gtsamour Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 1354 5478 1458 6978 το δοκίμασα, δε δουλεύει.....
Enedra Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Πριν μερικά χρόνια είχα βάλει αγγελία σε εφημερίδα αναφέροντας τις γνώσεις μου και ζητούσα ανάλογη εργασία. Με παίρνει τηλέφωνο μια μαλάκο από Κύπρο και μου λέει ότι θέλει να συνεργαστούμε. Μου ζητάει να της στείλω έναν αριθμό κάρτας κινητού για να με πάρει τηλέφωνο για να μου πει τι ακριβώς ήθελε. Φυσικά πήρε τα τρία μου!!!
-nick- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 βασικα μπορεις να μπεις το βραδυ σε ενα περιπτερο απο την σκεπη του και να παρεις καρτες για αρκετο διαστημα [και καπνους και χαρτακια]
theoritikos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Παλιό το κόλπο. Το είχε κάνει κάποτε ενας συμφοιτητής μου. Είχε μαζεύψει τόσες κάρτες που τις έδινε στους κολλητούς του, δεν ήξερε τι να τις κάνει, γιατί δεν το περιμένε να ψαρέψει τόσο κόσμο! Το αστείο είναι πως μερικοί στέλναν "μεγάλες" κάρτες (πάνω των 10 ευρώ!)
masterofscience Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Εμένα δώστε μου τον αριθμό της πιστωτικης σας.
fantomas3004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μπορείται να κάνετε και κάτι άλλο. Να δοκιμάζετε όλη μέρα στην τύχη, άν δέν υπάρχει καμιά άλλη δουλειά να γεμίζετε το κινητό καλώντας το 1252 με τυχαίους οχταψήφιους κωδικούς. Οι πρώτοι μπορεί να αστοχήσουν αλλά άν επιμένετε κάποιος θα πετύχει Σιγά που θα'ναι τόσο μα@@κας ο άλλος να δώσει τον σίγουρο οχταψήφιο του στον άγνωστο απατεώνα του Internet που το παίζει σεξοβόμβα.
theoritikos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μπορείται να κάνετε και κάτι άλλο.Να δοκιμάζετε όλη μέρα στην τύχη, άν δέν υπάρχει καμιά άλλη δουλειά να γεμίζετε το κινητό καλώντας το 1252 με τυχαίους οχταψήφιους κωδικούς. Οι πρώτοι μπορεί να αστοχήσουν αλλά άν επιμένετε κάποιος θα πετύχει Σιγά που θα'ναι τόσο μα@@κας ο άλλος να δώσει τον σίγουρο οχταψήφιο του στον άγνωστο απατεώνα του Internet που το παίζει σεξοβόμβα. To έχουν καταλάβει στην Vodafone ότι υπάρχει αυτη η πατέντα, και αμα δώσεις τρεις λάθος κωδικούς κλειδώνει το σύστημα και δεν μπορείς να βάλεις κάρτα για ενα 24ωρο, εκτώς και αν καλέσεις μέσω σταθερού τηλεφώνου και δώσεις ενα γνήσιο νούμερο κάρτας.
fantomas3004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 To σκέφτηκα και αυτό, αλλά δέν έχω ασχοληθεί με τους μηχανισμούς στις κινητές τηλεφωνίες. Το ανώτατο όριο στα κινητά παντού είναι η τρίτη ευκαιρία (π.χ. το pin) άρα και εδώ μέχρι τρία παραπάνω δέν σηκώνει. 3 προσπάθειες την ημέρα λοιπόν κάτι είναι κι'αυτό, αλλά το λαχείο δέν κερδίζεται ποτέ εύκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.