Προς το περιεχόμενο

Πως να γεμιζετε τις καρτες των κινητων σας

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στερεψατε απο μονάδες...?

Δεν δινει η μανα λεφτα...?

Σας φευγει όλος ο μισθος σε καρτοκινητα να μιλάτε την/ον γκομενα/ο?

Μην στεναχοριέστε και μην απελπίζεστε....:mrgreen: :mrgreen:

Διαβάστε αυτό http://anekdota.dyndns.org/jotd29/0209.html

για να δείτε (ειδικά αν είστε γυναίκα,αλλά και να μην είστε πιος θα το καταλάβει...)

για να μη ξεμείνετε ΠΟΤΕ ξανα απο μονάδες...:mrgreen: 8)

Πανέξυπνο παντως εε??? :P:P:P

My god what malakes yparhoune........

Δημοσ.

ε ποτέ!!! κι όμως υπάρχουν λιγούρια που για χάρη ενός ενδεχόμενου πηδήματος, το κάνουν κι αυτό!!! αυτά είναι! χααχχαχααχαα

Δημοσ.

εγώ θα έλεγα ότι "κι όμως! Υπάρχουν καθίκια που για να μην πληρώνουν κάρτες για το κινητό ξεφτιλίζουν την αξιοπρέπεια τους!"

Δημοσ.

Αντε ρε και εγώ νόμιζα ότι θα μας πεις καμιά κομπίνα να βγάλουμε κάρτες, και έπεσαν αφραγκίες τελευταία...

Δημοσ.
δε νομιζω να υπαρχουν τοσοι λαλακες που πεφτουν σε τετοια παγιδα

Και όμως υπάρχουν, δυστυχώς.

Και ακόμα πιο δυστυχώς, δεν περιορίζεται σε μια κάρτα κινητού...

Δημοσ.

δε θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν πάνω από 10-15 τόσο στερημένους,που θα πέσουν σε αυτήν την παγίδα!

ΥΓ: Μανώλη,απατεώνες πάντα υπήρχαν,σε όλα τα επίπεδα,μη μας έρχεται ξαφνικά στο κεφάλι ότι υπάρχουν!!

Δημοσ.

Αυτό είναι παλιό...

Η καινούργια μόδα είναι να κάνουν το ίδιο σε κάποιους που έχουν χάσει κάποιο κατοικίδιο και να τους ζητάνε κάρτα με αφορμή να τους πουν που βρίσκετε το ζωάκι....

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ, κι εγώ σ'αγαπώ :-P

Άστα αυτά! Από μένα κάρτα δεν παίρνεις :mrgreen:

ΥΓ. Όταν έκανα το σχόλιο δεν είχα διαβάσει το δικό σου. Ήταν απάντηση για το από πάνω.

ΥΓ: Μανώλη,απατεώνες πάντα υπήρχαν,σε όλα τα επίπεδα,μη μας έρχεται ξαφνικά στο κεφάλι ότι υπάρχουν!!

Δηλαδή; Δεν είπα ότι δεν το περίμενα ή ότι με ξάφνιασε. Απλά λέω ότι το να κάνεις απατεωνιές είναι αναξιοπρεπές. Δεν κατάλαβα; Επειδή δηλαδή συμβαίνει συχνά, τι σημαίνει; Όταν κάποιος κάνει συνεχώς τις ίδιες και τις ίδιες βλακείες, παύουν να είναι βλακείες;

Δημοσ.

Εγώ δεν υπόσχομαι τίποτε σε κανέναν σας! Ποιο καλό παιδάκι θα μου δώσει κάνα κωδικό για Vodafone a la carte; Ε; :roll:

Δημοσ.

Λοιπόν, σας δίνω αριθμό λογαριασμού και όποια καταθέσει τα περισσότερα, θα βγει ραντεβού μαζί μου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΨΩΝΙΟ !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...