Προς το περιεχόμενο

Πως να γεμιζετε τις καρτες των κινητων σας

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μερικά χρόνια είχα βάλει αγγελία σε εφημερίδα αναφέροντας τις γνώσεις μου και ζητούσα ανάλογη εργασία.

Με παίρνει τηλέφωνο μια μαλάκο από Κύπρο και μου λέει ότι θέλει να συνεργαστούμε. Μου ζητάει να της στείλω έναν αριθμό κάρτας κινητού για να με πάρει τηλέφωνο για να μου πει τι ακριβώς ήθελε.

Φυσικά πήρε τα τρία μου!!!

Δημοσ.

βασικα μπορεις να μπεις το βραδυ σε ενα περιπτερο απο την σκεπη του και να παρεις καρτες για αρκετο διαστημα

[και καπνους και χαρτακια]

Δημοσ.

Παλιό το κόλπο. Το είχε κάνει κάποτε ενας συμφοιτητής μου. Είχε μαζεύψει τόσες κάρτες που τις έδινε στους κολλητούς του, δεν ήξερε τι να τις κάνει, γιατί δεν το περιμένε να ψαρέψει τόσο κόσμο!

Το αστείο είναι πως μερικοί στέλναν "μεγάλες" κάρτες (πάνω των 10 ευρώ!)

Δημοσ.

Μπορείται να κάνετε και κάτι άλλο.

Να δοκιμάζετε όλη μέρα στην τύχη, άν δέν υπάρχει καμιά άλλη δουλειά να γεμίζετε το κινητό καλώντας το 1252 με τυχαίους οχταψήφιους κωδικούς. Οι πρώτοι μπορεί να αστοχήσουν αλλά άν επιμένετε κάποιος θα πετύχει:mrgreen:

Σιγά που θα'ναι τόσο μα@@κας ο άλλος να δώσει τον σίγουρο οχταψήφιο του στον άγνωστο απατεώνα του Internet που το παίζει σεξοβόμβα.

Δημοσ.
Μπορείται να κάνετε και κάτι άλλο.

Να δοκιμάζετε όλη μέρα στην τύχη, άν δέν υπάρχει καμιά άλλη δουλειά να γεμίζετε το κινητό καλώντας το 1252 με τυχαίους οχταψήφιους κωδικούς. Οι πρώτοι μπορεί να αστοχήσουν αλλά άν επιμένετε κάποιος θα πετύχει:mrgreen:

Σιγά που θα'ναι τόσο μα@@κας ο άλλος να δώσει τον σίγουρο οχταψήφιο του στον άγνωστο απατεώνα του Internet που το παίζει σεξοβόμβα.

To έχουν καταλάβει στην Vodafone ότι υπάρχει αυτη η πατέντα, και αμα δώσεις τρεις λάθος κωδικούς κλειδώνει το σύστημα και δεν μπορείς να βάλεις κάρτα για ενα 24ωρο, εκτώς και αν καλέσεις μέσω σταθερού τηλεφώνου και δώσεις ενα γνήσιο νούμερο κάρτας.

Δημοσ.

To σκέφτηκα και αυτό, αλλά δέν έχω ασχοληθεί με τους μηχανισμούς στις κινητές τηλεφωνίες. Το ανώτατο όριο στα κινητά παντού είναι η τρίτη ευκαιρία (π.χ. το pin) άρα και εδώ μέχρι τρία παραπάνω δέν σηκώνει.

3 προσπάθειες την ημέρα λοιπόν κάτι είναι κι'αυτό, αλλά το λαχείο δέν κερδίζεται ποτέ εύκολα:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...