Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Adaptor Toshiba

kid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

έχω ένα toshiba satelite sa40-231 και μου έχει κοπεί μια φορά το καλώδιο του αντάπτορα .. από την πλευρά που συνδέεται στο laptop εκεί στο σημείο που το καλώδιο μπαίνει στον αντάπτορα..

Αν καταλάβατε από την περιγραφή μου παρακαλώ να μου πείτε τι μπορώ να κάνω γιατί όπως είπα είχε κοπεί μια φορά και το κόλλησε ένας τύπος σε ένα μαγαζί με υπολογιστές αλλά φαίνεται να μην αντέχει για πολύ. Υπάρχει περίπτωση να βρω κάπου μεταχειρισμένο ή έστω φτηνό; Στα multirama που ρώτησα μου είπαν κόστος 150+ ευρώ και 15 μέρες αναμονή για να το φέρουν.

Εννοείται ότι χωρίς αυτό είναι άχρηστο το μηχάνημα.

Τι γνώμη έχετε;

Δημοσ.

αν εισαι σε εγγυηση βρες το τηλεφωνο της αντιπροσωπείας στην Ελλαδα

γιατι ξερω οτι σιγουρα εχει και πηγαινε τον για αντικατασταση απλα τα

πραγματα

Δημοσ.

η λυση ειναι απλη δεν χρειαζετε να δωσεις 150 στους κλεφτες της INTEAL.εγα αγορασα ενα τροφοδοτικο απο το πλαισιο που ειναι generic και απλα αλλαξα το βυσμα που μπαινει στο laptop .κοστος 50ευρω !!!πρωην ευχαριστημενος κατοχος satellite a40-201

Δημοσ.

πως το ζητάω αυτό το τροφοδοτικό; όταν λες άλλαξες το βύσμα ..εννοείς ότι αυτό που αγόρασες δεν ταίριαζε και έκανες καμια μετατροπή; για δώσε καμμια αναλυτική πληροφορία γιατί με ενδιαφέρει πολύ η λύση που προτείνεις.

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

δες αυτα τα 2 link και 8α βρεις ποιο ταιριαζει καλυτερα στα volt &amp του laptop σου.για τη μετατροπη απλα το βυσμα που ειχε το δικο μου δεν υπηρχε μεσα στη συσκευασια που ειχα αγορασει και ετσι εκοψα το παλιο καλωδιο πηρα το βυσμα και το ενωσα με το καινουργιο τροφοδοτικο.προσοχη αν δεν εχεις γνωσεις ηλεκτρονικων μην το κανεις μονο σου ,καθως το βυσμα του toshiba εχει 4 ακροδεχτεσ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=42072021&product=772216

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=42072021&product=772003

ελπιζω να βοηθησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...