Προς το περιεχόμενο

Κρύψιμο του δίσκου

User_32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο pc μου έχω 2 δίσκους και θέλω στον δεύτερο να τον εξαφανίσω δηλαδή να μην φαίνεται στο υπολογιστής μου

και όταν πλάι θέλω εγώ να τον εμφανίσω

Αν δεν κάνω λάθος αυτό πρέπει να το γίνετε μέσα από τα windows

Ξέρετε πως ;

Φυσικά εννοείτε ότι δεν θέλω να χάσω τα αρχεία μου!!!

Δημοσ.

Σε περίπτωση που έχεις το Partition Magic έχει επιλογή για hide partition. Σίγουρα θα υπάρχουν και μικρότερα προγραμματάκια που το κάνουν αυτό αλλά δε μου 'ρχεται κάποιο αυτή τη στιγμή...

Δημοσ.
ginetai kai mesa ap'ta windows xwris kanena programma ap'ta administrative tools...an theleis kane post na steilw details

για πες ....

Δημοσ.

sthn mpara pas dexi klik idiothtes,menu enarxh,prosarmogh,gia proxwrhmenous...

sthn lista vres ta ergaleia diaxeirish systhmatos (administrative tools kai klikare thn epilogh"emfanish sto menu ola ta programmata"

pata ok kai meta kai pali ok

phgainontas enarxh,ola ta programmata,ergaleia diaxeirishs,pas diaxeirish ypologisth..

sto aristero menu pas diaxeirish diskwn.dialegeis poion disko den theleis na emfanizetai (dhl na mhn tou dinei gramma) kai patas dexi klik,allagh tou grammatos h ths diadromhs ths monadas diskou..

sto menu pou anoigei me ton disko phgaine katarghsh...

gia na xanaemfanistei sto my computer kane thn idia diadikasia,alla tote dwse ea gramma ston disko pou theleis na emfanistei

Δημοσ.

Αυτά τα δύο, Διαχείριση Δίσκων και Tweak UI, δεν κάνουν την ίδια δουλειά.

Αμα τον αφαιρέσεις από την Διαχείριση, δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις μέχρι να του ξαναδώσεις γράμμα.

Άμα τον κάνεις αόρατο από το Tweak UI, τον χρησιμοποιείς μια χαρά αρκεί να ξέρεις το γράμμα. Π.χ., αν θες να ανοίξεις ένα αρχείο από έναν κρυμμένο δίσκο με το γράμμα E:

* Ctrl+O

* Στο File name γράφεις: E:

* Enter

Οπότε μπορεί να σε βολεύει είτε το ένα είτε το άλλο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...