Προς το περιεχόμενο

Tellas Zistο - 4Mbit!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"""Το να πάρουν ένα καλώδιο από το ένα dslam και να το πάνε στο άλλο δεν χρειάζεται 14 μέρες."""

Ποιός θα το πάρει και ποιός θα το πάει?

Και όποιος το πάρει που θα το πάει?

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
"""Το να πάρουν ένα καλώδιο από το ένα dslam και να το πάνε στο άλλο δεν χρειάζεται 14 μέρες."""

Ποιός θα το πάρει και ποιός θα το πάει?

Και όποιος το πάρει που θα το πάει?

Θα το πάρει ο τεχνικός του ΟΤΕ και θα σε αποσυνδέσει από το dslam του ΟΤΕ

και θα σε συνδέσει στο dslam της TELLAS (δεν είναι δικό της -του ΟΤΕ νοικιάζει κι αυτή αλλά ανεξάρτητο).Αυτό δεν χρειάζεται στην χειρότερη πάνω από λίγες ώρες,όχι 14 ημέρες!!!

Κατά την άποψή μου επειδή και σε άλλα forum αναφέρονται στο θέμα ,είναι οτι σου λένε οτι θα χρειαστεί 14 μέρες γιατί τώρα δεν έχουν να σου στείλουν τον εξοπλισμό (router) και οχι γιατί είναι τόσο χρονοβόρα η διαδικασία.Υπάρχουν παραδείγματα παλαιών πελατών της TELLAS που έχουν συνδεθεί κανονικά αλλα δεν έχουν παραλάβει ακόμα το router(συνδέονται με τον παλιό εξοπλισμό τους)!Σε άλλη περίπτωση (σε νέο πελάτη) αναφέρθηκε οτι η γραμμή dsl είναι ενεργή (συγχρονίζει το modem στα 4096) αλλά δεν ενεργοποιούν το providing στον πελάτη μάλλον γιατί δεν έχουν να του έχουν στείλουν το router! Ανοργανοσιά και προχειρότητα.

Πάντως ας μην βιαζόμαστε τόσο.Ας περιμένουμε να δούμε τι πραγματικά θα γίνει μιας και πολλοί ήδη πελάτες της TELLAS (και ο γράφων) έχουν κάνει αίτηση για το zisto και θα μας πούν τις εντυπώσεις τους.

Δημοσ.

To router μου το έχουν στείλει ήδη απο τις 14 Νοέμβρη μαζί με τις αιτήσεις. Οπότε αυτά που λες/άκουσες, δε στέκουν. Και ήδη ξέρουν οτι έχω και το crypto f200 τους αφού είμαι και 2 χρόνια πελάτης τους....

Οπότε που καταλήγουμε??

Ελλαδιστάν ΟΛΕ!!

Δημοσ.

Οπότε που καταλήγουμε??

Καταλήγουμε στο κάτσε και θα δούμε τι θα γίνει τελικά.Οτι γίνει θα γίνει για όλους ,όχι μόνο για εσένα.Ο πρώτος που θα ενεργοποιηθεί στο τηλέφωνο και παράλληλα δεν θα έχει dsl για 14 μέρες θα μας το πεί.Ας ελπίσουμε να μην είναι έτσι γιατί αντί για εμπρός θα πάμε πίσω στο dial up.:(

Όσο για αυτά που αναφέρω δεν τα λέω εγώ ,ούτε απλά τα άκουσα.Αναφέρονται στο αντίστοιχο θέμα του άλλου forum.Απλά εκεί αναφέρει ο καθένας το ξεχωριστό του πρόβλημα γι αυτό είναι πολλές οι περιπτώσεις.Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Δημοσ.

πάντως,κ εγώ που ήμουν πελάτης της ΗΟΛ σε κόμβο του οτε,όταν με μετέφερε η ΗΟΛ στο δικό της κόμβο,μου είχαν πει ότι θα είμαι εκτός νετ 15-20 ημέρες (έμεινα 40,κ πήρα αποζήμιωση για αυτό βέβαια).

