Προς το περιεχόμενο

Internet + LAN

Eternity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ο πατέρας μου έχει πάρει dsl από την TelePassport και του έχουν δώσει ένα modem το οποίο συνδέεται με το pc με καλώδιο δικτύου. Έχω φέρει και εγώ το pc μου και θέλω να το κάνω LAN ώστε να έχω και εγώ δίκτυο.

Έχουμε και ένα rooter αλλά πώς μπορεί να συνδεθούν όλα αυτά στο modem?

άμα βάλω το καλώδιο του δικτύου που βγαίνει από το modem στο rooter και τα αλλά καλώδια στα 2 pc δεν έχουν δίκτυο, αλλά βλέπουν το LAN.

!?

Δημοσ.

analogws ti router einai....an einai ena aplo router kai oxi dsl modem/router tote opws eipes logika tha xei mia thira WAN k 4 LAN ....sti WAN vazeis to modem kai sto LAN ta 2 pc.

Δημοσ.

ευχαριστώ!

hexadecimal, δε μπορώ να κάνω LAN τα δύο pc αφού η κάρτα δικτύου είναι συνδεδεμένη στο modem.

tsakonas, άμα δεν έχει WAN δε γίνεται τπτ ε?

Δημοσ.

loipon, to modem paei se ena rooter pou mia ypodoxh WAP kai mia gia PC. sto WAP paei to kalodio apo to modem, kai apo to rooter to kalodio gia to PC paei sto LAN Card tou PC. Ama balw ayto to kalodio sto HUB (poy exei 4 8yres LAN) kai apo ekei ta alla dyo sta PC 8a doylepsei to diktyo kanonika?

Δημοσ.

Παιδια SOS βοήθεια.....εχω το speedtouch 530 modem/router....συνδεμένο με ενα hub δίνει δίκτυο σε 3 pc, το πρόβλημα είναι οτι αν κατεβάζει εστω και με 10κ κάποιος απο τους 3 τα υπολοιπα pc σερνονται στο ιντερνετ. Τι προτείνετε? εχω το προβλημα πολύ καιρό, σκεφτομαι και αλλαγή router, λετε αν βάλω extra router (χωρίς μοντεμ) μετα το speetouch θα φτιαξει κάτι? (ετσι το εχουν στο σχολείο μου αλλα με το 530i και μοιράζουν την 768 σε 30 pc και δεν υπάρχει προβλημα ταχύτητας γιατι μαλλον ο router κανει σωστο <<μοιρασμα>>)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...