x_vagos_x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 @ kx5 : Ναι, φεγγάρι είναι... 8) @ gpSer : Ευχαριστώ... Ευχαριστώ !!! :razz: @ DIMITRISG : Θέλω να κάνω transparent το άσπρο απ' έξω και από μέσα από το προσωπάκι και να το βάλω ως εικονίδιο μιας συντόμευσης στην επιφάνεις εργασίας μου... Αυτή η συντόμευση θα είναι ένα απλά η Forum Page του Insomnia !!! ;-) @ Highlander : Ήδη απάντησες στην ερώτηση σου... Η Intel έκανε 20 χρόνια ! [ γιατί να κάνει και το Insomnia...? ] @ Bomber-21 : ''Κάτι σαν...'' το λες εσύ αυτό...; :twisted: [ μη βαράτε ... ]
DIMITRISG Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Πάρε τη γιαουρτιά!!! πέφτει και γιαούρτωμα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 @ DIMITRISG : Θέλω να κάνω transparent το άσπρο απ' έξω και από μέσα από το προσωπάκι και να το βάλω ως εικονίδιο μιας συντόμευσης στην επιφάνεις εργασίας μου... Αυτή η συντόμευση θα είναι ένα απλά η Forum Page του Insomnia !!! ;-) x_vagos_x μια ερώτηση: γιατί απλά δεν την κάνεις αρχική?
DIMITRISG Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 και γιατι να την κανει αρχικη και να μην την βαλει σε active desktop
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 και γιατι να την κανει αρχικη και να μην την βαλει σε active desktop σκέψου πρακτικά... Πλεονεκτήματα Ένα λιγότερο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας(γιατί η δικιά μου είναι σωστό μπ*****λο! Δεν προκαλεί γενικά όλη αυτή την αναστάτωση μόνο για ένα logo.. Ε και γενικά δεν νομίζω κάποιος από εδω να μην έχει αρχική το insomnia... ΥΓ: τι κάθομαι και λέω....
DIMITRISG Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Εγω χρησημοποιω το extension insomnia στο firefox σου δινει το forum στο πιατο !
x_vagos_x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Υπάρχουν χίλιοι δυο τρόποι να έχεις στο πιάτο το insomnia site... HomePage Desktop Icon ObjectDock item RightClick entry SideBar shortcut StartMenu shortcut QuickLaunch shortcut Firefox Plug-in κ.λπ. :roll: Aπλά ήθελα να βάλω μερικά εικονίδια στη desktop μου που περιέχει μόλις 4 εικονίδια και χωρίς τον κάδο ανακύκλωσης [ ουάου... ] :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.