω κλάσει στο γέλιο, απλα! Γιατι νομιζεις οτι αν παιξεις μονο μαζι του θα νικησεις?? Μονο αυτο δεν ειπατε ακομα.
insomniaK Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Πο ρε μαν, ειλικρινά μυθικός μπασκετμπολίστας. Πηδάει τόσο ψηλά.
Komorias Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 εγω τον εχω standart...ξερεις ποσο πηδαω εγω? φιλε πες μου τι ωρα θα μπεις αυριο στο ινσομνια,μην σε χασω.
fantasmenos-87 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 εγω τον εχω standart...ξερεις ποσο πηδαω εγω? Δεν υπαρχει περιπτωση να πηδας παραπανω απο τον Λεμπρον!! Αυτος ξεπερασε Τζορνταν και Ντομινικ και Καρτερ και ολους στο αλμα σιγουρα. Κανεις στο κοσμο δεν τον νικαει σε αυτο. Πο ρε μαν, ειλικρινά μυθικός μπασκετμπολίστας. Πηδάει τόσο ψηλά. Γιατι δεν ειναι θεαμα αυτο? Τι ειναι οι ευρωλιγκες σας με το μπασκετ χελωνας που παιζεται? Δες εδω: ΒΑΣΙΛΙΑΣ! Δες δυναμη στα χερια. Ποιος να τον σταματησει?? Μην λεμε χαζα. Θα επαιζε με τον Μπερντ του 80 και τον ΜακΧειλ και θα εκανε τι? Δεν θα εβαζε 80 ποντους? Οκ θα εβαζε 70 χαχα.
Komorias Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δεν υπαρχει περιπτωση να πηδας παραπανω απο τον Λεμπρον!! Αυτος ξεπερασε Τζορνταν και Ντομινικ και Καρτερ και ολους στο αλμα σιγουρα. Κανεις στο κοσμο δεν τον νικαει σε αυτο. εχω τα παπουτσια του Jordan κ πινω redbull δεν εχεις ιδεα ποσο ψηλα πηδαω.
gnsX Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καλά fantasmenos μη τους δίνεις σημασία,δεν έχουν ιδέα. Είναι δυνατόν να συγκρίνεται ο KING με τον Ιορδάνη που έπαιζε πριν 20 χρόνια. Ταχύτητα Bolt,σώματικά προσόντα Kemp,ασσίστ Johnson και κινήσεις Jordan,δεν έχει ξαναυπάρξει τέτοιος παίχτης κοίτα εδώ τι κάνει Ok, sorry. Λάθος μου. Εμ ειδες? Τα στατιστικα λενε παντα την αληθεια. Αμα το δεις με βαση τους αγωνες και οχι με τα στατιστικα που ψευδονται(θυμησου: ο καλυτερος τροπος να πεις ψεμματα ειναι να χρησιμοποιησεις στατιστικα) εμ είδες;
fantasmenos-87 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καλά fantasmenos μη τους δίνεις σημασία,δεν έχουν ιδέα. Είναι δυνατόν να συγκρίνεται ο KING με τον Ιορδάνη που έπαιζε πριν 20 χρόνια. Ταχύτητα Bolt,σώματικά προσόντα Kemp,ασσίστ Johnson και κινήσεις Jordan,δεν έχει ξαναυπάρξει τέτοιος παίχτης κοίτα εδώ τι κάνει εμ είδες; Ακριβως. Να και ενας λογικος. Καλος ο Μαικλ αλλα πλεον ειμαστε σε νεα επιπεδα. Ο Λεμπρον εχει φτασει το επιπεδο ακομα πιο ψηλα. Ετσι παει. Πρωτα ηταν ο Δοκτωρ J, μετα ο Μαικλ, και τωρα ο Λεμπρον που εχει φτασει σε δυσθεωρητα επιπεδα. Αυτο που ειπα για στατιστικα ειναι οτι οταν σου λενε οτι ο Λεμπρον μοιραζει 10 ασιστ τοτε ειναι 10 ασιστ. Αυτο ειναι αληθεια, δεν ψευδονται. Αλλα οταν λενε για 35 ποντους μεσο ορο Τζορνταν ενω για Λεμπρον 27 τοτε ψευδονται διοτι δεν υπολογιζουν οτι ο Τζορνταν επαιζε σε εποχη 2 φορες πιο ευκολη αρα ο μεσος ορος του ειναι στην πραγματικοτητα 12 ποντους χαμηλοτερος περιπου. Αυτι εννουσα οτι ψευδονται και η διαφορα Τζορνταν Λεμπρον δεν ειναι αυτη που φαινεται στα στατιστικα αλλα αυτη που φαινεται στο γηπεδο. Κοίτα έναν που πήδαγε ψηλότερα... Δεν πηδαγε ψηλοτερα φυσικα απο τον Λεμπρον!!
