Προς το περιεχόμενο

Aporia gia tin RAM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eixa 64 ram sta 100mz.Kai tin antikatastisa me 128 sta 133mz.Tha exo kanena problem sti sinexeia? Mipos den tha apodidei to maximun?O pc moy to dextike kai tin anagnorise sto system properties san 128ara.San proti entiposi den emfanizei kanena problima alla den fainetai na exei kai kamia diafora me tin 64ara.<BR>Thanx!!!!!<BR>

Δημοσ.

Αν έχεις motherboard στα 133 και επεξεργαστή χρονισμένο στα 133 το FSB τότε ναι υπάρχει διαφορά. Και εννοώ π.χ. PIII. Περισσότερα δεν ξέρω. Ελπίζω να βοήθησα. <P> smile.gif Sakis smile.gif

Δημοσ.

Αυτά τα βλέπεις από το manual της μητρικής ή από ένα πολύ καλό προγραμματάκι το Sandra SiSoft το οποίο είναι καταπληκτικό. Και άλλα παρόμοια φυσικά.<P>Αν το θέλεις στείλε μου e-mail στο [email protected] για να στο στείλω. <P> smile.gif Sakis smile.gif

Δημοσ.

Eyxaristo poli re Saki alla telika esteila e-mail stin qdi kai moy eipe pos den iparxei kanena problima aplos mono oti i ram tha trexei sta 100.Me liga logia den tha ekmetalleyetai sto epakro tis dinatotites tis.

• 13 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ειναι καλυτερα  4GΒ 1333 ή 8GB 1000?  :fear:

γιατί αναστησες ποστ του 2000? διαβάζω και εγώ ο κακομοίρης 64 mb ram και πάω για καρδιακό :X  :X  :X  :X

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...