xamenos121 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 xrisimopoiontas tin sinartisi mail() tis php na steilw ena mail apo form ta ellinika mou ta stelnei sauti tin morfi : Customer Name = ασδες kamia voithia?
CorfuVBProgrammer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 sto header tou mail tha prepei na oriseis to character set . . .
beef.techie Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα... Δοκίμασα το $headers = "Content-type: text/html; charset='utf-8'"; και το $headers = "Content-type: text/html; charset=utf-8"; (χωρίς εισαγωγικά Γύρω από το utf-8, τη 2η φορά), και δεν αλλάζει τίποτα. Η mail function μου είναι: mail("[email protected]", $subject, $message, $from, $headers); Έχει κολλήσει το μυαλό μου... Καμία βοήθεια;;; -----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 11 : 24 : 42----- Ok, βρήκα λύση.. ΤΟ πρόβλημα είναι για άλλη μία φορά η Microsoft... Το Outlook (στο οποίο έβλεπα τα test emails που έστελνα) δεν υποστηρίζει UTF-8 κωδικοποίηση!!! Όταν τα άνοιξα από το gmail.com, τα ελληνικά ήταν σωστά!!! Άρα η μόνη λύση είναι να κάνω encode to unicode μάλλον... Όμορφα
mixalis8 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 <?php $to = '[email protected]'; $from = $_POST['email']; $subject = "--- Subject ---"; $headers .="From: ".$from."\r\nReply-To:".$to."\r\n"; $headers .= "Content-Type: text/html; charset=UTF-8\n"; $forward = 0; $location = ""; $date = date ("l, F jS, Y"); $time = date ("h:i A"); $msg = ""; if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") { foreach ($_POST as $key => $value) { $msg .= ucfirst ($key) ." : ". $value . "<br/>"; } } else { foreach ($_GET as $key => $value) { $msg .= ucfirst ($key) ." : ". $value . "<br/>"; } } mail($to, $subject, $msg, $headers); header("Location: index.php"); ?>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.