aleilo03 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρίσκω!! Εδώ και κάποιους μήνες έχω το εξής πρόβλημα.. Από πέρσι είχα αγοράσει το dsl in a cube της vivodi και το δούλεβα στο laptop μου...Αποφάσησα να πάρω έναν σταθερό υπολογιστή στον οποίο και συνέδεσα το modem.. Και αρχίζουν να συμβαινουν τα ακόλουθα... Παίζω online Age of Empires 3 και περίπου σε ενα 10λεπτο από την ωρα που αρχίζω το παιχνίδι κολλάει η συνδεση με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω καν disconnect και επίσης να μην κλεινει ο υπολογιστης η να κανει restart(πρεπει να κανω εγω reset ή να το κλεισω απο τον διακοπτη) Σε περιπτωση που δεν παιζω αλλα σερφαρω δεν κολλαει στο 10λεπτο αλλα μπορει να κολλησει μετα απο 1 ωρα..παλι το ιδιο, δεν μπορω να κανω disconnect και να φυγει το εικονιδιο με τους υπολογιστεσ κατω δεξια, και ξανα μανα reset... Να πω επίσης οτι εκανα 2 format και το προβλημα συνεχιζεται, ο υπολογιστης ειναι ολοκαινουριος και αναρωτιεμαι μηπως φταιει το modem (microcom Ad2622), αν και δουλευε κανονικα στο laptop χωρις κανενα απολυτως προβλημα... Εχει συμβει σε καποιον απο σας κατι τετοιο η μπορειτε να υποψιαστειτε τι φταιει??
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 mporei drivers gia to modem mporei drivers gia to chipset kai tis usb.gia mena i gnomi mou tha itan mia alli.kane ena kalo kai ston euato sou kai pare ena router kai fuck the worthless piece of shit called usb modem
kostas111 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μηπως για να κολλάει τόσο άγρια είναι πρόβλημα του υπολογιστή? χωρίς να συνδέεσαι στο ιντερνετ σου δημιουργεί κανένα πρόβλημα? δούλεψέ τον λίγο χωρίς νετ να δεις αν δημιουργεί προβλήματα. Το να δουλεύει καλά στο laptop το modem και όχι στο desktop είναι λίγο περίεργο..
gurukos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 my friend, mhpews exeis prosexei (otan den trws reboot) an sou 'skaei' ena kerne32-kati...? exw antimetwpisei se 4 pc-ia ena tetoio prob. (me usb modem+dsl) kai skaei to kenrel32... kai i lysi einai windows-updates... an to systhma mpei kai katevasei ola ta updates diorthwnetai... Elpizw na voithaw...
aleilo03 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Καταρχην να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας..Λοιπον.. Οσο ειμαι εκτος νετ ο υπολογιστης δεν μου εχει κανει κατι περιεργο...Το μονο περιεργο που συμβαινει μια στις τοσες ειναι πως οταν γινεται εκκινηση των Windows κολλάει στη μαυρη οθονη που ειναι τα Windows με την πρασινη μπαρα οταν φορτωνουν..Εχω Windows XP SP2 (μουφα) Κατα τα αλλα τα προβληματα παρουσιαζονται μονο στο νετ.. Πιστευετε πως με ενα router θα λυθει το προβλημα η θα παει τζαμπα?? Υ.Γ. Οταν παιζω WoW ή θα κολλησει οπςσ κολλαγε στο ΑοΕ3 αλλα οχι στο 10λεπτο ή 8α πεταξει κανα critical error και θα με στειλει στο desktop..Επαναλαμβανω ολα αυτα στο νετ και δεν εχω κανεναν προβλημα με παιχνιδια που παιζω εκτος νετ...
gurukos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Ακούγεται σαν αυτο που αντιμετώπισα εγω με τα 3-4 πισια που σου ειπα νωρίτερα... Απο win-updates δεν μου ειπες... Τα χεις ολα η τιποτα (λογω μουφαxp). Αν δεν εχεις updates (που διορθωνουν διαφορα "περίεργα/ανεξηγητα" οπως αυτο) τοτε ασ'το συστημα να μπει να τα κατεβασει μπας και δεις φως (99%). Πιθανον το laptop να τα ειχε ηδη και γι' αυτο δεν 'εσκαγε' με το modem... Κατα τ'αλλα το router ειναι πολυ καλη φάση (για διάφορους λόγους) αλλα εχει απο 60 εως 100και βάλε γιουρια, και αν δε σε 'παιρνει' λόγω κόστους πάλεψέ το με μας και βλέπουμε... ΥΓ.: Οταν λέω updates εννοώ νεότερα απο SP2 (τα οποία ειναι καμιά 65αριά κομμάτια δεόντως...) και ξαναλέω,: Είχα ίδια προβλήματα με 3-4 περιπτώσεις και διορώθηκαν κατεβάζοντας αυτα τα updates...
