agoraki_23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Με daemon-tools το έκανα unrar και περάστηκε κανονικά. Δεν είναι original το παιχνιδάκι. crack έχω δοκιμάσει ένα-δύο και είχα τα ίδια αποτελέσματα
ClawHammer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 exw 3 USB epanw (ektypwti, gamepad, gamevoice) alla de nomizw na ftaiei afto. esena file sou to pa8ainei panta diladi? emena pleon to exei pa8ei mono 2 fores kai exw paiksei aisiws 45 paixnidia peripou.
agoraki_23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Πάντα ρε γαμώτο τις περισσότερεσ φορές με το πρώτο ματς στο ημίχρονο και κανα δυο φορές όταν τρέχω για πρώτη φορά μετά από restart παίζω και δεύτερο παιχνίδι και πάλι στο ημίχρονο πάπαλα. Απογοήτευση τελείως...
DungeonaS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 file mou egw exakolouthw na pistebw oti einai provlima apo cr**k ena prokyon kapos etsi to dokimases ?
agoraki_23 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Mακάρι φίλε μου να είναι... Μπορείς να μου πεις κάποια διεύθυνση να το κατεβάσω?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 δε νομίζω ότι είναι από το crack. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό το procyon και έχω το ίδιο πρόβλημα. Πάντως όταν μετακινώ τα save από folder1 σε folder2 ή 3 κτλ, το πρόβλημα λύνεται για λίγο.
agoraki_23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Thanks για την απάντηση Manuel αλλά ποτέ δεν έκανα folder2 φοβόμενος τέτοιες περιπτώσεις,πάντα έχω μόνο folder1 και το option file μόνο. Μου ξανααπάντησε η konami πάντως ότι δεν βρήκε κάποια λύση στο πρόβλημα ακόμα και ότι ψάχνει να τη βρει(ελπίζω...). Με ρώτησε επίσης αν το παθαίνω και σε άλλα παιχνίδια αυτό και του είπα την αλήθεια ότι ποτέ και με κανένα παιχνίδι δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη κάρτα μου. Κατεβάζω το procyon για το pro. To δοκιμάζω και επανέρχομαι.
agoraki_23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Αυτό ήταν και το πρώτο no-dvd patch που δοκίμασα και είχα το πρόβλημα αυτό, οπότε όντως δεν παίζει θέμα crack
dalton85 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Kalo 8a tan na kaneis kai afto pou leei o code19 apla gia na apokleisoume to sygkekrimeno endexomeno
petranpx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 File epeidi eimai eksisou poromenos me to pro kai epatha to idio pragma pou perigrafeis thelo na sou po pos lithike. Katarxhn na sou po oti epaiza league kai eixa to save sto folder 2 eno sto folder 1 ipirxe mono to option file.Arxika epaiksa merikous agones kanonika alla apo kapoia stigmh kai meta kollage sto imixrono kai akouga mono ixo.Ekana kainourio save tou league sto folder 1 alla kai sto folder 2 kai apo tote paizei mia xara.Diatiro diladi to idio save kai stous dio fakelous... Mhn prospatheis na skefteis ti einai logiko na ftaiei,dokimase oti sou erxetai
agoraki_23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Eπειδή δεν έχω folder2 μου λες να κάνω ένα φάκελο τέτοιο και να βάλω και εκεί το option file?Δηαλαδή να έχω δύο φακέλους στο save ,folder1 και folder2 και να βάλω εκεί το option file και στους 2? Οκ.Θα το δοκιμάσω και επανέρχομαι. ΥΓ dalton85 μόνο το option file είχα στο folder1...
agoraki_23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Για 2 ματς που έβγαινα ξανάμπαινα windows για να δω αν θα παίξω δεύτερο ημίχρονο μου λειτούργησε άψογα. Στη 3η φορά όμως μου κράσαρε κανονικά.
siba2001 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μου συμβαίνει και έμένα αυτο αρκετα συχνα ακομα και οταν παίζω online. Amd turion 64 1.6mhz radeon x600 64mb 512mb ram. Με αυτά παίζω άψογα στο παιχνίδι χωρίς κολλήματα. Θέλω να πώ επίσεις οτι το παιχνίδι το έχω εγκαταστήσει σε άλλο σκληρό δίσκο, όχι στο C:/....δεν ξέρω αν αυτό φταίει. Εχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά cr**k μήπως φταίει αυτό αλλα παλι μου το κάνει
agoraki_23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Aπ ότι φαίνετε δεν είναι θέμα μόνο του υπολογιστή μου συμβαίνει σε πολούς άρα έχει σχέση με τη δομή του παιχνιδιού αυτού. Είμαι σε επικοινωνία με τεχνικό της konami και περιμένω νέα του για το πρόβλημα. Έχω μπει και σε ξένα forums για pro και του έχω στείλει αποσπάσματα. Ίδωμεν...
agoraki_23 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μου ξαναήρθε μέιλ ότι ακόμα ψάχνουν να βρουν τη λύση οι τεχνικοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.