Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για W810i

Kathrine29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω κατι σχετικά με το W810i... Το έχω απο το καλοκαίρι και εδώ και κανένα μήνα έχει αποκτήσει δική του βούληση:) .....θέλω να πω οτι εκεί που μιλάω με κάποιον το τηλ. ξαφνικά κλείνει απο μόνο του, χωρίς να έχει πρόβλημα το δίκτυο... αν κάποιος έχει το μοντέλο αυτό μπορεί να μου πεί αν του κάνει τα "ίδια κόλπα"??? Μου άρεσει σαν κινητό γιατί συνδιάζει και το walkman αλλά αν είναι ελλατωματικό θέλω να το ξέρω για να το αλλάξω...(δεν πολυεμπιστεύομαι τα σερβις...)

Ευχαριστώ....

Δημοσ.

λοιπον, ενας φιλος μου εχει το ιδιο ακριβως κινητο και ειχε τα ιδια και πιο πολλα προβληματα... εκει που μιλαγε ενεργοποιοτανε η δονηση...κτλ

Πηγε και εκανε ενα Firmware update στο λειτουργικο του κινητου και απο τοτε ησυχασε διοτι εφτιαξε!

Firmware update μπορεις να κανεις μονη σου απο το Internet, ή πηγαινοντας σε καποιο εξουσιοδοτημενο service υποκαταστημα κινητης τηλεφωνιας της Sony Ericsson!!!

Δημοσ.

Λογικά με ένα firmware update θα στρώσει. Αν όχι, θα σου δώσουν άλλη συσκευή, αλλά μπορεί να αργήσει λίγο.

Δυστυχώς η SoneEricsson δεν έχει το service που είχε παλιά (έκαναν έλεγχο στο κινητό μου σε 35 λεπτά, και αμέσως μου έδωσαν άλλο με τις ζελατίνες) αλλά δεν είναι και Alpha Copy σίγουρα...

Δημοσ.

ενα καλο service της SE εχι στους αμπελοκηπους στην Σινωπης (ειναι ενα υποκαταστημα της Vodafone). Πηγε μια συναδελφος μου εκει για το k750i της εκει και ηταν αμεσοι και εξυπηρετικοι (ΤΙΜ ειχε αυτη), και εφτιαξε το προβλημα της.

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι ένα firmware upgrade θα κάνει καλό! Εγώ το κάνω μόνος μου και έχω βρει την υγειά μου! (όχι ότι είχε σοβαρά προβλήματα το SE μου...)

Δημοσ.

Παιδιά ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους!!!θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας και ελπίζω να στρώσει γιατί αλλίως θα πάω να κάψω την αντιπροσωπεία...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...