Lomar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 powerfull έχεις πάει ποτέ με γυναίκα (έστω και πουτάνα) στη ζωή σου;
Powerfull Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Lomar Αν σου απαντούσα αυτό που θέλω, θα με διώχναν από το forum. Ούτε θα το πάρω προσωπικά να αρχίσω να σε προκαλώ, γιατί έχω δει τον ήλιο να ανατέλει περίπου 3000 φορές παραπάνω από σένα και οι βλακίες που λένε οι πιτσιρικάδες δεν με εντυπωσιάζουν πια. Όταν γυρίσεις από φαντάρος το συζητάμε αν θέλεις. Είχαμε δεν είχαμε αρχίσαμε τις μαλακίες βλέπω. Και αυτό punky και the_end ήταν πολύ όμορφο. Και το δικό σου blueviper. Σκέτο αριστούργημα. Χαραμίζεσαι εδώ μέσα πρέπει να πας πουθενά αλλού να αναδείξεις το ταλέντο σου. Παιδιά τελικά είστε οι άντρες που θέλουν όλες οι γυναίκες, τρυφεροί, συναισθηματικοί, με κατανόηση... Κρίμα που απ'ότι καταλαβαίνω έχετε ήδη γκόμενο...
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Και επειδή εγώ έχω δει άλλους 1000 παραπάνω, να σε πληροφορήσω ότι ο άντρας δεν είναι ο γαμάω, που δε σταματάει όταν η γυναίκα λέει όχι, αλλά αυτός που την κάνει να τον παρακαλάει να το κάνει. Έχει πολύ πλάκα που βγάζεις gay όσους δεν είναι 'άντρακλες' σαν εσένα. Κάποιοι σαν εσένα υπάρχουν και οι γυναίκες μας λένε συλλήβδην μαλάκες. Η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι; Ότι κάποιοι από εμάς αγαπάμε της γυναίκες. Και αν κρίνω από εμένα, οι γυναίκες σε πολύ μεγάλο βαθμό το ανταποδίδουν, και με τη θέλησή τους.
Lomar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Powerfull Επίσης οι μαλακίες που λες δεν με εντυπωσιάζουν, ούτε ποτέ με εντυπωσίαζαν, αλλά θυμάμαι όταν ήμουν 14-16 άτομα με τις ίδιες απόψεις σαν και έσενα να μου το παίζουν ιστορία με τις γκόμενες και σαν επειχήρημα για να μου την πούνε είχαν την ηλικία. Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά οι απόψεις σου είναι πολύ εναντίων των γυναικών, και με την δική μου μικρή προσωπική εμπειρία (αφου ξέρεις και πόσες φορές έχω πάει με γυναίκα) εν συγκρίση με την δική σου, αυτά που λές είναι τελείως χοντροκομμένα και τα μαζικά σου συμπεράσματα για μεμονωμένες συμπεριφορές, μόνο ως βιαστικά και αυθαίρετα μπορούν να χαρακτηριστούν. Δηλαδή εσένα όποιο ξέκωλο σου κουνηθεί (είτε είναι σαύρα, είτε είναι αστέρι, είτε την έχει πάρει όλος ο κόσμος) το πηδάς έτσι κ αλλιώς ε; Ε λοιπόν μάθε οτι σου την είπα προηγουμένως μπας και κουνηθεί το κεφάλι σου και καταλάβεις οτι πράγματα που εσύ και άλλοι κάγκουρες (όπως γαμάω όποια μου κουνηθεί θέλει δν θέλει) τα θεωρείται "αντρίκια" και δεδομένα, δεν ισχύουν για όλους! Δε παει να έχεις ρίξει και 1 μύριο περισσότερα πηδήματα απο εμένα, για εμένα αυτά που λές πάλι μαλακίες είναι (δεν λέω εσένα μαλάκα γιατί δε σε ξέρω). Και κάτι ακόμα, αν έχεις ακούσει ποτέ γκομενοπαρέα να συζητάει για γκομενικά, όποια έχει κουνηθεί σε κάποιον και αυτός την "μούνταρε", την κερνούσε, την κυκλοφορούσε και γενικά την πλήρωνε, δεν βγαίνει ο μέγας γαμιάς, αλλά το μέγα κορόιδο ή καλύτερα (όπως έχω ακούσει γκόμενα να το λέει) ο μέγας μαλάκας, οπότε όταν βάζεις καμιά κάτω που σου κουνιέται κτλ. μην είσαι πάντα σίγουρος οτι σου έκατσε επειδή γούσταρε να πηδηχτεί, μπορεί να σε ήθελε και για σπόνσορα...
