Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution 6 crashes in black screen

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με daemon-tools το έκανα unrar και περάστηκε κανονικά.

Δεν είναι original το παιχνιδάκι.

crack έχω δοκιμάσει ένα-δύο και είχα τα ίδια αποτελέσματα

Δημοσ.

exw 3 USB epanw (ektypwti, gamepad, gamevoice) alla de nomizw na ftaiei afto. esena file sou to pa8ainei panta diladi? emena pleon to exei pa8ei mono 2 fores kai exw paiksei aisiws 45 paixnidia peripou.

Δημοσ.

Πάντα ρε γαμώτο τις περισσότερεσ φορές με το πρώτο ματς στο ημίχρονο και κανα δυο φορές όταν τρέχω για πρώτη φορά μετά από restart παίζω και δεύτερο παιχνίδι και πάλι στο ημίχρονο πάπαλα.

Απογοήτευση τελείως...

Δημοσ.

δε νομίζω ότι είναι από το crack. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό το procyon και έχω το ίδιο πρόβλημα. Πάντως όταν μετακινώ τα save από folder1 σε folder2 ή 3 κτλ, το πρόβλημα λύνεται για λίγο.

Δημοσ.

Thanks για την απάντηση Manuel αλλά ποτέ δεν έκανα folder2 φοβόμενος τέτοιες περιπτώσεις,πάντα έχω μόνο folder1 και το option file μόνο.

Μου ξανααπάντησε η konami πάντως ότι δεν βρήκε κάποια λύση στο πρόβλημα ακόμα και ότι ψάχνει να τη βρει(ελπίζω...). Με ρώτησε επίσης αν το παθαίνω και σε άλλα παιχνίδια αυτό και του είπα την αλήθεια ότι ποτέ και με κανένα παιχνίδι δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη κάρτα μου.

Κατεβάζω το procyon για το pro.

To δοκιμάζω και επανέρχομαι.

Δημοσ.

File epeidi eimai eksisou poromenos me to pro kai epatha to idio pragma pou perigrafeis thelo na sou po pos lithike.

Katarxhn na sou po oti epaiza league kai eixa to save sto folder 2 eno sto folder 1 ipirxe mono to option file.Arxika epaiksa merikous agones kanonika alla apo kapoia stigmh kai meta kollage sto imixrono kai akouga mono ixo.Ekana kainourio save tou league sto folder 1 alla kai sto folder 2 kai apo tote paizei mia xara.Diatiro diladi to idio save kai stous dio fakelous...

Mhn prospatheis na skefteis ti einai logiko na ftaiei,dokimase oti sou erxetai

Δημοσ.

Eπειδή δεν έχω folder2 μου λες να κάνω ένα φάκελο τέτοιο και να βάλω και εκεί το option file?Δηαλαδή να έχω δύο φακέλους στο save ,folder1 και folder2 και να βάλω εκεί το option file και στους 2?

Οκ.Θα το δοκιμάσω και επανέρχομαι.

ΥΓ dalton85 μόνο το option file είχα στο folder1...

Δημοσ.

Για 2 ματς που έβγαινα ξανάμπαινα windows για να δω αν θα παίξω δεύτερο ημίχρονο μου λειτούργησε άψογα.

Στη 3η φορά όμως μου κράσαρε κανονικά.

Δημοσ.

Μου συμβαίνει και έμένα αυτο αρκετα συχνα ακομα και οταν παίζω online.

Amd turion 64 1.6mhz

radeon x600 64mb

512mb ram.

Με αυτά παίζω άψογα στο παιχνίδι χωρίς κολλήματα.

Θέλω να πώ επίσεις οτι το παιχνίδι το έχω εγκαταστήσει σε άλλο σκληρό δίσκο, όχι στο C:/....δεν ξέρω αν αυτό φταίει.

Εχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά cr**k μήπως φταίει αυτό αλλα παλι μου το κάνει

Δημοσ.

Aπ ότι φαίνετε δεν είναι θέμα μόνο του υπολογιστή μου συμβαίνει σε πολούς άρα έχει σχέση με τη δομή του παιχνιδιού αυτού.

Είμαι σε επικοινωνία με τεχνικό της konami και περιμένω νέα του για το πρόβλημα.

Έχω μπει και σε ξένα forums για pro και του έχω στείλει αποσπάσματα.

Ίδωμεν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...