Προς το περιεχόμενο

H εφορία χρησιμοποιεί Windows 3.11!!!

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα με εκνευρίζουν οι σφραγίδες. Πάω στο νοσοκομείο, γράφει ο γιατρός τα φάρμακα, πρέπει να πάω μετά να μου το σφραγίσουν. Λες και ο υπάλληλος που το σφραγίζει κάθεται να επικυρώσει οτι δεν έχει γίνει καμιά λαδιά και το χαρτί πλέον είναι έγκυρο. Η σφραγίδα του γιατρού που εργάζεται εκεί δεν αρκεί φαίνεται.

Πάντως σκεφτείτε και το άλλο. Αν άλλαζαν μηχανήματα και software θα έπρεπε να κάνει και κάποιου είδους σεμινάρια στους υπαλλήλους για να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Και άντε τώρα να μάθει άλλο πρόγραμμα κάποιος δημόσιος υπάλληλος που έχει αρκετά χρόνια στην πλάτη του. Θα πρέπει να είναι σε θέση να το κάνει όμως. Πάντως εγώ είμαι υπέρ του να αναβαθμίζονται οι υπολογιστές και το software σε λογικά πλαίσια (όχι κάθε χρόνο π.χ). Λεφτά έχουν...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Xμ σεμινάρια δε το βρισκω και τοσο να χρειαζεται αμεσα γιατι απο οτι ειδα στην οθονη ο υπαλληλος συμπληρωνε κατι κουτακια κι επελεγε τις ρυθμισεις απο τα comboboxes τα οποια ετσι κι αλλιως τα εχουν και τα ΧΡ!

Ασε που θα ηταν και πιο καλαισθητη η εικονα του προγραμματος.

Συνεπως το κοστος του νεου hardware/software βλεπω ως προβλημα.

Δημοσ.

Λέω για σεμινάρια, γιατί υποτίθεται πως μια αναβαθμισμένη έκδοση λογισμικού είναι πιο παραγωγική και ίσως πιο εύχρηστη. Δηλαδή διαφορετική από τις παλιότερες και επομένως πιθανόν να χρειάζεται μια προσαρμογή του χρήστη.

Υπάρχει και το linux πάντως όσον αφορά το κόστος του software. Όσο για το hardware δε νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράγματα από άποψη κόστους.

Δημοσ.

OK κατανοητός!

Νομίζω ότι το εξαντλήσαμε το θέμα!

Thanks όλους για τα σχόλια/παρατηρήσεις σας!

Συνεπώς αν δεν υπάρξει αντίδραση (νεώτερο post) σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα ας κλειδωθεί το thread από τους Admins. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...