xpapias Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Τελείωσα πρόσφατα με τη σχολή μου και μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι σοβαρό από δουλειά. Στο μεταξύ, όταν δεν είσαι πλέον φοιτητής ξεκινούν τα έξοδα - αναφέρομαι κυρίως σε συνέδρια που είναι δωρεάν για φοιτητές ή κοστίζουν γι'αυτόυς χ Ευρώ και για επαγγελματίες 2χ Ευρώ. Όπου (χ>=200)... Οπότε αναρωτιόμουν αν υπάρχει περίπτωση να βρω κάπου ένα χαρτάκι πάσο (δε με ενδιαφέρει να είναι σφραγισμένο κλπ). Είναι κρίμα να χάσω επαφή με το αντικείμενο μου επειδή δεν έχω βρει ακόμα μια δουλίτσα να με καλύπτει επαρκώς οικονομικα...
masterofscience Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Κοιτα ρε κάτι τζαμπατζήδες.......Πρώτα από όλα ρε φίλε είναι καραπαράνομο να έχεις πάσο και να μην το δικαιούσαι. Δώσε μηχανογραφικό χωρίς εξετάσεις και δήλωσε μια σχολή που πιστεύεις ότι θα πιάσεις ε και μόλις μπεις πας γράφεσαι και παίρνεις πάσο. Να πάρεις πάσο έτσι απλά ξέχασε το (ή μηπως όχι????)
smilefreeware Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Νομίζω ότι αν έχεις τελειώσει μια σχολή μπορείς να γραφτείς σε μια παραπλήσια χωρίς εξετάσεις. Ρώτα το μήπως και καταφέρεις κάτι. Να φανταστείς ότι το σκεφτόμουν και εγώ παρόλο που έχουμε κάποια ηλικία. Με κεντρική σκέψη ότι αν πάρω κάτι απο το κράτος ¨ ευχαρίστως. (Μια ζωή μου τα παίρνουν και μάλιστα χοντρά).
Critter Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Να πάρεις πάσο έτσι απλά ξέχασε το (ή μηπως όχι????) Φυσικα και γινεται. Στην ελλαδα ζεις. Ενα κονε στη γραμματεια να εχεις ειτε αυτος λεγεται υπαλληλος ειτε κομματοσκυλο και καθαρισες. Πολλες φορες το εχω δει να γινεται. Πρωην κοπελα μου, ειχε πασο ενω ειχε τελειωσει 3 χρονια τη σχολη (και εννοω το καινουργιο πασο)
sniper_206 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Όλα γίνονται! Όπως είπε και ο Critter, αν έχεις καλές γνωριμίες από τη σχολή σου θα τη βρεις την άκρη...
Mika Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 με τετοια μυαλα δινουμε πατηματα στην καθε κυβερνηση να εφαρμοσει νομοσχεδια σαν αυτο που ετοιμαζεται για την παιδια
masterofscience Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 με τετοια μυαλα δινουμε πατηματα στην καθε κυβερνηση να εφαρμοσει νομοσχεδια σαν αυτο που ετοιμαζεται για την παιδια και καλα θα κανει.
Ioannis Jr. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Να θυμίσω το "χαλαρή κουβέντα, χωρίς πολιτική"? Πάντως τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν στην Ελλάδα πολύ συχνά... Καλημέρα
Mika Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 το σχολιο μου παντως δεν ειχε πολιτικη έννοια για αυτο και εγραψα "καθε κυβερνηση"
vasoula78 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Νομίζω ότι αν έχεις τελειώσει μια σχολή μπορείς να γραφτείς σε μια παραπλήσια χωρίς εξετάσεις. Ρώτα το μήπως και καταφέρεις κάτι. Να φανταστείς ότι το σκεφτόμουν και εγώ παρόλο που έχουμε κάποια ηλικία. Με κεντρική σκέψη ότι αν πάρω κάτι απο το κράτος ¨ ευχαρίστως. (Μια ζωή μου τα παίρνουν και μάλιστα χοντρά). το δοκίμασα κ εγω αυτό γραφτηκα σε ενα ΤΕΙ εκτός Αθηνων αλλα τελικα δεν μας εδωσαν πασο εγω ηξερα ατομα ανω των 30 που ειχαν πασο κ ειχαν τελειώσει την σχολή κατι χρόνια πριν.... όλα γίνονται
Jimmy_BlinD Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 και καλα θα κανει. Tι λες ρε...σοβαρολογείς? δηλαδή απο τα σκ@τ* να πέσουμε στα απόσκ@τ*?? μην τρελαθούμε κιόλας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.