aleilo03 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Κατεβασα στην αρχη μερικα updates μεχρι που μου πεταξε το αστερακι και μου ελεγε τα τα παρω γνησια με αποτελεσμα να σταματησω να τα κατεβαζω..Στο laptop ειχα γνησια Windows αλλα γνωστος μου με μουφα ΧΡ χωρις updates δεν ειχε καποιο παρομοιο προβλημα..Δεν ειναι προβλημα τα 100 ευρω για το ρουτερ αρκει να μην μου κανει τα τρελλα που μου κανει τωρα...Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι οταν απλα σερφαρω μπορει να κολλησει μετα απο 1-2 ωρες ενω οταν παιζω καποιο online game κολλαει πολυ νωριτερα... Και παλι ευχαριστω!!
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 to laptop exei katevasei ola ta updates.me to usb modem epidi den iparxei nat kai einai pio eualoto to pc gia auto ta bugs ine pio eukola kai oi epitheseis.prin ligo kairo osoi ixan usb modem antimetopisan ena tetoio provlima kai ithele windows update.to laptop exei original windows gia auto ta aktevase ola.isos sto paixnidi na kolaei pio grigora logo megaliteris kinisis data.oso gia ta windows kai ego pou den exo original ama pao apo to windows update kanei ena dio kai meta terma.alla ama to afiso sto desktop xoris na kano tipota meta mou ta katevazei kanonika mono tou eno apo windows update den proxoraei.iparxei kai thema gia tin parakampsi.genika o router tha einai poli kaliteros kai den einai petamena lefta.apira atoma exoun dosei lefta gia router kai exoun petaxei ta usb epidi ixan provlima.gia mena oti kai na ginei pare ena zyxel 660r me 60-70 euro i esto ena speedtouch me 45.
aleilo03 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Επομενως πιστευετε πως με ενα router θα λυθει το προβλημα παρα την ελλειψη των updates των windows? Επισης αυτο το zyxel ειναι απο τα καλα? Γιατι δεν εχω ασχοληθει.. Μακαρι να λυθει ετσι το προβλημα γιατι ειναι πολυ σπασιμο να τρως κολληματα στα καλα καθουμενα...
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 to idio provlima ixe ixe enas filos mou pou den tou ekane update kai elise ta provblimata.genikos me ena router glitoneis apo para pola provlimaton a.logo nat.b.logo kartas diktiou pou ine pio statheri.ta zyxel einai apo ta para poli kala.exoun parei para pola atoma edomesa kai den exei akoustei parapono
aleilo03 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Να πω επισης οτι το Microcom modem που ειχα παρει μαζι με το dsl cube της vivodi ειναι συνδεδεμενο σε θυρα USB.. Εχω παρατηρισει οτι αρκετες φορες μολις ανοιγω τον υπολογιστη το ποντικι και το πληκτρολογιο ειναι "νεκρα" (ασυρματα αλλα συνδεοντε με USB) με αποτελεσμα να πρεπει να κλεισω τον κεντρικο διακοπτη του υπολογιστη και να κανω επανεκκινηση ωστε να δουλεψουν κανονικα...Πιστευετε οτι ολα τα προβληματα προερχονται απο τα μουφα Windows και την ελλειψη των updates?? Y.Γ. Αυτο το router εννοεις φιλε poulinos? "ZYXEL PRESTIGE 660R-61C ADSL2+ OVER PSTN GATEWAY" ?
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 oxi den einai apo tin elipsi windows.kati me ta usb.isos me alous drivers gia chipset na inei kalitera. nai auto ennoo file aleilo03.to exoun parei poli apo edomesa.
Donacgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 an to pontiki kai to plikrologio einai microsoft. katevaze tous telefteous drivers kai tha lithei. to idio provlima eixa kai ego! kai lithike
aleilo03 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Να στε καλα ολοι για τη βοηθεια σας..Αυριο Πεμπτη εχω φυγει για το routeraki και θα σας πω κι εγω τις εντυπωσεις μου μπας και βρω κι εγω την υγεια μου.. Υ.Γ. Το πληκτρολογιο ειναι Logitech
aleilo03 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Και κατι τελευταιο παιδια.. Οπως ειπα αυριο παω να παρω το router..Χρειαζεται να παρω και κατι επιπλεον η μονο το router και ειμαι καλλυμενος? Εννοω μηπως χρειαζομαι τιποτα καλωδια καρτες δικτιου(η ειπα βλακεια?) Διαβασα τα χαρακτηριστικα του αλλα να πω την αληθεια δεν καταλαβα και πολλα :???:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.