dkangel000039 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Lomar γιατί έχω δει τον ήλιο να ανατέλει περίπου 3000 φορές παραπάνω από σένα και οι βλακίες που λένε οι πιτσιρικάδες δεν με εντυπωσιάζουν πια. Όταν γυρίσεις από φαντάρος το συζητάμε αν θέλεις. συμπερασμα να πας γρηγορα φανταρος!!! επι του θεματος: αν δεχτεις (παρεις ως σωστη) την αποφαση της "δικαιοσυνης" οποια και αν ειναι αυτη, απλα αποδεχεσαι οσα γινονται-απλως (κανεις οτι) δε τα βλεπεις διοτι μπορει να εγινε/μπoρει να μην εγινε βιασμος στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως καπου αλλου εγινε σιγουρα ο βιασμος καπου αλλου το θυμα φοβηθηκε/ντραπηκε κ εκανε τουμπεκι καπου αλλου η τοπικη κοινωνια επεβαλλε στο θυμα να κανει τουμπεκι καπου αλλου οι μπατσοι δεν ερευνησαν το βιασμο αλλα τα χαρτια της "ξενης" ή αν ειχε οντως κλεψει σαλαμι απο το super market καπου αλλου τα μμε δικασαν και ενοχοποιησαν στα τηλεπαραθυρα(η κανονικη δικη/ερευνα εγινε καθαρα τυπικα) καπου αλλου η "δικαιωσυνη" εκρινε με τα κριτηρια του powerfull κτλκτλκτλ
Powerfull Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ο άντρας KWSN είναι αυτός που την κάνει να τον παρακαλάει να το κάνει σκέτο. Το τι έχει προηγηθεί δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Εσείς ρε KWSN πάτε να βγάλετε βιαστές όσους δεν γουστάρουν να μένουν με το καναρίνι στο χέρι, και κατηγορείς εμένα. Κάποιοι σαν εσάς υπάρχουν και οι γυναίκες μας έχουν για μαλάκες και κάνουν ότι τους κατέβει. Η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι; Ότι εγώ πιστεύω πως οι γυναίκες όπως όλοι οι ενήλικες έχουν δικαιώματα αλλά και φέρουν ευθύνη για τις πράξεις τους, όπως φέρουμε και όλοι οι υπόλοιποι. Και αν κρίνω από μένα, καμία δεν γύρισε την επόμενη μέρα να μου πει πως δεν της άρεσε αυτό που έγινε. και ορισμένα facts γιατί ο καθένας εδώ πέρα πετάει και τις μαλακίες του. 1) Έχω χτυπήσει 2 φορές γυναίκα στη ζωή μου, μια που μου πέταξε ένα πάγκο στο πόδι και μου έσκισε τον αστράγαλο μέχρι το κόκκαλο όταν ήμουν 13, και άλλη μια που μου δάγκωσε το χείλι και μάτωσε. 2) Ναι, έχω <<βιάσει>> γυναίκα. Συγκεκριμένα την <<βίαζα>> κατά καιρούς για 2 χρόνια. Με φώναξε να τη <<βιάζω>> και 1 βδομάδα στο σπίτι της στη Κρήτη πέρισι το καλοκαίρι, παρέα με τη μάνα και τον αδερφό της. Μηλάμε για τραυματική εμπειρία με βαθύτατες συνέπειες...
