fonzi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου... (μοιάζει το ερώτημα με το "θελω ενα κινητο που να παιρνει τηλεφωνο!!!!!!"΄που έχει γίνει Υπόμνημα). Ψάχνω κινητό ΑΛΛΑ: Δεν με ενδιαφέρει να έχει εξωγήινα χαρακτηριστικά αν είναι να τα πληρώσω χρυσά! Χρησιμοποιώ σπανιότατα κινητό (κυρίως σε ταξίδια) αλλά θέλω να είναι καλό (που σημαίνει να έχει καλή λήψη, καλό ήχο, να μην είναι ζημιάρικο, και να έχει πολύ βολικό μέγεθος). Εχω μια καρτούλα ΤΙΜ καρτοκινητού που με βολεύει μιά χαρά! Λοιπόν έψαξα λίγο τις διαθέσιμες συσκευές (θα την πληρώσω χωρίς επιδότηση φυσικά και μιάς και δεν καίγομαι για κινητό θέλω να είναι φτηνή συσκευή) και βρήκα διάφορα που μου άρεσαν αλλά θέλω τη γνώμη σας με βάση την εμπερία σας και για να μην ψάχνω 500 διαφορετικά θέματα ώστε να εντοπίσω τα πιθανά προβλήματα της κάθε μιάς συσκευής. Εχουμε και λέμε: NOKIA 6070 119€ NOKIA 2310 75 NOKIA 1600 49 NOKIA 6060 99 NOKIA 6030 88 NOKIA 1112 49 NOKIA 2610 95 (μου άρεσε σχήμα, μέγεθος) SHARP GX29 123 (H VODA υποστηρίζει ότι είναι πλέον ελέυθερες οι συσκευές της, χωρίς περιορισμούς στο μενου. Ισχύει αυτό ή με δουλεύουν; MOTOROLA L6 119 MOTOROLA W220 86 MOTOROLA V360 135 SAMSUNG X210 99 SAMSUNG X650 129 SIEMENS C70 59 SIEMENS SX1 190 (Ακριβό και ογκώδες αλλά το αναφέρω διότι μου φάνηκε ότι είχε μεγάλη έκτπτωση) Συγνώμη που σας ζάλισα αλλά αν κάποιος μπορεί να πει μια γνώμη θα με βοηθήσει πολύ!!!
kattistt Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Εγω εχω το Motorola L7 (ιδιο με L6 απλα εχει περισσοτερη μνημη) και μου εχει βγει μια χαρα το nokia 6060 Το εχει μια φιλη και εχει νγει επισης καλο και ευκολο, το 6030 το εχω παρει για τους πωλητες στην δουλεια μου και εχουν βγει σκυλια (πιστεψε με-ξερω τι τραβανε)! Αυτα, εξαρταται τωρα τι ζητας απο αυτο!!!
fonzi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 To L6 or L7 δεν έχει πρόβλημα με τα κουμπιά; Πατιούνται εύκολα έτσι flat που είναι;
kattistt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Αψογα ειναι τα κουμπια. Ισα ισα που δεν σου βγαινει το δαχτυλο να πατησεις ενα κουμπι. Ειναι πολυ απαλα τα κουμπια, σαν touchscreen απλα οχι τοσο ευαισθητα!
iced Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Θα σου πρότεινα να πας σε κάποιο Sony Ericsson
kattistt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 δεν προτεινω SE, λογω των πρβληματων που βγαζουν, γνωριζω 4 κινητα SE 3 μοντελα διαφορετικα που βγαλανε προβλημα... Δεν θελει κατι ιδιαιτερο απο το κινητο, ετσι motorola & nokia μια χαρα ειναι!
leomar_7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Χρησιμοποιω ericsson-sony erricson απο το 98 και δωθε...Παντα μα παντα ολα ειχανε προβλημα...Και μιλαμε οτι 2 απο αυτα (K700 και z800) εβγαλαν προβλημα τη 1η κιολας μερα.Εγω ομως κολλημενος αρνουμαι να τα αλλαξω...Κατι με τραβαει.Μηπως ειμαι αρρωστος γιατρε μου ? ΥΓ. οσον αφορα την ερωτηση σου παρε nokia.
question mark Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Και 'γω ψηφίσω sonyericsson. Οσες συσκευές και αν έχουν περάσει απ' τα χέρια (απ' το ericsson gh388 εώς σήμερα)υπέφεραν κυριολεκτικά αλλά άντεξαν και με το παραπάνω.
