mentoras99 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μπαινω κατευθειαν στο ψητο: θελω να οργανωσω ενα παρτυ σε ενα club-cafe. Μη φανταστειτε κανενα μεγαλο μαγαζι, νορμαλ πραγματα. Μοντερνοι χωροι, ανετοι, με καλη μουσικη και φυσικα ενα κεντρικο θεμα που θα πρεπει να επιλεξω εγω (πχ εορτασμος καποιου γεγονοτος). Θελω απο εσας να μου πειτε τα παντα για μια επιτυχη διοργανωση. Απο τις προσκλησεις, αφισες, τα έξοδα, τι να προσέξω, με ποιους να συνενοηθω και τι τυχον πονηριες να αποφυγω, μεχρι το τι θα πρεπει να γινει στο club για να ειναι κατι που ολοι θα θυμουνται, αφου φυσικα θα εχουμε περασει ολοι καλα! Περιμενω ιδεες!
mentoras99 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Καμια 100αρια ατομα υπολογιζω. Γιατι εμενα μου ερχονται στο μυαλο κι αλλα εξοδα? Μεγαλες αφισες (οχι Α3), διαφημιστικα σποτ σε ραδιο και καποιες τοπικες εφημεριδες, τηλεορασεις να δειχνουν computer demos κλπ Ειπαμε, να γινει κατι καλο-επιτυχημενο, οχι απλα κατι!
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 μπορεις να ρωτησεις καποιον event manager, ανθρωπους που διοργανωνουν συναυλιες κτλ. αυτοι θα ξερυν να σου πουν τι να κανεις, τι να προσεξεις, κτλ. Στο inso δεν νομιζω να βρεις πολλους σχετικους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.