dwarves Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δείτε τι έστειλα στην vodafone... θα σας ενημερώσω για τυχών απάντηση... αν και το βλέπω χλωμό... ......Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ για την πολιτική που εφαρμόζει η εταιρία σας σε περίπτωση αλλαγής προγράμματος και επιδότησης. Είμαι πελάτης σας από το 1998 το νούμερο μου το ξεκίνησα σαν vodafone 'a la carte' και το 2000 το έκανα συμβόλαιο. Το 2005 έκανα αλλαγή προγράμματος στο οικογενειακό συμβόλαιο Vodafone 500 με 2 νούμερα. Αν δείτε τους λογαριασμούς μου από το 2003 και μετά είναι πάνω από 120 euro τον μήνα. Έμεινα στο συμβόλαιο V500 για έναν χρόνο και τώρα αποφάσισα να το μειώσω στο vodafone 200. Την μέρα που άλλαξα το πρόγραμμα άκουσα το εξής απαράδεκτο, ότι το ποσό που είχα σαν επιδότηση (μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν γύρω στα 100 euro) χάνεται. Θεωρώ απαράδεκτο να μην ισχύει το η επιδότηση που είχα μέχρι εκείνη την ώρα και στο επόμενο πρόγραμμα που επέλεξα. Μιας και νομίζω ότι η επιδότηση πάει στο νούμερο του τηλεφώνου και όχι στον πρόγραμμα συμβολαίου που είναι ο πελάτης. Αφορμή για το μήνυμα αυτό ήταν ένα τηλεφώνημα που δέχτηκα από το τμήμα πωλήσεων σας για να γραφτώ σε ένα πρόγραμμα μηνυμάτων (το 250 συγκεκριμένα) γιατί όπως μου είπαν στέλνω 157 μηνύματα ανά μέσο όρο μηνιαία. Περιμένω απάντηση στο email αυτό. Τον αριθμό τηλεφώνου και τον αριθμό συμβολαίου θα τον δώσω μόνο όταν λάβω απάντηση σε αυτό το email. Ευχαριστώ .......
kazantzidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Pws 8a doun tous logariasmoys soy apo to 2003 kai meta afou den 3eroun ton ari8mo soy?
dwarves Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ας μου απαντήσουν στο email και δεν έχω πρόβλημα να τους τον δώσω.! και βέβαια...το ότι έστελνα πολλά μηνύματα...αμέσως το τσίμπισαν!
ATG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δεν νομίζω να αλλάζει η επιδότηση αν αλλάξεις πρόγραμμα. Γιατί δεν ρωτάς το 13830? Απλά να ξέρεις ότι κάθε μήνα ανανεώνεται το ποσό που δικαιούσαι.
masterofscience Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 άμα θες να πάρεις επιδότηση κάνε τον αριθμό σου κάρτα και μετά πήγαινε και κάνε νέο συμβόλαιο. Θα πάρεις επιδότηση. Δοκιμασμένο. Μόνο μειονέκτημα ότι περιμένεις κάπου 20 μέρες μέχρι να γίνει η αλλαγή από συμβόλαιο σε κάρτα.
kostasplak1986 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 άμα θες να πάρεις επιδότηση κάνε τον αριθμό σου κάρτα και μετά πήγαινε και κάνε νέο συμβόλαιο. Θα πάρεις επιδότηση. Δοκιμασμένο. Μόνο μειονέκτημα ότι περιμένεις κάπου 20 μέρες μέχρι να γίνει η αλλαγή από συμβόλαιο σε κάρτα. :roll: de nomizo oti einai eykolo na katsei kapoios 20 meres xoris kinito...eidika an exei na kanei me ti douleia tou...
dwarves Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δεν νομίζω να αλλάζει η επιδότηση αν αλλάξεις πρόγραμμα. Γιατί δεν ρωτάς το 13830? Απλά να ξέρεις ότι κάθε μήνα ανανεώνεται το ποσό που δικαιούσαι. Μου απάντησαν στο μαιλ...και μου ζητησαν τα στοιχεια μου...δηλαδη τον αριθμο τηλεφωνου μου... (απαντησαν μετα απο 4 λεπτα αφου το εστειλα!!) απο εκει και μετα...σιωπη...(βεβαια η ωρα ηταν 5...οποτε τελειωσε η εργασιμη... δικαιολογημενα μπορει να μην μου εστειλαν) ... παντος μου ειπαν οτι το ποσο της επιδοτησης το χανω...λογο αλλαγης προγραμματος....
