Tilemaxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Εγώ το βλέπω σε HD αλλά δεν ξέρω πώς το κάνουν αυτό.
Fluke Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Με τι upload να σου κάνει stream HD video jason. 1Mbps ?
jason_rethymno Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Καλά δε με νοιάζει να είναι και HD ,αρκεί να βλέπω οτι φαίνεται στην Επιφάνεια Εργασίας του.BTW το βρήκα το πρόγραμμα,NetOP λέγεται.θα σου στείλω πμ.
Fluke Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 μπες στο veetle.com -> channels -> sports και θα βρείς σίγουρα κάποιο καλό HD stream Και ο βασιλιάς Dirk στον θρόνο του Goodbye fantasmenos-87, time for a new nickname
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Ελα ρε Kidd επιτέλους πρωτάθλημα! Γιγαντα! Απο τους πιο αδικημένους παίχτες στο ΝΒΑ, τεράστιος παιχτης.. Καταπληκτικός ο Τέρι σήμερα.
patrickdrd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 καλημερα παιδες, δυστυχως στις 4 ειναι, οσοι θελουν/θελουμε να το δουμε (και δουλευουμε...) πρεπει να την πεφτουμε μου φαινεται κατα τις 12 με 1, ξυπνημα εκεινη την ωρα με ξυπνητηρι και συνεχεια μετα, οσοι εχουν περιθωρια... τεσπα, εχοντας δει και τα δυο παιχνιδια της κανονικης περιοδου (2-0 θυμιζω το νταλας ευκολα), πιστευω πως δεν θα ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα και πολλα θα κριθουν στα ριμπαουντ, μαχη στην οποια τα προγνωστικα δειχνουν νταλας φυσικα, εκτος αυτου, το νταλας εχει τους "extra" παικτες που θα βαλουν την μπαλα στο καλαθι, κατι που δεν ειχε το σικαγο, τερυ, πετζα, κιντ, μαριον μπορουν να προκαλεσουν ζημια στο μαϊαμι, βλεπω (κ θα παιξω μαλλον...) 4-2 υπερ του νταλας και 4-3 μαϊαμι ταμειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, 6,5 αποδοση μπραβο ρε νταλας, πραγματικα το αξιζε ο ντιρκ, λεμπρον = λουζερ στανταρρρρρρρρρρρρ
nikos21aek Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 O Τέρι ήταν ο πιο πωρωμένος από όλους γενικά.Πήγε και έκανε tattoo το τρόπαιο πριν τους τελικούς και αν το έχαναν θα το έσβηνε.Όλοι το άξιζαν να το πάρουν.Μπράβο τους.
nikos21aek Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Λάθος άνθρωπο έβαλες.Αυτός από καθαρίστρια έγινε προπονητής NBA.Μια χαρά winner είναι για εμένα.
Tilemaxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Τεράστιος Ντίρκ. Απίστευτη παρουσία σε τελικούς, απο τις καλύτερες που έχω δεί. Καθοριστικός και ο Τέρρυ σε ολα τα παιχνίδια. Μπράβο τους, το άξιζαν. Ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα των playoffs. Και τώρα Λεμπρόν πελάτη του Πίρς κλάψε. Άτιτλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα