Προς το περιεχόμενο

Ρατσισμος,αντιδραση ή Δικαιοσύνη

kalamaria78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...αν είναι έτσι, να πάω κι εγώ να βαρέσω κανένα μπάτσο, μια και μου τη βιδώνει μια τέτοια συμπεριφορά ...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙΣ ΜΠΑΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ????????????

Τι είπες βρε αναρχοκουμούνι;;;;;;;;

Πας καλά ??????????????????

Δημοσ.
Καμία κατανόηση. Αν είναι έτσι, ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Ιράν και των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων που το δικαίωμα και του εκάστοτε κατηγορούμενου στην αξιοπρεπή αντιμετώπιση αντικαθίσταται από το λιντσάρισμα και το λιθοβολισμό.

Δουλειά του αστυνομικού δεν είναι να βγάζει το άχτι του, ούτε να εκφράζει το εκδικητικό συναίσθημα του κοινού ή τις εκτονωτικές του τάσεις. Τα καθήκοντά του περιορίζονται στη σύλληψη του κατηγορούμενου και στη φύλαξή του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Όλα τα υπόλοιπα δε συνάδουν με τις αρμοδιότητές του και δε δικαιολογούνται στη βάση της ανθρώπινης αντίδρασης...αν είναι έτσι, να πάω κι εγώ να βαρέσω κανένα μπάτσο, μια και μου τη βιδώνει μια τέτοια συμπεριφορά και να μην τρέχει και τίποτα.

Μα καλα...αυτο ειπα??? Αυτο που λεω ειναι την ωρα που παω π.χ να συλλαβω καποιον οδηγο (Σουμαχερ)....και βλεπω 3 παλικαρια αιμοφυρτα στο πεζοδρομιο....μπορει να του ριξω και μια σφαλιαρα! Δεν λεω οτι ειναι σωστο...δεν λεω οτι το δικαιολογω αν γινεται επανελειμενα!!! Λεω οτι κατι τετοιο μπορει να τυχει σε εναν αστυνομικο καποια φορα στην ζωη του....!

Απο κει και περα δεν θα λεγα οτι συμπαθω ιδιαιτερα αυτον τον κλαδο(αστυνομικους) αλλα δεν ειναι και ολοι pigs. (νομιζω)

Δημοσ.

Ποιος σου είπε φίλε bonomania πως αυτό είπες;

Τη δική μου θέση ξεκαθαρίζω...δεν του αναγνωρίζω ελαφρυντικά ακριβώς λόγω της φύσης του επαγγέλματός του. Ούτε σφαλιάρα, ούτε καν χάδι, γιατί μπορεί να ερεθιστεί και να έχουμε και σκηνές απείρου kinky κάλλους. Από πότε επιτρέπεται στον αστυνομικό η σφαλιάρα κι εμένα μου απαγορεύεται; Κάνει διάκριση ο νόμος;

Το να τον έχεις και να τον ξυλοφορτώνεις στην ασφάλεια, ό,τι καθίκι κι αν είναι, δεν είναι ζήτημα τύχης πάντως, αλλά συνειδητότατης εκτόνωσης κι αυτοδικίας.

Δημοσ.

κατά την γνωμή μου είναι ρατσιστική η συμπεριφορά αυτή μιας και αν ο οδηγός ήταν γόνος πλούσιας/γνωστής οικογένειας και χτυπούσε με το subaru ή την porsche του τα παιδάκια αυτά δεν νομίζω να τον ξυλοφόρτωναν οι αστυνομικοί. επίσης αν ήταν κάνα φτωχόπαιδο/κολώπαιδο έλληνας πιθανώς πάλι ξύλο θα έτρωγε και εκεί μιλάμε για κοινωνικό ρατσισμό.

Δημοσ.
κατά την γνωμή μου είναι ρατσιστική η συμπεριφορά αυτή μιας και αν ο οδηγός ήταν γόνος πλούσιας/γνωστής οικογένειας και χτυπούσε με το subaru ή την porsche του τα παιδάκια αυτά δεν νομίζω να τον ξυλοφόρτωναν οι αστυνομικοί. επίσης αν ήταν κάνα φτωχόπαιδο/κολώπαιδο έλληνας πιθανώς πάλι ξύλο θα έτρωγε και εκεί μιλάμε για κοινωνικό ρατσισμό.

Όντως έτσι έχουν τα πράγματα.

Πάντως συμβαίνουν και κάποια περίεργα πράγματα: Ξαφνικά από τη μια έχουμε γκρίνιες στην μπατσαρία για αύξηση μισθών, επιδόματα και μάλιστα με υποβόσκουσα απειλή λευκής απεργίας και από την άλλη έξαρση της βίας στα γήπεδα στους δρόμους γύρω από τα γήπεδα κλπ. Και εκεί πάντα η μπατσαρία φτάνει αφού οι γνωστοί - άγνωστοι την έχουν κάνει. Αυτοί οι γνωστοί - άγνωστοι ποτέ δεν συλλαμβάνονται - δεν ξυλοκοπούνται ...

blueviper: ΕΙΝΑΙ ομοιοπαθητική, δεν θα θεωρηθεί όμως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...