Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Συγχρονιζω τους υποτιτλους με το προγραμμα αυτο αλλα μετα ο windows media player δεν τους εμφανιζει ενω τους αρχικους τους εβλεπε κανονοκα.Καμμια ιδεα ????? Ευχαριστω.
kastel Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι πάνω στο αρχείο; Δοκίμασες άλλο player;
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Οι υποτιτλοι δεν ειναι ενσωματομενοι.Ειναι σε srt αρχειο .Θα μπορουσε να γινει συγχρονισμος με ενσωματωμενους ???? Δοκιμασα και τον Vlc player αλλα τιποτα.
BalDwin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μήπως τους μετονόμασε το πρόγραμμα και δεν έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία??
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Οχι , οχι.Μια χαρα ειναι το ονομα τους. :mrgreen: Ευχαριστω.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Έχω κάποιον γνωστό, να δείς πως λέγεται...Μάριος νομίζω. Τσίμπα τον για ιδιαίτερα. ΥΓ Περαστικά και σιδερένιος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Έχω κάποιον γνωστό, να δείς πως λέγεται...Μάριος νομίζω. Τσίμπα τον για ιδιαίτερα. ΥΓ Περαστικά και σιδερένιος. Κοιτα συμπτωση !!!!!! Μαζι μας το εκανε !!!!!Αυτοπτης μαρτυρας ο ... νεαρος !!!!! Ευχαριστω. :-D
pusher Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Όταν προσπαθώ να ανοίξω κάποιο συγκεκριμένο video με το player του Time Adjuster, για να συγχρονίσω τους υπότιτλους, παίρνω το παρακάτω μήνυμα: Το video παίζει κανονικά με άλλα players όπως το BSPlayer, το WMP κτλ. Επίσης άλλα videos παίζουν μια χαρά με το player του TA. Δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Όποιος γνωρίζει ας μου δώσει τα φώτα του! Ευχαριστώ!
pusher Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Όταν προσπαθώ να ανοίξω κάποιο συγκεκριμένο video με το player του Time Adjuster, για να συγχρονίσω τους υπότιτλους, παίρνω το παρακάτω μήνυμα: Το video παίζει κανονικά με άλλα players όπως το BSPlayer, το WMP κτλ. Επίσης άλλα videos παίζουν μια χαρά με το player του TA. Δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Όποιος γνωρίζει ας μου δώσει τα φώτα του! Ευχαριστώ! Δύσκολη ερώτηση, ε; Ξέρει κανείς τουλάχιστον τι σημαίνει το παραπάνω μήνυμα λάθους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.