blueviper Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Και το δικό σου blueviper. Σκέτο αριστούργημα. Χαραμίζεσαι εδώ μέσα πρέπει να πας πουθενά αλλού να αναδείξεις το ταλέντο σου. Μου το έχουν πει κι άλλοι, αλλά δε σου κρύβω πως πάντα είχα αυτοκαταστροφικές τάσεις. Άσε που ηδονίζομαι αποδεικνύοντας πόσο ευτράπελα είναι όσα καταθέτουν κάποιοι powerfull αυτού του κόσμου. Παιδιά τελικά είστε οι άντρες που θέλουν όλες οι γυναίκες, τρυφεροί, συναισθηματικοί, με κατανόηση... Κρίμα που απ'ότι καταλαβαίνω έχετε ήδη γκόμενο... Και γιατί κρίμα; Πολυγαμικά όντα είμαστε, σε παίρνουμε και σένα μια χαρούλα όποτε το θελήσεις. Ουδείς λόγος στενοχώριας. Αν θες ρίχνουμε και μια αναπαράσταση εικονικού βιασμού να δεις τη γλύκα, μια που όλοι την έχουμε τη φαντασίωση. Κι επειδή είσαι "νέος", θα αναλάβεις το ρόλο του παθητικού. Κάνουμε τράμπα μετά την εμπειρία, πρώτα ο Θεός! Edit: 2) Ναι, έχω <<βιάσει>> γυναίκα. Συγκεκριμένα την <<βίαζα>> κατά καιρούς για 2 χρόνια. Με φώναξε να τη <<βιάζω>> και 1 βδομάδα στο σπίτι της στη Κρήτη πέρισι το καλοκαίρι, παρέα με τη μάνα και τον αδερφό της. Μηλάμε (όχι, αχλαδάμε) για τραυματική εμπειρία με βαθύτατες συνέπειες... Φαντάζομαι το σκηνικό:
Lomar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 1) Έχω χτυπήσει 2 φορές γυναίκα στη ζωή μου, μια που μου πέταξε ένα πάγκο στο πόδι και μου έσκισε τον αστράγαλο μέχρι το κόκκαλο όταν ήμουν 13, και άλλη μια που μου δάγκωσε το χείλι και μάτωσε. 2) Ναι, έχω <<βιάσει>> γυναίκα. Συγκεκριμένα την <<βίαζα>> κατά καιρούς για 2 χρόνια. Με φώναξε να τη <<βιάζω>> και 1 βδομάδα στο σπίτι της στη Κρήτη πέρισι το καλοκαίρι, παρέα με τη μάνα και τον αδερφό της. Μηλάμε για τραυματική εμπειρία με βαθύτατες συνέπειες... fucked up facts
Forensick Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 1) Έχω χτυπήσει 2 φορές γυναίκα στη ζωή μου, μια που μου πέταξε ένα πάγκο στο πόδι και μου έσκισε τον αστράγαλο μέχρι το κόκκαλο όταν ήμουν 13, και άλλη μια που μου δάγκωσε το χείλι και μάτωσε. 2) Ναι, έχω <<βιάσει>> γυναίκα. Συγκεκριμένα την <<βίαζα>> κατά καιρούς για 2 χρόνια. Με φώναξε να τη <<βιάζω>> και 1 βδομάδα στο σπίτι της στη Κρήτη πέρισι το καλοκαίρι, παρέα με τη μάνα και τον αδερφό της. Μηλάμε για τραυματική εμπειρία με βαθύτατες συνέπειες... πω-πω, αρχισε να μυριζει βαρβατιλα στο θρεντ. ρε μοντς βαλτε κανενα αποσμητικο στο θρεντ, γιατι την τοση αντριλα δεν την αντεχω.
Lomar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ρε Powerfull δεν έχω κάτι εναντίων σου, ή με τις απόψεις σου, αλλά ξεκίνησες τις μαλακίες του στύλ: <<Οι άντρες είναι έτσι, όποιος δεν γαμάει ότι κουνιέται (σαν να λέμε πυροβολάμε ότι κινείται) είναι gay>>... Α piece of advice: κατούρα και λιγο, μην γαμάς και δέρνεις τόσο, αυτά που λές μου τα έχουν πεί και άλλοι, αλλά τελικά, όπου ακούς πολλά κεράσια...
