telcomfreak Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 εχω το εν λογο λαπτοπ και μου κανει το εξεις ,μετα απο 4ωρη χρηση συνηθως μου βαγζει οτι ο σκληρο δισκος γεμισε ενω δεν παιζει κατι τετοιο γιατι με το που κανω restart φτιαχνει και δουλευει κανονικά . καμια ιδεα γιατι συμαβινει αυτο ;;;
nikostaha Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μήπως ο σκληρός σου είναι στα όρια του και με το που γεμίζει το Pagefile νομίζει ότι δεν έχει άλλο χώρο και με το που κάνεις restart αδείαζει το pagefile και είσαι ξανά Ok?
telcomfreak Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 δεν συμβαινει κατι τετοιο γιατι ο δισκος μετα την επανεκινηση δειχνει 6 gb free
user-64 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 για κανε ενα scandisk στον δισκο και πες μας τι εγινε
telcomfreak Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 για κανε ενα scandisk στον δισκο και πες μας τι εγινε το εκανα αλλα δεν εβγαλε οτι διορθωσε κατι θα δειξει αν μου το ξανακανει
telcomfreak Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 ναι αν σου ξανακανει πεσ το το ξαναεκανε !
@topos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 μπας και εχεις ορισει το pagefile κανενα 5αρι gb?
paparoupas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Σε πρωτη φαση γιατι δεν απενεργοποιεις το pagefile?
telcomfreak Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 μπας και εχεις ορισει το pagefile κανενα 5αρι gb? 800 mb ειναι το pagefile
user-64 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 οταν εκανεσ scandisk μαρκαρες και τις επιλογεσ που εχει απο κατω ή εκανεσ απλα ενα scandisk ;;;;
telcomfreak Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 οταν εκανεσ scandisk μαρκαρες και τις επιλογεσ που εχει απο κατω ή εκανεσ απλα ενα scandisk ;;;; τι μαρκαρα και αυτες ! το προβλημα ειναι οτι δεν το κανει αμεσως ,το κανει μετα απο αρκετη ωρα .
user-64 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 nai re to scandisk to kaneis apo ekei pou leei o ipologistis mou-->diskos c-->dexi klik-->kai scandisk?? an to kaneis apo ekei exei dio koutakia pou prepei na markaris to oti sou kani restart einai fisiologiko
telcomfreak Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 nai reto scandisk to kaneis apo ekei pou leei o ipologistis mou-->diskos c-->dexi klik-->kai scandisk?? an to kaneis apo ekei exei dio koutakia pou prepei na markaris to oti sou kani restart einai fisiologiko το εχω κανει ακριβως ετσι οπως το περιγραφεις το προβλημα συνεχιζει , καποια στιγμη ο δισκος δειχνει γεματος ενο μετα την επανακινηση ειναι 6 Gb free
21century Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μηπως εχεις καποιο προβλημα με ιους και καποιο προγραμμα που αλλαζει τα windows με tweaking?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.