Προς το περιεχόμενο

300 Watt τροφοδοτικό είναι καλά;

Jimakos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν όψη γενικής αναβάθμισης (και case) θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο 300 Watt τροφοδοτικό είναι καλά ή όχι (αν όχι πόσο χρειάζεται), για να "ταϊσει" άνετα Athlon XP 1900+ ,1 Gb RAM,Geforce 3,DVD,CD-R,HD ?

Δημοσ.

ʼσχετο, αλλά 1G RAM; shocked.gif" border="0 shocked.gif" border="0

Μήπως το παρακάνεις;

Έχεις euro για πέταμα;

Το κέρδος που έχεις είναι μηδαμινό από ένα σημείο και μετά.Γύρω στα 500 καλά δεν είναι; grin.gif" border="0

Δημοσ.

Ama einai na xwseis ta 130000 gia ton XP... tha koliseis na dwseis mia 20ara gia ena kalouliko 350ari??? Ama skopeueis na kaneis overclocking tote to 300ari einai ligo file mou. Simvouli mou pantws einai na pareis ena 400ari mia kai kali. Episis perimene ligo... apo ton Fevrouario (simfwna me link apo allo post) i Geforce3 metonomazetai se Geforce4MX. Episis anamenetai kai o XP 2000+ lian sintomws!

Δημοσ.

bale mesa sto case 2 trofodotika an sou periseuei kanena kiolas.to exo kanei.sto mikro tha doseis reuma se ola ta cd rom dvd kai writer.kai to allo gia disko kai motherboard. to mono pou thelei einai enan xexoristo diakopti gia na anoigeis prota auto pou exeis panoo ta drive. kai to kyriotero na einai at kai oxi atx.

Δημοσ.

Φίλε Deathstar το έχω ψάξει όσο δεν φαντάζεσαι.Και ασχολούμε πολλά χρόνια με το FS.Δοκίμασε να πας Heathrow με όλες τις ρυθμίσεις δεξιά ,κανά δυο στρώματα σύννεφα και το ATC full και τότε πες μου πως πετάει στον PIII.Γιατί αυτή τη στιγμή έχω AMD 1000 512 RAM,Geforce 3 και με τις ρυθμίσεις που προανέφερα ούτε Γιάννενα δεν έχω καλά fps...πόσο μάλλον μεγάλες πόλεις και μεγάλα αεροδρόμια!φιλικά πάντα...αλλά από το FS 4 πριν πολλά χρόνια ασχολούμε περισσότερο και από φανατικά με το αντικείμενο γι'αυτό σου λέω το έχω ψάξει πολύ πολύ... wink.gif" border="0

Δημοσ.

Ειλικρινά παίδες δεν έχω λεφτά για πέταμα και ειδικά σε RAM.Αλλά όταν μιλάμε για Flight Simulator 2002 PRO έχουμε να κάνουμε με software που ζητάει πάρα μα πάρα πολλά!πιστέψτε με.Αν κάποιος ασχολείται ,όχι απλά το βλέπει μια φορά το μήνα, αλλά το δουλεύει θα με επιβεβαιώσει και με το παραπάνω!Βέβαια μόνο το FS δεν είναι καλός λόγος γι'αυτό κρύβομαι πίσω από το άλλοθι AutoCad (μιας και χρειάζεται για τη δουλειά)!!!! grin.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...