και ναι,η ΗΟΛ,έδινε κανονική επακ σε όποιον ήθελε,αλλά εγώ δεν είχα μόντεμ!

επίσης,στη ΗΟΛ,για να σας πω κ τα ασχημα της,το ρουτερ το επιστρέφεις,και αν δεν ενημερώσεις 45 ημέρες πριν τη λήξη του συμβολαίου σου,αυτό ανανεώνεται αυτόματα για ένα χρόνο ακόμα....1!!!!!!!!!

Δημοσ.

το τελευταιο, δηλ οτι η συνδεση ανανεωνεται αυτοματα ισχυει οντως αλλ για ενα μηνα πριν... και απλα στελνεις ενα φαξ για να τους ενημερωνεις με την ληξη της συνδεσης. κατοπιν πληρωνεις με το μηνα..

τελικα εχει κανενας βαλει το zisto?

Δημοσ.

Την τριτη 28/11 ειχα κανονισει ραντεβου με την Tellas για να μου φερουν τα συμβολαια μεσω courier.Και οντως την τριτη 28/11 ώρα 12:00 χτυπαει το κινητο μου και ηταν το courier ο οποιος μου λεει οτι σε μιση ωρα θα ειναι στον χωρο μου για να μου φέρει τα συμβολαιο.Ωραια λεω εγω...

Καθως περναγαν οι ωρες τον παιρνω τηλεφωνο στο κινητο του (Δεν ειχε αποκρυψη) για να δω που ειναι.Το σηκωνει και μου λεει οτι τελικα το ραντεβου για να μου φερει τα συμβολαια ηταν για την Τετάρτη 29/11.

Κανενα προβλημα του λεω και κανονιζουμε εκ νεου ραντεβου.Τον παιρνω τηλεφωνο την Τεταρτη και μου λεει οτι δεν του δωσαν παλι τιποτα να φερει και θα παει απο την Tellas για να μου τα φερει την Πεμπτη.

Καπακι μετα απο 10 λεπτα χτυπαει το κινητο μου.

Ηταν απο την Tellas οι οποιοι πηραν να μου πουν οτι πρεπει να κλειστει ραντεβου στις 5/12 για να μου φερουν τα συμβολαια.Αφου τους ειπα οτι εχει γινει και μιας και δεν ειχα καλο σημα παιρνω την Tellas και τους λεω οτι θελω να διακοψω καθε διαδικασια μιας και δεν ειναι σοβαρη εταιρεια και δεν ειναι δυνατον να με παιρνει ο courier στα καλα καθουμενα και να μου λεει οτι εχει τα χαρτια στα χερια του.Τελικα ηρεμησα λιγακι και τους ειπα να μην κανουν τιποτα ακομα , αλλα την τριτη 5/12 τα χαρτια πρεπει να ειναι στα χερια μου...

Σχετικα με τον courier:

Αυτος στην τελικη πως ηξερε το ονομα μου και το κινητο μου.Τα χαρτια σιγουρα τα ειχε μαζι του αλλα καποια μαλακια θα ειχαν κανει απο την Tellas και τον γυρισαν πισω χωρις να πουν ενα συγνωμη σε εμενα που καθομουν και περιμενα.

Αν και την Τριτη δεν φερουν τα συμβολαια και μιας και ειμαι ηδη πελατης τους απλα θα διακοψω τις διαδικασιες...και θα ξεγραφτω τελειως απο πελατης τους.

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτό το μπάχαλο έχει γίνει με πάααααρα πολύ κόσμο υποψήφιους πελάτες!Μιλάμε για την ανοργανωσιά!

