anthony_crete Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 ayta den einai sovara pramata... Diladi ELEOS....... Parola ayta omws egw ayto pou vlepw einai oti epeidi ayti i ili8ia milouse sto tilefono me ton gomeno tis den prepei na tin plpirwsei i TIM.... Tespa i lisi einai ayti pou anefere prin kapoios!!! Eprepe na rwtiseis ey8ews Egw sayto to kinito sas eipa na valete ta lefta?? Kai an elege nai meta 8a epernes to onomataki tis kai ayti 8a eklane mentes ..
billyyo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Aγαπητέ κύριε <Όνομα μου>, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επικοινωνήσατε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για όποια παρεξήγηση δημιουργήθηκε στην επικοινωνία σας με το κατάστημα ΤΙΜ και να σας διαβεβαιώσουμε ότι διαρκής στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών μας. Το κατάστημα ΤΙΜ έχει ήδη προβεί σε ανάλογες ενέργειες ώστε να προστεθεί το ποσό €20,00 στην κάρτα σας. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε πάλι μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης. Με εκτίμηση, <Όνομα Υπευθύνου> TMHMA ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
billyyo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση, Χαίρομαι που κατανοήσατε το πρόβλημα αλλά θέλω να σας ενημερώσω ότι ακόμα τα 20 € δεν έχουν προστεθεί στην κάρτα μου. Ευχαριστώ, ...
billyyo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Aγαπητέ κύριε <όνομά μου>, Σχετικά με την αναφορά σας και μετά από έλεγχο που πραγματοποιήσαμε διαπιστώθηκε ότι το ποσό των ?20,00 έχει προστεθεί στο υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας σας. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε πάλι μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης. Με εκτίμηση, <όνομα υπευθύνου> TMHMA ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
billyyo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΤΙΜ απαντάει πολύ ... γρήγορα Η ΤΙΜ μάλλον με δουλεύει Η ΤΙΜ μάλλον έβαλε τα λεφτά πάλι σε λάθος λογαριασμό! Ήμαρτον! Από τις 27/11 μέχρι σήμερα παίρνω κάθε μέρα το 1269 για να μάθω το υπόλοιπό μου. Στις 27/11 ήταν 4?, οπότε αποκλείεται να βάλανε το ποσό κάποια από τις προηγούμενες μέρες, και σήμερα (6/12) είναι 2?, οπότε τα 20? ή βλέπουν στον ύπνο τους ότι τα βάλανε ή οι υπολογιστές τους έχουν λαλήσει ή έχουν λαλήσει οι ίδιοι. Επίσης έλεγξα 1000 φορές τα mail που τους έστειλα για να δω αν είχα γράψει τον αριθμό του κινητού μου σωστά και τον είχα γράψει ολόσωστα. ΈΛΕΟΣ. Και δεν είναι τα 20?, είναι ότι με δουλεύουν κανονικά. Αν έχει τόση υπευθυνότητα η ΤΙΜ τι να περιμένω από έναν απλό πωλητή...
Vagos_46 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 ΣΥΜΕΡΑΣΜΑ: αν δεν αλλαξες ηδη εταιρια καντο για να ησυχασεις!! offtopic...ακουσατε αν η tim συνεργαζεται με την q?? γιατι πλεον αν εχεις συνδεση q μπορεις να διαλεξεις και το δικτυο της tim!!
ARTH0UR0S Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 filos afou eides kai apodes oti den sou dini ta franga piso eprepe na to xiristis allios to thema 20 eyro =rixnis 1 ...... pidouses mesa apo ton pango kai ekanes tin kiria na se ksexreosi kai molis teliones me ton proto eprepe na ti pis ( kai twra ton dorean xono omilias ) kai meta tha empene to gomenaki sto insomnia na mas leei oti kapios tin viase gia 20 euro me titlo (poso diskolo einai to merokamato simera) x0ax0a0xa0xa0x0axa0x0ax0ax0a kalo e
Greek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Kala milame gia apisteuti aneuthinotita Oposdipote stile tin istoria sou sta periadika tou xorou :evil:
billyyo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 filos afou eides kai apodes oti den sou dini ta franga piso eprepe na to xiristis allios to thema 20 eyro =rixnis 1 ...... pidouses mesa apo ton pango kai ekanes tin kiria na se ksexreosi kai molis teliones me ton proto eprepe na ti pis ( kai twra ton dorean xono omilias ) kai meta tha empene to gomenaki sto insomnia na mas leei oti kapios tin viase gia 20 euro me titlo (poso diskolo einai to merokamato simera) x0ax0a0xa0xa0x0axa0x0ax0ax0a kalo e Το τελευταίο είχε πολύ πλάκα αλλά δυστυχώς δεν γίνονται αυτά. Δηλαδή να γίνουμε τραμπούκοι? Πάντως όντως θα το στείλω σε κάποιο περιοδικό μπας και με λάβουν καθόλου σοβαρά υπόψιν...
