Προς το περιεχόμενο

Sυνδεση με wlan 2 pc (desktop-notebook)

raver1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.

Θα ηθελα να μου πειτε βημα βημα, πως να συνδεσω με wlan 2 pc (desktop-notebook)??

Desktop: ralink (οχι onbord, καρτουλα) που μου την πηγενε μαζι με την μητρικη, win xp 64bit

Notebook: fujitsu-siemens καινουριος που ηταν πακετο με την καρτα, win xp home.

Κατι παιζει με τον desktop, φτιαχνω profile το κανω activate (με το προγραμματακι της ralink) και συνεχιζει να εχει "Χ" πανω στο εικονιδιο(στο προγραμματακι της ralink) που σημενει οτι δεν λειτουργει το δικτυο που δημιουργισα ενω πιο παλια ειχε δουλεψει.

Εκανα remove και μετα install αλλα παλι τα ιδια.

Επίσης στο pc το σταθερό απο την καρτέλα ControlPanel>>Network Connections>>Wireless Network Connection>>

δεν υπάρχει η καρτέλα Wireless Networks απο όπου μπορώ να κάνω της ρυθμήσεις για on-huc κτλπ.

Προσεξα να μην τρεχει το προγραματακι της καρτας οταν προσπαθουσα απο τα win και στους 2 υπολογηστες.

Τελος στο ralink στο status λεει disconected!!

Μπορει να με βοηθησει καποιος????

Ευχαριστω ποκαταβολικα!!!

Δημοσ.

Πηγα σε ενος φιλου μου το σπιτι που εχει accesse point με τον φοριτο και δεν το εβλεπε, αρα το προβλημα ειναι στον φοριτο........επισης το λαμπακι που εχει για το ασυρματο δικτυο δεν αναβει, ουτε εχει καποιο κουμπι να για να το ενεργοποιει.

Επισης οταν κανω ανανεοση λιστας την κανει πολυ γρυγορα λες και δεν ψαχνει(ουτε 1 δευτ.), ενω στον σταθερο κανει μερικα δευτερολεπτα.

Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Παιδια τελικα τα συνεδεσα, ο φοριτος ειχε ενα κουμπακι(enable/disable wireless) που δεν φενεται ευκολα και ολα ok.

Ομως τωρα δεν εχει ιντερνετ, εκανα enable sharing την συνδεση ιτερνετ(usb) αλλα ο φοριτος δεν μπενει ιντερνετ.

Το περιεργο ειναι πως οταν τους συνδεω με καλοδιο εχει ιντερνετ.

Τι να κανω?

Δημοσ.

οποτε παω στις θεσεις δικτυου συνεχεια κολλαει και βγαζει σφαλμα ο explorer των windows.... και τισ πιο πολλες φορες δεν βγαζει τους υπολογοστεσ του δικτυου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...