Leite33 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Ξέρει κανείς αν το Command and Conquer ("Tiberian Sun",FireStorm")παίζει στα windows xp?? Η μόνο στα μακρινά windows 98??? Γιατί τώρα που έβαλα Xp δεν μπορώ να το βάλω... Από τα καλύτερα Strategy με διαφορά
Leite33 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Τι είναι αυτό και πως θα το κάνω;;;; Ρίξτε καμιά ιδέα γιατί έχω φρουμάξει
ReZonanZ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Τι είναι αυτό και πως θα το κάνω;;;; Ρίξτε καμιά ιδέα γιατί έχω φρουμάξει οταν θα εχεις κανει εγκατασταση το παιχνιδι λογικα 8α εχει δημιουργηθει και μια συντομευση του παιχνιδιου πανω στην επιφανεια εργασιας.θα κανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο της συντομευσης και θα πατησεις "ιδιοτητες"(ή properties αν εχεις τα Αγγλικα windows). Μετα θα δεις 3 επιλογες πανω.Διαλεξε την τριτη(compatibility) εκει που λεει: compatibility mode κανε τικ την επιλογη:"run this program in compatibility mode for" και μετα διαλεξε απο την λιστα:Windows 98/Windows ME
john2gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Πάρε μωρέ την νέα συλλογή που έχει όλα τα Command & Conquer παιχνίδια. Standard δουλεύουν σε XP οι εκδόσεις αυτής της συλλογής
DimAslan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πάντως το έπαιξα κανονικά σε ΧΡ (μου το έστειλε ο θείος).
dre@mc@tcher Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Αν σου αρεσουν τα παιχνιδια αυτα παρε οπωσδηποτε τη συλλογη. Εγγυαται ωρες λιωσιματος.
Leite33 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Οκ ευχαριστώ όλους, θα τα κοιταξω όλα!!! Χαχα !! Τα λέμε σε κανα χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.