kage Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 γιατι δεν παιρνεις τηλ.στο τμημα εξυπηρετησης κ καθεσουν τοσο καιρο με τα email?
billyyo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 γιατι δεν παιρνεις τηλ.στο τμημα εξυπηρετησης κ καθεσουν τοσο καιρο με τα email? Πήρα και η κοπέλα μου είπε ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει ή να με συνδέσει με κάποιον "υπεύθυνο". Και τώρα αφού άρχισα έτσι την επικοινωνία με μια συγκεκριμένη "υπεύθυνο" δεν θέλω να αρχίσω να εξηγώ από την αρχή σε άλλον "υπεύθυνο".
billyyo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Τελίκα μετά από το ακόλουθο mail μου στις 9/12: Αγαπητή κυρία <όνομα_υπευθύνου>,Λυπάμαι που συνεχίζω την επικοινωνία μας και κουράζω και εσάς αλλά το ποσό των 20€ ποτέ δεν προστέθηκε στον λογαριασμό μου. Από τις 27/11/2006 μέχρι σήμερα ελέγχω κάθε μέρα το υπόλοιπο της κάρτας μου, τηλεφωνώντας στο 1269. Στις 27/11 ήταν γύρω στα 7€ (που σημαίνει ότι δεν είχε μπει νωρίτερα το ποσό) ενώ από τότε μέχρι σήμερα φθίνει, δηλαδή καμία μέρα δεν μπήκε στο υπόλοιπό μου (τουλάχιστον όπως αυτό αναφέρεται από το 1269) το ποσό των 20€. Υπενθυμίζω ξανά ότι ο αριθμός του τηλεφώνου μου είναι <αριθμός_τηλεφώνου>.Μάλιστα έλεγξα και το πως τον είχα γράψει στο πρώτο mail μου και είναι σωστός. Σας παρακαλώ ελέγξτε το ξανά και αν είναι δυνατόν στείλτε την ημερομηνία που αναφέρει το σύστημά σας ότι μου προστέθηκε το ποσό μήπως και καταλάβω και εγώ τι έγινε. Σας επαναλαμβάνω πάντως ότι ΠΟΤΕ δεν καταχωρήθηκε ούτε 1€ στον λογαριασμό μου από την ΤΙΜ, μετά από αυτό το συμβάν. Μόνο μία ανανέωση με κάρτα των 10€ έκανα από τότε. Ευχαριστώ, προστέθηκαν επιτέλους στις 12/12 τα 20€. Αλληλούια
gorgio1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Mporei filoi mou na plirwnw pio poli pagio apo ena antistixo prorgamma tis TIM alla me tin vodafone (simfona me tin empeiria pou exw apo tin en logw etairia) den eixa oute exw tetio provlima antimetopisis.
Greg7vas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Μα τον θεο αν μου συνεβαινε κατι τετοιο θα εκανα το εξης(εαν δεν πιανανε τα βρισιδια τοπο): Θα της ελεγα οκ δικο μου το λαθος,βαλε μου τωρα αλλα 20 ευρω στο νουμερο μου. Και μολις τα βαλει σηκωνεσε και φευγεις. Αμα σου αρχισει τις φωνες,της λες να φωναξει την αστυνομια. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!!! Φωναζουν κιολας οι τριβλακες για να σου σπασουν τον τσαμπουκα. Αμα τους "κλειδωσεις" ομως με ενα τετοιο τροπο να σου πω εγω για ποτε κανουν την κοτα οι θρασυτατοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.