Πάντως όλο για κούριερ γίνεται λόγος και μόνο κούριερ δεν είναι.Όταν ήρθαν για να γραφτώ για πρώτη φορά στην TELLAS (πρίν 1,5 χρόνο) , πάλι για κούριερ μου έλεγαν και τελικά ήρθε ένας τύπος ρέμπελος με μια μηχανή εντούρο 20ετίας στύλ "σταμάτης γαρδέλης-ρόδα τσάντα και κοπάνα" και μου έφερε τα χαρτιά και το μόντεμ.Τουλάχιστον ήταν σχεδόν συνεπής στην ώρα του ραντεβού (1 ωρα απόκλιση).Τώρα αφού ακυρώθηκε το πρώτο ραντεβού (δεν ήρθε κανείς) ,στο δεύτερο εσκασε μύτη ένας παππούς 70 χρόνων με κουστουμάκι παλιομοδίτικο για να φέρει τα χαρτιά χωρίς το μόντεμ.Μάλλον υπάλληλοι της εταιρείας είναι και τους βγάζουν στο δρόμο για οικονομία.Ελπίζω μόνο αφού συνδεθούμε να δουλέψει το σύστημα ρολόι όπως μέχρι τώρα γιατί αλλιώς τη βάψαμε με τέτοια εξυπηρέτηση....:|

Δημοσ.

MANWLHS moy 8ymises prin 2 xronia peripoy poy ksekinisa na kanw ethsh gia to izi ths tellas, moy energopoihsan grammh se 3 meres kai me ta polla kai poses fores zitisa na akyrw8ei moy energopoihsan net meta apo enamisi mina!!!

ki egw 8elw na kanw aithsh (se ena mhna moy eipan 8a kalyptoyn thn perioxh moy) opote lew na thn kanw alla epeidi kserw ti paizei, kserw oti net 8a dw se kana dymino kai bale...

Dystixos to exei ayto h tellas, poly ka8ysterish

Epeiseis den ti8ete 8ema na toys zitisw ekswplismo...... protimw na ton agorasw monos moy para na perimenw toso kairo, prin 2 xronia ston enamish mhna poy eixa grammh kai h tellas ta eksine gia na moy energopoihsei to net, xalasa panw apo 100 euro se net kartes

Δημοσ.

LoL και εμένα όταν ήρθε το κούριερ μου φάνηκε λίγο περίεργο, η νοικοκυρά της διπλανής πόρτας που δεν ήξερε καν τι είναι ρούτερ...μάλλον είναι σύστημα για να μας ξαφνιάζουν.

Εμένα πάντως το μόνο που κάνανε μέχρι στιγμής (ούτε ρούτερ, ούτε τίποτα ακόμα) είναι ότι μου βάλανε προεπιλογή φορέα (άσχετο...).

Δημοσ.
tetoia akouw kai den kserw akoma ti na kanw re gmt :(

Ρε μην ακούς, ο καθένας λέει τα δικά του. Εγώ πχ, πιο άψογη εξυπηρέτηση απο της Τελλάς δεν έχω δει πουθενά!

1 λαδιά κάνανε που δεν είπαν οτι θα μείνω χωρίς Adsl για να μεταφέρουν την γραμμή στο δικό τους Dslam αλλά πέραν τούτου, ο Κούριερ στην ώρα του, κάθε φορά που έχω πρόβλημα με παίρνουν 3 τηλέφωνα τη μέρα διαφορετικά άτομα κλπ.

Άντε να λέμε και τα θετικά, γιατί δε μπορώ να ακούω διάφορα. Και είναι πολλά άτομα που έχουν θετικότατες εμπειρίες απο Τελλάς.

Τα περισσότερα παράπονα έχουν να κάνουν με τα Dslam του ΠΟΤΕ και γενικά προβλήματα του ΠΟΤΕ.

Δημοσ.
Τα περισσότερα παράπονα έχουν να κάνουν με τα Dslam του ΠΟΤΕ και γενικά προβλήματα του ΠΟΤΕ

Kala auto einai gnwsto...

Telika EKTELESTES energopoih8hkes h' akoma perimeneis?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...