Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution 6 crashes in black screen

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που θα σας πω για το πρόβλημα το χω συζητήσει με πολούς εδώ μέσα και δεν καταλάβαιναν τι φταίει.

Είναι για παιχνίδι το pro evolution 6,που είναι το αγαπημένο μου.

Να σου πω ότι είμαι μέσα στις προδιαγραφές για να το παίξω με athlon xp+1600(θέλει 1 gb και για καλύτερα 1,4), 512 μνήμη(θέλει 256) και GeForce FX 5200 128 mb (περιλαμβάνετε στις κάρτες που το παίζουν),έχω τελευταίους nvidia drivers,soundblaster live 5,1 drivers απ το σιντάκι(δεν βγήκαν μεταγενέστερες),directx 9c october 06.

όταν λοιπόν πάω να παίξω το παιχνιδάκι μου παίζει πολύ γρήγορα και κανονικότατα με εξαίρεση λίγα κολλήματα επειδή ίσως κατεβάζω ταυτόχρονα πράματα,

και το πρόβλημα μου είναι ότι στο ημίχρονο εκεί που εμφανίζετε μια μαύρη οθόνη για λίγα δεύτερα για να σε οδηγήσει στο δεύτερο, κολλάει εκεί,στη μαύρη οθόνη και δε μπορώ να πατήσω τίποτα απολύτως.Κολλάει τελείως,αν και τον ήχο τον ακούω λίγο.

Τα παιδιά μου πρότειναν να ρυθμίσω τη κάρτα ήχου χωρίς επιτάχυνση στο directx μήπως ήταν εκεί.

Ε το έκανα χωρίς επιτάχυνση τίποτα.

Την απενεργοποίησα τελείως,τίποτα.

Ο φίλος asmilon πρότεινε να αλλάξω drivers της κάρτας ήχου το έκανα αλλά πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Έστειλα και στη konami μόλις mail και μου παν θα απαντήσουν εντώς λίγων ημερών αλλά δε καταλαβαίνω τι γίνετε.

Πρέπει να σας πω ότι στο 5 δεν είχα κανένα πρόβλημα παρόμοιο.

Είμαι απεγνωσμένος.Το αγαπημένο μου από φοιτητής παιχνίδι που ξημεροβραδιαζόμουν δεν μπορώ να το παίξω πάνω από ένα ημίχρονο.

Εκτός από 1-2 φορές που μου τελείωσε κανονικά το ένα ματς και κόλλησε στο ημίχρονο του 2ου.

Δημοσ.

μα γιατί το γράφεις σε χωριστό τόπικ; Αφού υπάρχει τόπικ για pes6. Κατά τη γνώμη μου γι'αυτό δε σου απαντάνε. Εγώ τουλάχιστον αποφεύγω να μπαίνω σε τέτοιου είδους θέματα γιατί με εκνευρίζουν.

Δημοσ.

Αφού το αποφεύγεις φίλε Manuel δε χρειαζόταν καν να μπεις στο κόπο να απαντήσεις.Οκ?

Εγώ το έκανα αυτό γιατί ίσως μερικοί να μη το είδαν στο μεγαλο thread για το pro μιας και πάρα πολλές σελίδες και ίσως να γνωρίζουν κάτι επειδή είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι χρόνια τώρα και παίζω μόνο αυτό.

Αν σε ενοχλεί αυτό,πρόβλημα σου.

Δε χρειάζετε να έμπαινες στον κόπο να μου απαντήσεις έτσι καν...

Δημοσ.

Να βοηθήσω ήθελα. Κάτσε και περίμενε μπας και σκεφτεί κάποιος σαν εσένα.

Δημοσ.

ClawHammer τι σύνθεση είναι ο h/y σου?Να το συζητήσουμε μπας καο βρούμε μια λύση φίλε.

Είναι μια αρχή! Σου κολλάει στο ημίχρονο στη μαύρη οθόνη?

Δημοσ.

nai mou kollaei sto imixrono sti mavri o8oni an kai o ixos synexizei na akougetai opws eipes ki esy. vevaia ksanalew oti mou symvainei spania, exei symvei kserw gw 3 fores enw exw paiksei peripou 30-40 paixnidia mexri twra. to pc mou einai:

Athlon XP 1800+, 512MB mnimi DDR266, GeForce4 Ti4600 128MB, m/b Gigabyte 7VT600-P-RZ kai SoundBlaster Audigy 1 ta panta me teleftaious drivers klp klp klp.

Δημοσ.

Ξέρετε τι μου πρότεινε η konami σε μέιλ της?

Άκουσον άκουσον ότι δεν ξανάκουσε παρόμιο πρόβλημα από άλλο χρήστη ποτέ και ότι συνήθως λύνονται αυτά με ένα ... no-dvd patch !Μου πρότεινε η konami δηλαδή patch που δεν είναι από αυτήν.

Αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα ήδη χρησιμοποιούσα από την αρχή τέτοιο patch.

Δημοσ.
file mou exeis kanei pola save sto folder 1 (replay,formation klp)?? an nai kanta copy sto folder 2

Μόνο το option file έχω φίλε μου.Δεν είναι το ίδιο πρόβλημα με το 5 ,κάτι άλλο παίζει.

Δημοσ.

mpa siga mi vgaloun patch, edw pera de vgalane gia to 5 pou ypirxe xontro provlima, mono gia to 4 8ymamai eixe kykloforisei ena patch episimws. provlima pantws ontws yfistatai kai an to antimetwpizei kapoios allos kalo 8a itan na postarei edw.

Δημοσ.

Έστειλα μέιλ στη konami φίλε μου,μου απάντησε ένας τεχνικός να στείλω το dxdiag log για να δει τι έχω στο πισι μου,το στειλα και μου απάντησε χτες ότι δεν βρήκε τι κακό έχει δημιουργηθεί η τεχνική τους ομάδα και με ρώτησε αν αυτό μου συμβαίνει και στο training και αν βάλω χρόνο 5λεπτο,10λεπτο κτλ...

και του απάντησα ότι μου το κάνμει στα ματς ανεξαρτήτως χρόνου αλλά στο training λειτουργεί.

Αναμένω απάντηση πάλι...

Ρε γαμώτο δε μπορούμε να παίξουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι.

Μεγάλη γκαντεμιά.

Να σου πω έχεις άλλες usb συσκευές επάνω εσύ?

Εγώ το asl modem και gamepad.

Δημοσ.

eipes exeis epanw no dvd patch kapou pio panw

* dokimase na to allaxeis me kapio c**ck gia to pes6

* na to trexeis me deamon

* na to pexeis apo to original cd

s enan filo pou to edwsa me paromio systhma kai to perase me to deamon den me eipe gia kanena provlima

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...