Προς το περιεχόμενο

warcraft i starcraft??

Paulus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

me aformi proigoumenes gnwmes gia ta starcraft kai warcraft, exw aporia posoi goustaroun perissotero to warcraft i to starcraft???

an kai to warcraft ekselissetai akoma se antithesi me to palio pleon starcraft

Δημοσ.

1998-2006. 8 χρόνια και ακόμα μιλάμε για το Starcraft. Γμ την τρέλα μου τι πίνουν στην Blizard και δε βγάζουν sequel. Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι ο project coordinator αυτής της κωλοεταιρίας για να μην βλέπει ότι έχουμε φτάσει στο αμην.

καρκίνος και ουλίτιδα σε αυτόν και όλα του τα σόγια...

Δημοσ.

Παιδιά πιστεύω πολύ απλά οτι δεν πρόκειτε να ξαναβγεί παιχνίδι σαν το Starcraft. Ήταν από τα μεγαλύτερα κολλήματα που είχα φάει.

En taro Adun Tassadar.....

Δημοσ.

Ααχχ... starcraft. Αναμνήσεις...

Συμφωνώ με LLneo

Δημοσ.

Starcraft τελεια και παυλα.

Προσωπικα εκτιμω την σταση της Blizzard, για τον απλο λογο οτι δε παει να βγαλει ενα sequel για να αρμεξει την αγελαδα με τα λεφτα, οπως κανουν ο λ ε ς οι αλλες εταιριες.

Ξερει καλα το βαρος που φερει ο τιτλος Starcraft, ξερει πως ειναι ενα διαμαντι και πως εχει φαντατικους παιχτες ακομα και σημερα και για αυτο δε προκειται να βγαλει Starcaft 2 αν δεν ειναι τουλαχιστον ανταξιο του πρωτου. Βεβαια εν τω μεταξυ εμας θα μας φαει η αγωνια ποτε θα βγει . . .

Δημοσ.
Προσωπικα εκτιμω την σταση της Blizzard, για τον απλο λογο οτι δε παει να βγαλει ενα sequel για να αρμεξει την αγελαδα με τα λεφτα, οπως κανουν ο λ ε ς οι αλλες εταιριες.

Ξερει καλα το βαρος που φερει ο τιτλος Starcraft, ξερει πως ειναι ενα διαμαντι και πως εχει φαντατικους παιχτες ακομα και σημερα και για αυτο δε προκειται να βγαλει Starcaft 2 αν δεν ειναι τουλαχιστον ανταξιο του πρωτου. Βεβαια εν τω μεταξυ εμας θα μας φαει η αγωνια ποτε θα βγει . . .

Μάλλον επειδή τώρα αρμέγει το Warcraft και πριν από αυτό άρμεγε το Diablo πιστεύω εγώ παρά ότι σέβεται το Starcraft. Κανείς δεν ξέρει όμως τι γίνεται τελικά.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι με έχει φάει η αγωνία να δω τι θα γίνει με τον Duran και τα Zerg/Protoss hybrids.

Δημοσ.

To οτι επωφελειται η Blizzard την απιστευτη επιτυχια του WOW δε σημαινει πως δε εχει προσεξει μεχρι την τελευταια λεπτομερια καθε παιχνιδι που εχει βγαλει απο τα studio της. Για αυτο βλεπουμε παιχνιδια απο αυτην καθε 1-2 χρονια.

Δεν ειναι θεμα μεγεθους εταιριας, ειναι θεμα νοοτροπιας. Οποιο παιχνιδι εχει βγει με το ονομα Blizzard πανω του εχει γινει κλασσικο και εχει παιχτει απειρες φορες και εχει αποκτησει απειρους φαν.

Δημοσ.

ρίξε και μια μετάφραση του κόμιξ (μα καλά σε τι γλώσσα είναι που είναι τόσο δημοφιλής ώστε υπέθεσες ότι θα την καταλάβουν σε ένα ελληνικό φόρουμ; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...