Προς το περιεχόμενο

συμπλήρωση ερωτηματολογίου

fotopoulos2007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2006

Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα τη βοήθειά σας σε συγγραφή εργασίας σχετικής με «Ασφάλεια Δικτύων». Aν έχετε χρόνο, συμπληρώστε το επισυναπτόμενο ερωτηματολόγιο κι επιστρέψτε το, μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2006, στη διεύθυνση: [email protected]. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο. Αν θέλετε συμπληρώνετε το επάγγελμα, το φύλο και τη ηλικία σας. Eυχαριστώ.

Πρόσθετα και για δυνατούς χρήστες του internet, όπως είδα πως είναι οι

συζητητές αυτού εδώ του γρουπ (ntua.discuss), θα ήθελα απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:

1. Πότε φτιάχτηκε το πρώτο δίκτυο υπολογιστών; Πότε μεταφέρθηκε ένα αρχείο από έναν υπολογιστή σε έναν άλλο υπολογιστή, συνδεμένο μαζί του - κι αν η ιστορία κατέγραψε ποιο ήταν αυτό το αρχείο (κείμενο txt, εικόνα;).

2. Πότε φτιάχτηκε το internet - για ερευνητικούς ή στρατιωτικούς σκοπούς και πότε δόθηκε στη χρήση όλων όσων είχαν απλά μια τηλεφωνική γραμμή κι ένα μόντεμ.

3. Πότε έγινε η πρώτη πράξη phreaking, ποια ήταν αυτή, ποιος ήταν ο πρώτος phreaker. Ποια πράξη phreaking είχε μεγάλο αντίτυπο και ποιος είναι ο σημαντικότερος-γνωστότερος phreaker

4. Πότε έγινε η πρώτη πράξη phreaking, ποια ήταν αυτή, ποιος ήταν ο πρώτος phreaker. Ποια πράξη phreaking είχε μεγάλο αντίτυπο και ποιος είναι ο σημαντικότερος-γνωστότερος phreaker

5. Πότε έγινε η πρώτη πράξη cracking (προγράμματος), ποια ήταν αυτή, ποιος ήταν ο πρώτος cracker. Ποια πράξη cracking είχε μεγάλο αντίτυπο κξαι ποιος είναι ο σημαντικότερος-γνωστότερος cracker.

6. Πότε έγινε η πρώτη πράξη hacking, ποια ήταν αυτή, ποιος ήταν ο πρώτος hacker. Ποια πράξη hacking είχε μεγάλο αντίτυπο και ποιος είναι ο σημαντικότερος-γνωστότερος hacker.

6α. Πότε έγινε η πρώτη πράξη hacking παράνομης εισόδου σε δίκτυο

υπολογιστών με εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, ποια ήταν αυτή . Ποια ίδια πράξη hacking είχε μεγάλο αντίτυπο και ποιος ήταν ο hacker δράστης.

6β. Πότε έγινε η πρώτη πράξη hacking, παραποίησης περιεχομένου ή εμφάνισης ιστοσελίδας, ποια ήταν αυτή . Ποια ίδια πράξη hacking είχε μεγάλο αντίτυπο και ποιος είναι ο σημαντικότερος-γνωστότερος hacker , που έχει χόμπυ την παραποίηση "επώνυμων" ιστοσελίδων - ή των περισσότερβν αριθμητικά.

7. Πότε έγινε η πρώτη πράξη phsishing , ποια ήταν αυτή, ποιος ήταν ο

πρώτος phisher (ανεξάρτητα από τον αν τον πιάσανε :-) . Ποια ίδια πράξη

phishing είχε μεγάλο αντίτυπο και ποιος είναι ο σημαντικότερος-γνωστότερος phisher (αν μπορεί να λεχτεί αυτό!).

Ευχαριστω

Κ. Φ.

erwthmatologio2007a.zip

Δημοσ.

Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση αλλά οι ερωτήσεις σου μοιάζουν με ερωτήσεις σε τελικές εξετάσεις πάνω στην ασφάλεια δικτύων, και ζητάς και λεπτομερείς απαντήσεις! Αν το κάνεις πιο εύκολο το ερωτηματολόγιο θα σου απαντήσουν περισσότεροι. Έχω κάνει και εγω ερωτηματολόγια, και πάντα μπέρδευαν τον κόσμο οι μεγάλης έκτασης ερωτήσεις.

Δημοσ.

οκ απάντησε αν θέλεις στις σύντομες.

δε χρειάζεται να απαντήσεις σε όλα.

Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση αλλά οι ερωτήσεις σου μοιάζουν με ερωτήσεις σε τελικές εξετάσεις πάνω στην ασφάλεια δικτύων, και ζητάς και λεπτομερείς απαντήσεις! Αν το κάνεις πιο εύκολο το ερωτηματολόγιο θα σου απαντήσουν περισσότεροι. Έχω κάνει και εγω ερωτηματολόγια, και πάντα μπέρδευαν τον κόσμο οι μεγάλης έκτασης ερωτήσεις.

οκ...

ευχαριστώ

Μια διορθωση στο ερωτηματολογιο, ειναι spoofing και οχι sproofing.

υπάρχει λόγος

Μια διορθωση στο ερωτηματολογιο, ειναι spoofing και οχι sproofing.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...