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ο άντρας KWSN είναι αυτός που την κάνει να τον παρακαλάει να το κάνει σκέτο. Το τι έχει προηγηθεί δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Εσείς ρε KWSN πάτε να βγάλετε βιαστές όσους δεν γουστάρουν να μένουν με το καναρίνι στο χέρι, και κατηγορείς εμένα. Κάποιοι σαν εσάς υπάρχουν και οι γυναίκες μας έχουν για μαλάκες και κάνουν ότι τους κατέβει. Η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι; Ότι εγώ πιστεύω πως οι γυναίκες όπως όλοι οι ενήλικες έχουν δικαιώματα αλλά και φέρουν ευθύνη για τις πράξεις τους, όπως φέρουμε και όλοι οι υπόλοιποι. Και αν κρίνω από μένα, καμία δεν γύρισε την επόμενη μέρα να μου πει πως δεν της άρεσε αυτό που έγινε. και ορισμένα facts γιατί ο καθένας εδώ πέρα πετάει και τις μαλακίες του. 1) Έχω χτυπήσει 2 φορές γυναίκα στη ζωή μου, μια που μου πέταξε ένα πάγκο στο πόδι και μου έσκισε τον αστράγαλο μέχρι το κόκκαλο όταν ήμουν 13, και άλλη μια που μου δάγκωσε το χείλι και μάτωσε. 2) Ναι, έχω <<βιάσει>> γυναίκα. Συγκεκριμένα την <<βίαζα>> κατά καιρούς για 2 χρόνια. Με φώναξε να τη <<βιάζω>> και 1 βδομάδα στο σπίτι της στη Κρήτη πέρισι το καλοκαίρι, παρέα με τη μάνα και τον αδερφό της. Μηλάμε για τραυματική εμπειρία με βαθύτατες συνέπειες... Έχεις δίκιο, μεγάλη καύλα το εξής: 'Μη με σκοτώσεις, πήδα με σε παρακαλώ'. Γεια σου ρε άντρακλα! Πάω να παρακαλέσω καμιά γκόμενα να μου κάτσει! Ε ρε γέλια! Από την μια χαίρομαι, κάτι άτομα σαν εσένα το κάνετε τόσο εύκολο! Πόσες χαρές μας δίνετε, πόσες γυναίκες σπρώχνετε σε μας τις αδερφές... :mrgreen:
Powerfull Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Αυτό που έχει πλάκα τελικά σ'αυτό το thread είναι ότι όλοι παριστάνουν πως δεν κατάλαβαν τι διάβασαν, για πουν αυτό που θέλουν εκείνoi. Εσύ τώρα Kwsn αυτό φαντάζεσαι πως εννοούσα με αυτό που γράφω;
Lucifer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 πω. κόψτε. και μάθετε πόσο λέει να σας ματώνουν τα χείλη, άμπαλοι.
Petza Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά τελικά είστε οι άντρες που θέλουν όλες οι γυναίκες, τρυφεροί, συναισθηματικοί, με κατανόηση... Κρίμα που απ'ότι καταλαβαίνω έχετε ήδη γκόμενο... πω πω τι ήταν αυτό ουτε να γράψω δεν μπορώ viper για σένα ήταν η ...........γενικά
blueviper Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δε φαντάζομαι πως ήταν προσωπικό το σχόλιο...λογικά αναφερόταν και στους τρεις, αλλά δεν ορκίζομαι κι όλας. Θα με κολάκευε αν το περιόριζε σε μένα και μόνο, αλλά που τέτοια τύχη. Θα θυμούνται άλλωστε ο Punky κι ο the_end το περασμένο Καλοκαίρι που η ραστώνη έθελγε τις ώρες μας κι αποκαμωμένοι από το κυνήγι του Ερωτιδέα, αφηνόμασταν στις λυτρωτικές κι αχαλίνωτες επιθυμίες μας σα σχολιαρόπαιδα. Ένα μικρό φωτογραφικό ενθύμιο από το παιχνίδισμα της νεότητας (κάτω κάτω ο Punky, στη μέση εγώ και ψηλά ο the_end):
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.