Προς το περιεχόμενο

προβληματική κάρτα δικτύου;

ranoman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Είναι το πρώτο μου ποστ εδώ οπότε συγχωρίστε με για τυχόν λάθη.

Έχω έναν desktop υπολογιστή με ενσωματωμένη στην motherboard κάρτα δικτύου. Το πρόβλημα είναι ότι οι ταχύτητες στο ίντερνετ είναι υπερβολικά αργες. Συγκεκριμένα, ενώ ορισμένες φορές το Ίντερνετ πιάνει το 100% της σύνδεσής μου, τις περισσότερες ώρες σέρνεται..

Δεδομένου ότι το ρούτερ μου και το καλώδιο που το συνδέει με το πισι δεν έχουν πρόβλημα (σύνδεσα άλλον υπολογιστή και δούλευε μια χαρά) και δεδομένου ότι ο υπολογιστής όταν δούλευε ασύρματα με τον ρούτερ δούλευε μια χαρά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μάλλον φταίει η κάρτα δικτύου..

Η απορία μου είναι: Πώς μπορώ να ξέρω αν η κάρτα δουλέυει σωστά (τα Windows πάντως λένε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα);

Μήπως να πάω να πάρω καινούρια PCI ethernet κάρτα; Θα υπάρχει πρόβλημα με δύο κάρτες δικτύου;

Δημοσ.
Μήπως είναι κάποιο πρόβλημα της γραμμής σου και όχι του δικτύου σου?

δεν νομίζω. Αν ήταν έτσι θα υπήρχε πρόβλημα και με τον άλλον υπολογιστή που έχω συνδέσει στον ρούτερ, πράγμα που δεν συμβαίνει..

Δημοσ.

mporeis na peraseis pio new drivers mporeis na baleis deuteri karta diktiou.den iparxei provlima me dio kartes diktiou an kai mporeis tin proti na tin apenergopoiiseis mesa apo to bios.episis dokimase na rixis tin taxitita tis kartas diktiou sta 10 apo 100 mbit.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...