Προς το περιεχόμενο

διαδικασία δημιουργίας ADSL σύνδεσης στα Windows 98 SE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του jetpack 384 το μόντεμ που έχω είναι το ZTE ZXDSL852 θα ήθελα να μου αναφέρετε την διαδικασία δημιουργίας ADSL σύνδεσης στα Windows 98 SE για να μπορέσω να συνδεθώ στο Internet ευχαριστώ

δυστυχώς έχει οδηγίες μόνο για windows xp οσο για το cd ναι κάνει εγκατάσταση drivers αλλά οχι δημιουργία σύνδεσης

Στα xp η διαδικασία είναι στο control panel διπλό κλικ στο network connections επιλέξτε create a new connection επλέξτε next, επιλέξτε connect to the internet, επιλέξτε next, επιλέξτε set up my connection manually, επιλέξτε next, επιλέξτε connect using a broadband connection that requires a user name and password, επιλέξτε next, εισάγετε ένα όνομα για την σύνδεσή σας, επιλέξτε next, εισάγετε τα στοιχεία της σύνδεσή σας username-password επιβεβαίωση password, επιλέξτε next, στο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέξτε add a shortcut to this connection to my desktop, επιλέξτε finish, η σύνδεση δημιουργήθηκε.

θέλω τα αντίστοιχα βήματα στα windows 98 se.

Δημοσ.

an den exei drivers mesa gia na ftiaxei ikonidio sindesis sta 98 tote thes auto pou dinei i forthnet to rasspppoe client.megales frikes megale.sorry pou sto leo alla i bale tipota xp sto mixanima i pare ena router para na mplekseis me auto.apo default ta 98 den exoun epilogi na ftiaxoun tetoio icon.

Δημοσ.
an den exei drivers mesa gia na ftiaxei ikonidio sindesis sta 98 tote thes auto pou dinei i forthnet to rasspppoe client.megales frikes megale.sorry pou sto leo alla i bale tipota xp sto mixanima i pare ena router para na mplekseis me auto.apo default ta 98 den exoun epilogi na ftiaxoun tetoio icon.
Ευχαριστώ, που ασχολήθηκες με το θέμα μου όντος είναι πίκρα, μάλλον θα του βάλω xp
Δημοσ.
ine arketi pikra.tha breis odigies sto site tis forthnet.isos na sou petixeia apeutheias.alla ego i tha ebaza xp i alios tha perna ena router.
Τελικά κατάφερα και συνδέθηκα με 98 χρησιμοποίησα το raspppoe όπως είπες και όλα εντάξει ευχαριστώ και πάλι
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

με router ασυρματο μπορεις να συνδεσεις xp και 98 πανω στο router ευκολα?Χρειαζεται οπωσδηποτε το cd των win98 που αντε βρεσ'το?

Δημοσ.

Άποψη μου είναι ότι αν έχεις windows 98 καλό θα ήταν να βάλεις router (ενσύρματο ή ασύρματο), έτσι ώστε να μη χρειαστεί να εγκαταστήσεις modem.

Αν το PC σηκώνει ΧΡ, καλό θα είναι να τα βάλεις, αλλά αν είναι κανένα παλιό πιθανότατα θα αρχίσει να σέρνεται...

Δημοσ.

Το router αξίζει αφ' ενός να είναι στο μικρό διότι δεν θέλει ιδιαίτερη ρύθμιση, αλλά αν είναι ανοιχτός πιο πολύ ο μεγάλος, με περισσότερες ώρες στο net, τότε καλύτερα θα ήταν να το έχει στο desktop του το routerάκι, μιας και τα modems πλέον δε dsl δεν λένε και πολλά... Όλο προβλήματα είναι [εκ πείρας μιλάω...]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...