billyyo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Sorry για τα νεύρα παιδιά αλλά αυτό που έγινε με έκανε έξω φρενών... Έχω καρτοκινητό ΤΙΜ και μου έστειλε η ΤΙΜ μήνυμα ότι ανανεώνοντας με 20€ τον χρόνο σε ένα κατάστημα ΤΙΜ θα έπαιρνα δώρο μέχρι 7,5 €. Πάω λοιπόν στην ΤΙΜ της οδού Μικράς Ασίας (Γουδί) όπου η πωλήτρια ενώ εξυπηρετούσε εμένα μιλούσε και στο τηλέφωνο. Ενώ μιλούσε σε κάποια φάση με ρωτάει τον αριθμό του τηλεφώνου μου για να βάλει τα 20€. Αφού την πλήρωσα μετά από 30 δευτερόλεπτα βλέπω στην απόδειξη ότι είχε γράψει άλλον αριθμό!!! Της το λέω και μου λέει ότι δεν γίνεται τίποτα και ότι φταίω εγώ. Δηλαδή αυτή έγραψε λάθος και φταίω εγώ. Υποτίθεται με ρώτησε για επιβεβαίωση του αριθμού πράγμα που δεν έγινε ποτέ! Αφού λοιπόν μου είπε ότι δεν θα χρεωθεί αυτή το λάθος (απίστευτη τακτική για κατάστημα, πρώτη φορά το συναντώ) πήρα την ΤΙΜ τηλέφωνο που μου είπε ότι τώρα έχει περαστεί και δεν αλλάζει. Δηλαδή ο κάθε άχρηστος πωλητής μπορεί να γράφει ότι του κα....πνισει και να μην έχει και καμία ευθύνη. Αισχος. Έκανα και καταγγελία στην ένωση καταναλωτών. Όχι ότι θα βρω το δίκιο μου αλλά μπας και προστατευτούν άλλοι πελάτες της TIM από παρόμοια λάθη
bianca76 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Αλλαξε εταιρεια. Στη vodafon θα διορθωνοταν σε χρονο dt
thanosgr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 xarara sth Vodafone tha sou elegan kai xilia suggnomh
Solmyr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Σε αυτες τις περιπτωσεις κανεις τα παρακατω με αυτη τη σειρα: 1.Φωναζεις τον υπευθυνο. 2.Λες πως η πωλητρια ειναι ασχετη και δεν εχεις δει ποτε τετοιου ειδους συμπεριφορα. 3.Αναφερεις οτι τετοια πραγματα δεν γινονται στο εξωτερικο και μονο ελληνικες εταιριες κανουν τετοια και μας ρεζιλευουν διεθνως. 4.Απειλεις: α. Να αλλαξεις εταιρεια β. Να παρεις την αστυνομια ή οποια αρμοδια αρχη 5.Αν δεν δεις φως ουτε με το 4. τοτε φευγεις παιρνοντας το ονομα της κυριας, του υπευθυνου και λεγοντας: Θα ακουσετε πολυ συντομα απο εμενα, και δεν θα ειναι για καλο. Συνηθως... λειτουργει
DIMITRISG Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 δηλαδη αμα εισαι γκανγστερ για παράδειγμα δεν εχεις πρόβλημα και ολοι σε σεβονται! Τι ειναι αυτα τα πράγματα ρε φιλε μου Πως άντεξες και δεν τους έκανες το μαγαζι καλοκαιρινό ;;;;; Συγχαρητήρια για την ψυχραιμία σου
billyyo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δυστυχώς η πωλήτρια ήταν και η μοναδική μέσα στο κατάστημα και απ΄ότι κατάλαβα και η υπεύθυνη. Φώναζα εγώ, φώναζε αυτή (λες και τα δικά της λεφτά κάνανε φτερά) και άκρη δεν έβγαζα. Πήρα στα κεντρικά της ΤΙΜ και του είπα αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος για να αναφέρω αυτή την (τουλάχιστον) αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και μου είπαν οχι ... Έστειλα με mail τα παραπονά μου τόσο στην ΤΙΜ όσο και στην ένωση καταναλωτών (Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ). Αν απαντήσει η ΤΙΜ θα γράψω την απάντησή της αν και δεν περιμένω να βρω το δίκιο μου.
DIMITRISG Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 στο τελος θα σου πουνε να τους ζητησεις και συγνωμη και προστιμο για απασχοληση προσωπικου !!!!!! θα τρελαθουμε τελειως Φιλαρα φυγε απο την ΤΙΜ τροχαδην Τη μεγαλυτερη ζημεια που μπορεις να κανεις σε μια εταιρια (εκτος απο να τους τρεξεις στα δικαστηρια πραγμα το οποιο θα σε κουρασει και εσενα) ειναι να μην ξαναπατησεις Αλλα και το δικιο σου να βρεις παλι να φυγεις απο αυτους, αν εχουν ακαταλληλο προσωπικο μην περιμενουν να κρατησουν και τους συνδρομητες
georgead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Στειλε και ενα email σε ενα περιοδικο του χωρου...
billyyo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 στο τελος θα σου πουνε να τους ζητησεις και συγνωμη και προστιμο για απασχοληση προσωπικου !!!!!!θα τρελαθουμε τελειως Πολύ καλό Φιλαρα φυγε απο την ΤΙΜ τροχαδηνΤη μεγαλυτερη ζημεια που μπορεις να κανεις σε μια εταιρια (εκτος απο να τους τρεξεις στα δικαστηρια πραγμα το οποιο θα σε κουρασει και εσενα) ειναι να μην ξαναπατησεις Αλλα και το δικιο σου να βρεις παλι να φυγεις απο αυτους, αν εχουν ακαταλληλο προσωπικο μην περιμενουν να κρατησουν και τους συνδρομητες Έχετε δίκιο να φύγω από την ΤΙΜ. Και εγώ το σκέφτηκα αλλά επειδή και η κοπέλα μου έχει ΤΙΜ θα πρέπει να αλλάξουμε και οι δύο αριθμό για να μιλάμε δωρεάν (θα προσπαθήσω βέβαια να την πείσω). Αυτό που σκέφτηκα είναι να πάρω και άλλη μια κάρτα άλλης εταιρίας να την χρησιμοποιώ για όλες τις άλλες κλήσεις. Κάποια ζημία τους κάνει και αυτό. Στειλε και ενα email σε ενα περιοδικο του χωρου... Δεν έστειλα ακόμα γράμμα σε σχετικό περιοδικό γιατί συνήθως το προωθούν στην εταιρία για να απαντήσει αυτή. Έτσι θέλω να δω τι (και αν) θα μου απαντήσουν και μετά να στείλω σε περιοδικό
giorkarapas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 skepsou kai ton allon pou pire ton dorean xrono omilias..ta kalytera tha leei gia tin TIM...tespa, aporo pos katithikes kai den ta ekanans lamogialo ekei mesa
billyyo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Πες το ψέματα... Ο άλλος θα νόμισε ότι κέρδισε σε κανά διαγωνισμό ή ότι πήρε κάνα bonus. Αλλά τι να κάνω να την βαρέσω; Θα πλήρωνα και αποζημίωση από πάνω!
billyyo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Η ΤΙΜ μάλλον έχει συνδέσει το mail της με το recycle bin γιατί με έγραψε κανονικά. Ούτε μια auto-generated απάντηση... Θα τους πρήξω στα mail για να δω πότε θα μου απαντήσουν...
sam sam Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 εγω στη θεση σου θα επερνα επιτοπου την αστυνομια τηλεφωνο... λιγη τρελα να εχεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.