amartolos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Εξωφρενικό να χάνεις την επιδότηση σου επειδή κάνεισ αλλαγή προγράμματος!!!Η επιδότηση βγαίνει από τους 3-4 τελευταίους λογαριασμούς που κάνεις!!!Είναι λίγο απατεώνες ή μου φαίνεται???Κάνε μια αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρία να πάρουν το μάθημά τους!!!Δεν φτάνει που τους τα σκάμε μας κλέβουν κι από πάνω!!! Όσο για μετατροπή από σύνδεση σε κάρτα και μετά πάλι σύνδεση πρέπει να περιμένεις 20μέρες περίπου για τη μετατροπή σε κάρτα και μετά να μείνει 1 μήνα περίπου σαν κάρτα και μετά να ξαναγίνει σύνδεση!!!
boredmind Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 re paidia i kaliteri stis epidotiseis eiani i cosmote... 200e peripou logariasmo to mina k epidotisi pou pira twra itan 300 mia xara dld....
iccon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 :roll: de nomizo oti einai eykolo na katsei kapoios 20 meres xoris kinito...eidika an exei na kanei me ti douleia tou... den kathese 20 meres (ergasimes nomizw) xwris kinito. Apla metatrepete se kartokinito me ton idio arithmo kai meta to kaneis sindesi xana me kanoniki epidotisi. Dokimasmeno!!
dwarves Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Τελικά πήρα απάντηση. Όχι σε email, αλλά τηλεφωνικά. Μου αυξήσαν την επιδότηση στο νούμερο μου και την καναν γυρω στην επιδότηση που έχασα διακόπτοντας το νουμερο που την ειχε. Το πρόγραμμα που είχα ηταν με 2 νούμερα. Το ενα (κυρια γραμμη) δεν την χρησιμοποιούσα καθόλου, αλλά αυτή έπερνε την επιδότηση γιατί είχε μεγάλο πάγιο. Η δέυτερη γραμμή (που ήταν και το νούμερο που χρησιμοποιούσα) επαιρνε τον δωρεάν χρόνο απο την κύρια γραμμή οπότε δεν είχε επιδότηση. Τώρα που άλλαξα πρόγραμμα ζήτησα την διακοπή της κύριας γραμμής και να κάνω την δευτερη με πρόγραμμα 200 λεπτών. Με αυτόν τον τρόπο έχανα την επιδότηση που είχα γύρω στα 120 ευρω. Όπως τους είπα όμως δεν με ενδιεφερε εφόσον τα τηλέφωνα τα έκανα από το δέυτερο μου νούμερο. Και μου είπαν επειδή είμαι πελάτης χρόνια μπλα μπλα ...μου βάζουν επιδότηση 107 ευρω που ειναι το μεγαλύτερο που μπορούν να μου δώσουν για την γραμμή ... τουλάχιστον δεν έχασα όλη την επιδότηση...άσχετα που δεν είχα σκοπό να την χρησιμοποιήσω... είδατε που όλα τα πράγματα θέλουν ψάξιμο... μην ξεχνάτε οτι ο πελάτης είναι αυτό που πληρώνει μία εταιρεία!
glougr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 ego mexri tora eixa 2 paromoia provlimata 2 diadoxikes xronikes periodous. tous pira tilefono kai tous eipa oti 8elo na diakopso tin sindesi mou gia auton ton logo kai me peiran tin epomeni til kai ikanopoihsan ta aithmata mou.
lefme Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 :roll: de nomizo oti einai eykolo na katsei kapoios 20 meres xoris kinito...eidika an exei na kanei me ti douleia tou... synexizei kanonika,apla mesa se 20 meres,kapoia stigmi 8a papsei na douleei opote prepei na valeis to neo SIMaki...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.