Προς το περιεχόμενο

VOIP Syskeyes

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon h syzhthsh ksekinhse se allo topic alla mou zhthse xrhsths na anoiksoume kainourgio mia kai einai kati pou mporei na endiaferei pollous.

Ego prosopika psaxno lysh etsi oste na apokopo apo to kalodio tou pc headset & na exo mia lysh etsi oste na xrhsimopoio to thlefono kanonika.

Opoios exei kamia idea gia agora mias lyshs (hte voip box hte voip thlefono) mexri 80-100 eyro as thn riksei edo :)

Thanx kai genika opoios exei symvoulh h erotish as thn riksei...

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Pairneis ena voip adapter kai exeis to kefali sou hsyxo. Milas apo to kanoniko thlefono sou kai to pc sou den xreiazetai na einai anoixto. Ego exo to Linksys 3102 kai einai para poly kalo. Kostos an thymamai kala sta 80 euro.

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση αφού συνδυάζει και την γραμμή του ΟΤΕ είναι το 3102. Καρυφαίο και κάνει και παπάδες... Λίγο πιο απλό είναι το pap2 που έχει δύο υοδοχές για τηλέφωνα όμως παίρνει μόνο μέχρι 2 provider και δεν παίρνει την γραμμή του ΟΤΕ.

Δημοσ.

Έχω πάρει από το πλαίσιο το onevoip fantacy vew wireless (usb). Ανάμικτα συναισθήματα. Το χρησιμοποιώ με το X-lite και συνδρομή στο i-call. Δίνει μια ευκολία κινήσεων μέσα στο δωμάτιο αλλά δεν με καλύπτει σ΄όλο το σπίτι (εντάξει έχω μάλλον μεγάλο σπίτι). Η ποιότητα είναι ικανοποιητική όταν ο ΟΤΕ επιτρέπει. Πρόβλημα υπάρχει τις απογευματινές ώρες που η ταχύτητα πέφτει κατά πολύ.

Δημοσ.

Κι εγώ σκέφτομαι να συνδέσω μια συσκευή του σπιτιού σε ένα τέτοιο μηχανηματάκι, αφού ο ΟΤΕ μας έχει π$δ^ξει κανονικά!!! Πως γίνεται όμως να συνδέσουμε 2 συσκευές, από τη μία να καλεί ο αδερφός μου και να χρεώνεται σε δικό του account και απο την άλλη να καλώ εγώ και να χρεώνομαι σε δικό μου? Θα πρέπει να πάρουμε 2 voip phone stations? Από τα παρακάτω ποια νομίζετε ότι μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615093

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.592074

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?...hqdg3f7qb2h3n3

http://www.megamarket.gr/linksysspa3102-p-23764.html

και με τις παραπάνω συσκευές θα πρέπει να πληκτρολογώ κάθε φορά τον αριθμό που καλώ απο τη συσκευή του τηλεφώνου ή μπορώ να κλικάρω στην επαφή που έχω σώσει στο skype και να μιλάω απο τη συσκευή μου?

Δημοσ.

Τι να το κάνω? Έχω ήδη ρουτερ. αν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με κάποια απο τις παραπάνω συσκευες θα θελα να γλυτώσω τα 140 ευρο που έχει το fritz

Δημοσ.

Πάντως για κάποιον που δεν έχει router η καλύτερη λύση πρέπει να είναι κάτι σαν το fritz: όλα σε ένα νοικοκυρεμένα κατά τη γνωστή διαφήμιση. Γλυτώνεις από ασυμβατότητες και από πολλαπλές ρυθμίσεις.

Δημοσ.

milas gia diafora 40 euro.

ego tha ta edina giati exontas dokimasei kai sipura kai fritz box to deytero den paizetai apla. apla energopoieis to trafivv shapping kai ta ypoloipa ta kanei ayto. oute qos na paizeis tipota

Δημοσ.

afto pou xreiazese ine ena ATA(analogue telephone adaptor)...kala ine to pap2....ke to sipura 3000...eidika gia to deftero exo akousei ta kalitera logia...ego vevea xrisimopoio to fritzbox to opoio itan doro me ti sindesi mou!pantos to kalitero pou exeis n kaneis ine n mpeis sto bretaniko ebay k na vreius apo ekei tin siskevi pu thes....tha ine poli pio fthini ap oti stin ellada?

Δημοσ.

Εγώ έσκασα και 69€ για αυτό που πήρα + τον router που έχω. Πάντως αυτή τη στιγμή νομίζω ότι πρέπει κάποιος να περιμένει 2-3 μήνες να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα με το τηλεφωνικό δίκτυο Tellas forthnet (ακόμη και ίσως κάποια απάντηση από τον ΟΤΕ) και μετά να αγοράσει. Εκτός και αν κάνει τηλέφωνα με εξωτερικό όπου το voipbuster με έχει σώσει κυριολεκτικά.

Δημοσ.

Πως γίνεται να συνδέσουμε 2 συσκευές, από τη μία να καλεί ο αδερφός μου και να χρεώνεται σε δικό του account και απο την άλλη να καλώ εγώ και να χρεώνομαι σε δικό μου? Θα πρέπει να πάρουμε 2 voip phone stations?

και με τις παραπάνω συσκευές θα πρέπει να πληκτρολογώ κάθε φορά τον αριθμό που καλώ απο τη συσκευή του τηλεφώνου ή μπορώ να κλικάρω στην επαφή που έχω σώσει στο skype και να μιλάω απο τη συσκευή μου?

Δημοσ.

ρε παίδες κανείς δεν απαντά στην ερώτησή μου... Δεν χρειάζομαι ρουτερ. Αυτό που θέλω είναι να συνδέσω 2 συσκευές, από τη μία να καλεί ο αδερφός μου και να χρεώνεται σε δικό του account και απο την άλλη να καλώ εγώ και να χρεώνομαι σε δικό μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...