Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή CRT οθόνης σε TV

temeteron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια 17" CRT Iiyama και θα ήθελα να την κάνω τηλεόραση και επίσης να συνδέω και το PS2 για να παίζω κανένα παιχνιδάκι. Αξίζει τον κόπο ;

Λέω να πάρω κανένα TV BOX 9 της AVER που δίνει το πλαίσιο. Θα έχω καλή ποιότητα στο PS2;

Δημοσ.

Ναι αυτό ενοώ. Τώρα είδα και ένα άλλο TV BOX πάλι της avermedia είναι το AVERMEDIA AVER TV BOX DVB-T STB-7 το οποίο έχει επιπλέον και τα επίγεια ψηφιακά κανάλια.

Δημοσ.

ναι ειναι καλο . αλλα εαν συνδεσεις μονο την οθονη θα πρεπει να βαλεις και ηχεια γιατι δεν θα εχεισ ηχο. και εγω ειπα να το κανω αλλα δεν συμφερει γιατι μια 14αρα τηλεοραση εχει 70ε πλεον ενω για το tvbox θες 70!βαλε και τα ηχεια.. βαλε και τα καλωδια....τις πριζεσ κτλ....

Δημοσ.

stos athanassie alla logika ean to tv-box einai kalo tha exei kata poli anoteri poiotita eikonas stin crt eidka sta digital. vevea ego den exo kai kali empeiria se poiotita apo tv-tuners kai boxes alla telos panton

Δημοσ.

Me karta tileoraseis an kai kata tin gnomi mou den xreiazete se kati.Sto mono pou einai kalo einai na grapseis kati apo tin tv sto pc sou tpt to sigklonistiko kai parola afta tha exeis kapoia kathisterisei ixou kai eikonas.....Sto lew giati to exw perasei kai egw afta :)

Δημοσ.

να συνδέσω ηχεία ; Φαντάζομαι πως το tv-box θα έχει υποδοχή για κάρτα ήχου οπότε θες οθόνη,ηχεία και το tv-box το θέμα είναι αν βγάζει καλή ποιότητα τότε χαλάλι τα λεφτά!

Δημοσ.

Αν ξέρει κανείς και έχει εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα ας πει ποίο τύπο οθόνης(απο 15" μέχρι 21") θεωρεί τον ιδανικό για παιχνιδομηχανές(xbox,playstation...κτλ) ;

Δημοσ.
Παραπλησια ερωτηση.. Γενικα λεεί να χρησιμοποιεις μια κονσολα (xbox360) σε tft οθονη (19αρα);

Μια χαρουλα ειναι ....απλα θα βλεπεις τις δυο μαυρες μπαρες πανω-κατω ....αλλα πιστεψε με δεν ειναι ενοχλητικες ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...