Προς το περιεχόμενο

Αποσύνδεση F200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδώ

έχει drivers με τους οποίους δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.

μολις συνδέσεις το modem, πατάς να αναζητήσει τους οδηγούς από το φάκελο με αυτούς τους drivers(να τους ξεζιπάρετε σε ένα φάκελο).

από εκεί και πέρα δεν θέλει κάτι άλλο πέρα από next και συνέχεια στις ειδοποιήσεις.

εμένα μου εντόπισε μόνο του το over isdn, η μόνη αλλαγή που χρειάστηκε ήταν να βάλω στο vpi την τιμή 8, αντί για 0 που είχε...

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και μια επεξηγηση.αφου του πεις οτι 8α παρει τα αρχεια απο τον ταδε φακελο αμα σε ξαναρωτησει ξανα οτι το ταδε αρχειο δεν βρε8ηκε απο ποιο φακελο 8α το παρω 8α του χαναπεις το ιδιο γιατι καμια φορα παει και κοιταει στον φακελο που ειναι οι παλιοι drivers και παιρνει τα μισα αρχεια απο εκει και τα αλλαμισα απο τους νεους.

Δημοσ.
και μια επεξηγηση.αφου του πεις οτι 8α παρει τα αρχεια απο τον ταδε φακελο αμα σε ξαναρωτησει ξανα οτι το ταδε αρχειο δεν βρε8ηκε απο ποιο φακελο 8α το παρω 8α του χαναπεις το ιδιο γιατι καμια φορα παει και κοιταει στον φακελο που ειναι οι παλιοι drivers και παιρνει τα μισα αρχεια απο εκει και τα αλλαμισα απο τους νεους.

σωστό, αλλά έχεις ήδη διαγράψει οτιδήποτε παλιό από τους παλιούς drivers.

αυτοί οι drivers που αναφλερω είναι πολύ καλοί, τους συστήνω.

Δημοσ.

απλα και να διαγραψεις τους παλιους drivers παντα μεσα στον καταλογο αφηνει καποια αρχεια εκτος αν τα σβησεις χειροκινητα.

Δημοσ.

εγω να κανω μια παρατηριση και ο καθε ενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

μολης αλαξα την γραμμη μου απο 1 μβιτ φορθνετ σε οτε νετ 24 ΔΕΝ ξανα αντιμετοπισα το συγκεκριμενο προβλημα..και δεν πηραξα τους οδηγους. (με τους ιδιους πριν ειχα αποσυνδεσεις)

τωρα κανει κατι ο οτε? κανει κατι η φορθνετ? θα σας γελασω! αυτα...

Δημοσ.

αλλο 8εμα των αποσυνδεσεων και αλο 8εμα του να κολλανε οι drivers ολο το pc.παντως εγω το λεω και το ξαναλεω.adsl και usb modem δεν υπαρχει.

Δημοσ.

Poulinos δεν ειχα μονο αποσυνδεσεις . ειχα ακριβος το ιδιο προβλημα με τα παιδια.δηλ παγωμα τις συνδεσεις και σε περιπτωση restart παγωμα του Pc!

το μονο που γλυτωνε (οχι παντα) την κατασταση ηταν το σταματιμα της γραμμης και η επανασυνδεση απο τον driver του f200.

Δημοσ.

με ενα ρουτερ 8α βρεις την ησυχια σου για απειρους λογους και θα ειναι και adsl2+ για μελλοντικα και ουτε εικονιδιο συνδεσης ουτε drivers πιο σταθερο πιο ψηλα κλειδωμα

Δημοσ.

απορία : με router, οταν ανοίγεις το pc είσαι πάντα online?δηλαδή χωρίς να πατήσεις σύνδεση με, κλήση κλπ?

επίσης, χρειάζονται drivers για τα router?έχω ακούσει ότι απλά συνδέεις και τίποτα άλλο...

Δημοσ.

a.ναι εισαι συνεχεια connected.

β.drivers χρειαζονται μονο αν το συνδεσεις usb .αν το βαλεις με καλωδιο δικτυου δεν χρειαζονται.αλλα και usb να το βαλεις που γενικα δεν το προτεινω και παλι ειναι πιο στα8ερο απο τα απλα μοντεμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...