zazik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Στερεψατε απο μονάδες...? Δεν δινει η μανα λεφτα...? Σας φευγει όλος ο μισθος σε καρτοκινητα να μιλάτε την/ον γκομενα/ο? Μην στεναχοριέστε και μην απελπίζεστε.... :mrgreen: Διαβάστε αυτό http://anekdota.dyndns.org/jotd29/0209.html για να δείτε (ειδικά αν είστε γυναίκα,αλλά και να μην είστε πιος θα το καταλάβει...) για να μη ξεμείνετε ΠΟΤΕ ξανα απο μονάδες... 8) Πανέξυπνο παντως εε??? :P:P My god what malakes yparhoune........
djapal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 ε ποτέ!!! κι όμως υπάρχουν λιγούρια που για χάρη ενός ενδεχόμενου πηδήματος, το κάνουν κι αυτό!!! αυτά είναι! χααχχαχααχαα
Rising1980 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Χμμμ, ώρα ν'ανασύρω το εναλλακτικό μου nick: Maria16
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 εγώ θα έλεγα ότι "κι όμως! Υπάρχουν καθίκια που για να μην πληρώνουν κάρτες για το κινητό ξεφτιλίζουν την αξιοπρέπεια τους!"
adi32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 δε νομιζω να υπαρχουν τοσοι λαλακες που πεφτουν σε τετοια παγιδα
Sellers Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Αντε ρε και εγώ νόμιζα ότι θα μας πεις καμιά κομπίνα να βγάλουμε κάρτες, και έπεσαν αφραγκίες τελευταία...
Cristina Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 δε νομιζω να υπαρχουν τοσοι λαλακες που πεφτουν σε τετοια παγιδα Και όμως υπάρχουν, δυστυχώς. Και ακόμα πιο δυστυχώς, δεν περιορίζεται σε μια κάρτα κινητού...
antreaslam Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 δε θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν πάνω από 10-15 τόσο στερημένους,που θα πέσουν σε αυτήν την παγίδα! ΥΓ: Μανώλη,απατεώνες πάντα υπήρχαν,σε όλα τα επίπεδα,μη μας έρχεται ξαφνικά στο κεφάλι ότι υπάρχουν!!
platongr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Αυτό είναι παλιό... Η καινούργια μόδα είναι να κάνουν το ίδιο σε κάποιους που έχουν χάσει κάποιο κατοικίδιο και να τους ζητάνε κάρτα με αφορμή να τους πουν που βρίσκετε το ζωάκι....
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ, κι εγώ σ'αγαπώ :-P Άστα αυτά! Από μένα κάρτα δεν παίρνεις ΥΓ. Όταν έκανα το σχόλιο δεν είχα διαβάσει το δικό σου. Ήταν απάντηση για το από πάνω. ΥΓ: Μανώλη,απατεώνες πάντα υπήρχαν,σε όλα τα επίπεδα,μη μας έρχεται ξαφνικά στο κεφάλι ότι υπάρχουν!! Δηλαδή; Δεν είπα ότι δεν το περίμενα ή ότι με ξάφνιασε. Απλά λέω ότι το να κάνεις απατεωνιές είναι αναξιοπρεπές. Δεν κατάλαβα; Επειδή δηλαδή συμβαίνει συχνά, τι σημαίνει; Όταν κάποιος κάνει συνεχώς τις ίδιες και τις ίδιες βλακείες, παύουν να είναι βλακείες;
MariaTs. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Εγώ δεν υπόσχομαι τίποτε σε κανέναν σας! Ποιο καλό παιδάκι θα μου δώσει κάνα κωδικό για Vodafone a la carte; Ε; :roll:
djapal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 for (int i=0;i<4;i++) { generateRandom4digitNumber(); if (i < 3) putBlank(); } ;)
Highlander Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν, σας δίνω αριθμό λογαριασμού και όποια καταθέσει τα περισσότερα, θα βγει ραντεβού μαζί μου :mrgreen: ΨΩΝΙΟ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.