Προς το περιεχόμενο

Ελληνική Συμβουλευτική Τηλεπικοινωνιών

DimAslan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση.

Μας έχουν καλέσει από αυτήν την εταιρεία εδώ και ένα μήνα. Η πρότασή τους είναι να κάνουμε εγώ και η σύζυγος φορητότητα από Vodafone που έχουμε (εγώ το 240, εκείνη το 120) σε ΤΙΜ με τις ίδιες χρεώσεις και θα μας δώσουν δώρο έναν αποκωδικοποιητή ΕΡΤ Digital και δύο φτηνά κινητά + κάποιους αριθμούς καρτοκινητού, κλπ.

Το επιβεβαίωσα μαζί τους ότι το συμβόλαιο που θα μου φέρει το courier ΔΕΝ θα είναι κάποιας χχ εταιρείας, αλλά συμβόλαιο της ΤΙΜ.

Η εν λόγω εταιρεία εδράζεται Μάρνης 59 και τηλ. 2105233313.

Έχετε ακούσει εσείς τίποτα παρόμοιο;

Μην είναι καμμιά μούφα και βρεθώ μπλεγμένος; Θέλω να το κάνω γιατί έχω ακούσει ότι καμμιά φορά η Vodafone χρεώνει υπέρογκα ποσά...

Τους ξανατηλεφώνησα και μου είπαν αν και δεν έχουν σηκώσει σελίδα ακόμη, μπορώ στο http://www.eett.gr να βρω τα στοιχεία αδειοδότησής τους... Αυτό όμως τους κάνει και νόμιμους;

Έχω ρωτήσει, αλλά μήπως ξέρετε κι εσείς τίποτα;

Ευχαριστώ boys & girls....

Δημοσ.

Αυτό σκέφτηκα...

Να πάρω τηλ. την ΤΙΜ να ρωτήσω...

Αλλά ψάχνω στη σελίδα της ΤΙΜ και δεν βρίσκω τηλέφωνο εκτός για κινητό ΤΙΜ και για σταθερό που όμως σου ζητάει να πληκτρολογήσεις το κινητό σου ΤΙΜ για να προχωρήσεις! Άλλο κι αυτό...

Θα κοιτάξω αύριο το πρωϊ να πάρω την ΤΙΜ...

Αν και δεν πρόκειται να υπογράψω έτσι τίποτα, αλλά τους έχει φοβηθεί λίγο το μάτι μου...

Δημοσ.

κάποιος dealer της TIM θα είναι... εγώ δεν θα έμπλεκα. κάνε την έρευνα αγοράς σου και δες τι πραγματικά χρειάζεσαι και διάλεξε τι σε συμφέρει καλύτερα. άσε τους αποκωδικοποιητές για άλλους :) επίσης για το θέμα των κινητών μπορείς να πεις στην vodafone ότι στην TIM μου δίνουν παραπάνω επιδότηση για να πάω με φορητότητα και τις ίδιες τιμές, μπορεί να σου κάνουν αντιπρόταση και να σε κρατήσουν (πες όμως την αλήθεια, ρεαλιστικές τιμές γιατί ξέρουν πολύ καλά τις προσφορές των άλλων).

αυτή βέβαια είναι η προσωπική μου άποψη εσύ κάνεις ότι θες :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...