Integrator Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Βασικα ειμαι ασχετος τελειως με την δημιουργια δικτυου,αλλα τωρα που πηρα λαπτοπ θα ηθελα να δοκιμασω να τους ενωσω σε δικτυο(αν γινεται να βλεπει καιιντερνετ και ο λαπτοπ). Μπορειτε να μου πειτε με λεπτομερειες τον τροπο με τον οποιο θα τους κανω δικτυο? Εχω στην διαθεση μου και ενα καλωδιο UTP με usb
giannisk1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Το laptop σου λογικά έχει κάρτα δικτύου ενσωματωμένη.Βάζεις μια κάρτα δικτύου και στο desktop,παίρνεις και ενα καλώδιο utp crosslink και τους συνδέεις.
Integrator Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 οκ,για πες μου λιγο.που μπορω να δω αν εχει ηδη εγκατεστημενη την καρτα δικτυου ο σταθερος?παιζει να εχει ενσωματωμενη? και μετα το crosslink τι ειναι?einai διαφορετικο απο αυτο που πηρα εγω?
Vatos_locos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 χίλια sorry έτσι αλλα πρώτος πρώτος ήταν ένας οδηγός διάβασε τον και θα μάθεις πως να κανεις και δίκτυο αν πάλι δεν καταλάβεις τίποτα τότε εγώ θα στα πω προσωπικά βήμα προς βήμα τι να κανεις http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=80821
Integrator Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Σε ευχαριστω πολυ,απλα να σε ρωτησω αυτο για το καλωδιο.Εγω εχω ftp-utp crossover ki οχι crosslink που μου ειπε ο αλλος.Ειναι ενταξει αυτο?και αυτο για την καρτα δικτυου στο σταθερο αν θες.τα αλλα θα τα επιχειρησω απο το "manual" του πεπα. Ευχαριστω και παλι.πολυ.
PlaStiK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Το καλωδιό σου κάνει μια χαρά, όσο για το αν έχεις κάρτα δικτύου στο σταθερό υπολογιστή...αν βρείς τρύπα που να μπαίνει το πριζάκι του καλωδίου, τοτε έχεις
Integrator Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 brhka τρυπα οπως λεσ και ετοιμαζομαι για να δοκιμασω τis οδηγιες του πεπα. ευχαριστω και παλι παιδια
Integrator Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 basika ekana auta pou leei oson afora ton stathero alla sto bhma opoy prepei na petaksei ena pop up window pou na leei gia ton network adaptor polu apla den to kanei!!! apla pata ok molis kanw tick ekei pou leei o pepas kai meta apla epistrefw stis network connections a little help:?
Vatos_locos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 λοιπόν να τα πάρουμε από την αρχή τότε έχουμε και λέμε όταν βάζεις τίο καλώδιο στα 2 pc σου επικοινωνούν δηλαδή ενός αν οι κάρτες δικτύου σου ανάβουν τα λαμπάκια τους αν ναι μέχρι ακη πάμε στο επόμενο βήμα θα πας έναρξη--->πινακας ελεγχου----->οδηγός εγκατάστασης δικτύου αυτό θα γίνει και στα 2 pc σου με την διαφορα που στο desktop θα διαλέξεις την πρώτη επιλογή που λέει "αυτός ο υπολογιστής συνδέεται απευθείας στο internet.οι άλλοι υπολογιστές στο οικιακό μου δίκτυο συνδέονται μέσο αυτού του υπολογιστή" στο laptop πάλι θα διαλέξεις την ακριβός απο κάτω επιλογή πές μου αν όλα πάνε καλά μέχρι εδώ για να συνεχήσω για να μην στα πω όλα μαζί και μπερδευτείς εδώ θα είμαι σήμερα θα δω όταν απαντήσεις αν θές για ακόμα πιο γρήγορα κάνε με ενα add στον msn σου αν έχεις Υ.Γ στο internet με moden μπαίνεις δλδ κάνεις κλήση κάθε φορα ; αν ναι πρέπει να πάς πρώτα απο όλα στισ συνδέσεις δικτύου και στην σύνδεση για το internet να πατήσεις ιδιότητες και στην καρτέλα για προχωρημένους να κάνεις τικ αυτό που λεει να επιτρέπεται η σύνδεση άλλων χρηστών του δικτύου μέσο τις σύνδεσης αυτού του υπολογιστή (ούταν το κάνεις θα σε βάλει να διαλέξεις έναν αντάπτορα δικτύου εκει 8α βάλεις την κάρτα δικτύου σου) η επόμενη επιλογή να είναι ενεργή και η τελευταία οχι
popay7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 καλημέρα σε όλους εγώ θέλω να κάνω της εξής ερώτηση... έχω λαπ τοπ κ σταθερό έχω cross καλώδιο κ ένα lan σουιτσάκι τις compex (ps2208B) να τα βάλω πάνω στο σουιτσάκι η να τα συνδέσω με το κροςς ? (προσπαθώ να έχω όσο πιο λίγες συσκευες στο ρεύμα γιατί δουλεύει όλη μέρα το pc)
Vatos_locos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 popay με το switch απλά θα έχεις την δυνατότητα να βάλεις και άλλα pc αργότερα συν οτι αν έχει ενα router όλο το σετάρισμα του δικτύου θα είναι πολί πιο εύκολο και το switch δεν καταναλώνει τόσο ρεύμα για να μην το χρησιμοποιήσεις
popay7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 μαλλον αυτό θα κάνω (δεν έχω router, pstn adsl modem sagem 800) απλα το cross που έχω είναι πιο μακρύ απο τα άλλα καλώδια ! :PpP. δέν υπάρχει τρομερη κατανάλωση ξέρω άλλα άν τα έχεις ανοιχτά μέρα νύχτα κάτι τρώνε όλα μαζι....! εκτυπωτές σκανερ, κλπ κλπ, anyway. thanks
Vatos_locos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 αν είναι θέμα καλωδίων και δεν θές να έχεις πολά αλλά ούτε έχεις σκοπό να βάλεις κι' άλλα pc τότε βάλε το καλώδιο και καθάρισες
Integrator Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 basika για να μην κανω συνεχεια ποστ και σας πρηζω αν γινεταi vatos locos κανε με add sto msn [email protected] einai to diko login.an mpeis se parakalw boitha ligo giati kati exw kanei kai den kserw twra ti symbainei akribws... eyxaristw kai pali kai sorry gia to priksimo
FaNt0M Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 apla pata ok molis kanw tick ekei pou leei o pepas kai meta apla epistrefw stis network connections a little help:? Allakse file vatos avatar giati o junior se mperdevei me allon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.