-nick- Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 http://img.photobucket.com/albums/v300/IcerC/OnlineScreen.swf 80.6% το σκορ μου με την πρωτη προσπαθεια... Γενικα δεν ειναι ιδιαιτερο δυσκολο, συγκεντρωση θελει (και αυτια ;P)
SCidER Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 90.9% ετσι να τα βλεπουν ολοι αυτοι μου μου ελεγαν οτι θα κουφαθω απο τα νταπα-ντουπα που ακουω χαχα
-nick- Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 δεν ειναι εξασκημενο το αυτi τους και δεν πιανουν το νοημα της trance (Για αυτο to μονο που αντιλαμβανονται ειναι το beat ... ) ;P
SCidER Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 XAXA ναι ρε συ οντως.. πιανουν μονο τα ηχητικα κυματα του νταπα -ντουπου, ολα τα αλλα θα διαγραφονται αυτοματως απο τον εγκεφαλο
Forensick Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 86.1% Correct και παρολαυτα πιανω μονο τα νταπα-ντουπα στην trance .
-nick- Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 86.1% Correct και παρολαυτα πιανω μονο τα νταπα-ντουπα στην trance . ισως ακουσες club-o-καικαλα-τραnce
Forensick Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 καλα,οκ, ας μην ειμαι υπερβολικος, αλλα γενικα η trance, δεν μου λεει κατι παραπανω. ναι μεν μπορω να ακουσω και τα "απο πισω", αλλα δεν μου λεει κατι. σε ηλεκτρονικη(αααμα μπορεις να χωρεσεις ολα τα μπλιμπλικαδικα ειδη σε αυτον τον ορο), μου αρεσει κατι πιο κοντα σε Βoards of Canada, The Future Sound of London, The Law of Miracles klp klp. απλα η trance δεν ειναι το φορτε μου.
-nick- Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Ναι Boards Of Canada , The Future Sound Of London και γενικα downtempo/ambient/chill/Experimental Ηλεκτρονικη μου αρεσει & την εχω ψαξει αρκετα
blueviper Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 91.7%...και δεν ακούω trance! Είμαι της ambient. ...αν δεν είχα και την αισθησιακή ταινία να κατεβαίνει, θα συγκεντρωνόμουν καλύτερα!
Lomar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δεν μου παίζει Έχω και τον quick timer, αλλά δεν παίζει γμτ! Πρέπει μήπως να ρυθμίσω κάτι; Ή μήπως είμαι εντελώς κουφός;
-nick- Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 blueviper και με την ambient(η μαλλον ειδικα με την ambient) πιστευω εξασκεις αρκετα το αυτι σου ωστε να ξεχωριζεις τις λεπτομερειες στις τονικες αλλαγες κλπ .. Lomar, επειδη ειναι .swf μηπως να εβαζες το τελευταιο Macromedia Flash .. ?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 94.4% Correct ?!! Μόνο;! Ήμουν σίγουρος ότι θα έπιανα 100%! Άμα δεν τα βρίσκω και εγώ, μουσικός άνθρωπος... Βασικά οι άνθρωποι που δεν έχουν ικανότητα να αναγνωρίζουν το ύψος των φθόγγων είναι ελάχιστοι. Είναι κάτι σαν μουσική αχρωματοψία και το ποσοστό είναι αντίστοιχο. Το συγκεκριμένο τεστ αφορά και εμπειρία πάντως (προφανώς). Αυτοί που ακούνε κλασική - ακαδημαϊκή μουσική, είναι πολύ πιο έμπειροι στο να αναγνωρίζουν μουσικές φράσεις, γιατί ακούνε μουσική πολύ προσεκτικότερα και επικεντρώνονται τόσο στις μελωδικές, αρμονικές όσο και στις μορφολογικές απόψεις της μουσικής. Αυτοί που ακούνε τραγούδια, συνήθως σκέφτονται τους στίχους, αλλά και γενικά οι διαφοροποιήσεις στις δομές, για τα περισσότερα είδη τραγουδιών (ή είδη μουσικής αν το θέλουν κάποιοι) έχουν να κάνουν με εφφε (δεν εννοώ ψηφιακά) παρά με ριζοσπαστικές αλλαγές ανάπτυξης του μουσικού υλικού.
BIAP Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 91.1 και καλα ηταν γιατι οι πιανιστες ειμαστε κουφοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.