FELIX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 το 6030 το εχω παρει για τους πωλητες στην δουλεια μου και εχουν βγει σκυλια (πιστεψε με-ξερω τι τραβανε)! Αυτα, εξαρταται τωρα τι ζητας απο αυτο!!! eixa to 6020 gia ligo kairo pou einai sxedon idio me to 6030,kai ontws einai skyli. kai kati akoma,exei foferh aytonomia,11 meres stand by lei h nokia sth selida ths emena me arketh omilia mou kratouse 4-5 meres. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000118 apo ayta sthn lista sou 8a prwteina to NOKIA 6070
prantzos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 leomar aporw pws sou bgalane problhma ta SE.egw osa Nokia eixa bgalane problhma.H Nokia einai san thn Microsoft.Bgazei proionta kai meta epi mhnes se gemizei me updates. Egw osa SE eixa (T610, W900i) den eixane pote problhma.Epishs to monadiko Nokia xwris (polla h shmantika) problhmata htan to 8310.To w900i to exw ena xrono kai exei mono ena bug.Mou exei kanei reset 2 fores xwris logo. Den to exw kanei update pote kai oute 8a to kanw opws paei mexri na alla3w kinhto.Oles oi etairies exoun montela me problhmata h montela teleiws xalia, to 8ema einai na pareis kapoio montelo petuxhmeno. H Siemens px exei an8ektika kinhta (to kuriotero xarakthristiko tous).To S65 omws ektos tou oti einai argo kai dusxrhsto einai kai etoimo na spasei me to pou to koita3eis straba... 8a sou proteina to SE w800i (oxi to K750-einai idia kai to w800i einai pio poiotiko).Logika 8a einai kai fthno mias kai exei kairo sthn agora.
fonzi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ όλους! Πήγαμε σήμερα μιά βόλτα και τα ψάξαμε όλα σε τιμές <125 ευρώ. Προσπαθούσαν να μας πουλήσουν ένα νεκ343ι αλλά η οθόνη του ήταν χάλια. Οπότε να υποθέσω ότι και του 6070 η οθόνη που έχει ίδια ανάλυση και χρώματα δεν θα μου αρέσει επίσης; (δυστυχώς πουθενά δεν είχαν "ζωντανό" το 6070). Ενα σονυ κ700ι που χρησιμοποιούσα είχε κλάσεις καλύτερη οθόνη από το νεκ!! Μου άρεσε πολύ εμφανισιακά το siemens s68 αλλά και αυτό δεν το είδα να παίζει για να καταλάβω τι λέει από οθόνη. 115 ευρώ Και πάντα υπάρχει το sharp 29 στην ίδια τιμή με το 6070 και μάλλον πολύ καλύτερη οθόνη. Α, και το sharp και το siemens έχουν πολύ χαμηλότερο SAR από το νοκια 6070... Το L6 μου αρέσει αλλά έχει δείκτη SAR 1,33 !!!
fonzi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 http://www.sarshield.com/english/radiationchart.htm (για όλα τα κινητά). http://cellphoneblog.moonsider.com/the-top-tens-of-cell-phone-radiation/ http://sar.nokia.com/sar/index.jsp http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_2_5&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10415 http://www.swisscom-mobile.ch/scm/mce_sarwerte-en.aspx
GIORGARAS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Γεια σας, θέλω να πάρω δώρο στον πατέρα μου ένα κινητό. Το θέμα είναι ότι θέλει να έχει καλό μενού (το siemens me45 του άρεσε πολύ όταν το είχε). Τώρα έχει ένα nokia πολύ απλό (δεν θυμάμαι μοντέλο κάπου στα 70 ευρώ είχε πριν μερικούς μήνες) αλλά δεν του αρέσει γιατί ούτε μπορεί να κάνει καταχώρηση στον κατάλογο ένα όνομα με πολλά τηλέφωνα αλλά δεν βλέπει και καλά λόγο πρεσβυωπίας. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι? Υπολογίστε τιμή κάπου 200-250 ευρώ. Βασικά θα πάω να κοιτάξω απλώς αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι καλό με αυτά που είπα. Cameres και bluetooth δεν με νοιάζουν αν και με τόσα λεφτά φαντάζομαι βρίσκεται κάποιο. Επίσης καλό θα ήταν να αντέχει τα χτυπήματα. Ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.