SOTIS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Παίδες καλημέρα..... Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τον ιο του office.Ανοίγω doc,xls αρχεία και βλέπω data error......... Τον ιο το αφαιρεί το antivirus αλλά τα αρχεία πάλι δεν ανοίγουν. Ψάχνω να βρώ file repair tool.Γνωρίσετε κάποιο η κάποια άλλη λύση?
asmilon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δεν τον εχω ακουσει τον ιο να πω την αληθεια μου, αλλα δε νομιζω να πειραζει πολυ στην περιπτωση μας... Ποιο αντιβιωτικο χρησιμοποιησες? Εκανες καθαρισμο σε Ασφαλη Λειτουργια? Τα αρχεια που πας να ανοιξεις, ανοιγαν πριν του ιο? Ή πηγες να τα ανοιξεις και δεν ανοιγαν? Αν ειναι το δευτερο μαλλον ειναι απλα φορεις του ιου και οχι καποια εγγραφα...
SOTIS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Εκανα format στο pc, σκαναρα τα αρχεια με mcafee ,βρήκε τον ιο,επανέφερα τα αρχεία αλλά τίποτα.Ειναι αρχεία word,excel,power point
asmilon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Αν ειναι αρχεια που χρειαζεσαι, δοκιμασε να κανεις ελεγχο με το Kaspersky και πες μου αν σε βοηθησε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.