Fluke Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ρε σεις, η Nova δείχνει σήμερα το Chicago ? Το tv guide στο site τους τον... παίζει.
gnsX Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ε καλά αφού δεν βλέπουν μπάσκετ,ο τύπος πηδάει 70 εκατοστά πάνω,που να τον κόψεις,εδώ έχει βάλει τον Μινγκ στα καλάθια,άσε τις ασσιστ που μοιράζει σαν πασατέμπο,ο Στόκτον μόνο αυτό έκανε και τον έκαναν θεό,ο KING κάνει ΚΑΙ αυτό και μάλιστα καλύτερα. Πραγματικά διάβασα όλο το νήμα και με προβλημάτισε η άποψη τους για τον Bασιλιά,τηλεφώνησα σε μερικούς φίλους και το συζητήσαμε (γενικά μιλάω με πολύ κόσμο για NBA) και είναι όλοι αγανακτισμένοι με τα σχόλια εδώ μέσα. Καλός ο Μιχαλάκης αλλά `King δεν ήταν,να τον βλέπαμε χωρίς πίπεν,ροντμαν,κουκοτς,κερ τι θα έκανε.
insomniaK Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 εννοείται πως ο ντρέξλερ πήδαγε ψηλότερα, περίπου 32.7 εκατοστά, βγαίνει με τον ίδιο αλγόριθμο που ο Τζόρντας θα σκόραρε 12 πόντους λιγότερους...
Komorias Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ROnF4HdAJaI&feature=related
fantasmenos-87 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ε καλά αφού δεν βλέπουν μπάσκετ,ο τύπος πηδάει 70 εκατοστά πάνω,που να τον κόψεις,εδώ έχει βάλει τον Μινγκ στα καλάθια,άσε τις ασσιστ που μοιράζει σαν πασατέμπο,ο Στόκτον μόνο αυτό έκανε και τον έκαναν θεό,ο KING κάνει ΚΑΙ αυτό και μάλιστα καλύτερα. Πραγματικά διάβασα όλο το νήμα και με προβλημάτισε η άποψη τους για τον Bασιλιά,τηλεφώνησα σε μερικούς φίλους και το συζητήσαμε (γενικά μιλάω με πολύ κόσμο για NBA) και είναι όλοι αγανακτισμένοι με τα σχόλια εδώ μέσα. Καλός ο Μιχαλάκης αλλά `King δεν ήταν,να τον βλέπαμε χωρίς πίπεν,ροντμαν,κουκοτς,κερ τι θα έκανε. Ε και εγω αυτα λεω μεσες ακρες. Ο Στοκτον ενα πραγμα εκανε καλα, καλα οκ 2 γιατι μην ξεχνας οτι και στα κλεψιματα ηταν κορυφαιος, και τον κανανε σουπερ παικτη. Ε ο Λεμπρον που κανει 10 πραγματα παραπανω και καλυτερα τι ειναι? Λογικα πραγματα οπως τα λες ακριβως ειναι. Ο Τζορνταν φυσικα και ηταν καλος κανεις δεν μπορει φυσικα να πει το αντιθετο, αλλα λογικο να βρισκοταν καποτε καποιος να τον ξεπερασει. Μονο που αυτο το περιμεναν μετα απο 100 χρονια αλλα ατυχησαν γιατι γεννηθηκε ο βασιλιας Λεμπρον Τζειμς και τον ξεπερασε. εννοείται πως ο ντρέξλερ πήδαγε ψηλότερα, περίπου 32.7 εκατοστά, βγαίνει με τον ίδιο αλγόριθμο που ο Τζόρντας θα σκόραρε 12 πόντους λιγότερους... Δεν καταλαβα. Ποιον αλγοριθμο?
Komorias Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δεν πηδαγε ψηλοτερα φυσικα απο τον Λεμπρον!! κ εγω που νομιζα οτι o Vince ειναι ο καλυτερος στα καρφωματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα