Προς το περιεχόμενο

Κόλλημα Οnline...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

an den exeis karta diktiou thes kai karta diktiou.kai na lithei me drivers gia keyboard kai mouse as parei ena router.den tha paei xamenos kai kaltiera tha einai.sin oti oi routers autoi einai adsl2+ eno to modem oxi.opote apo kamia apopsi den paei xameno.

Δημοσ.

Βλακεια πρεπει να ειπα..Η MSI mobo εχει πανω καρτα δικτιου με τα εξης χαρακτηριστικα: Dual LAN: PCI LAN supports 10/100/1000 Fast Ethernet by Marvell 88E1115 PHY, PCI Express LAN supports 10/100/1000 Fast Ethernet by Marvell 88E8053...:-D

Δημοσ.

Λοιπον παιδια..Ανεβηκα στη Στουρναρη για το zyxel router...Στα μισα μαγαζια που ρωτησα οχι μονο δεν το ειχαν αλλα δεν ηξεραν καν την μαρκα(ΕΛΕΟΣ) και στο πλαισιο μου προτεινανε να παρω ενα Netgear με 4 θυρες για ethernet..Το μoναδικο μαγαζι που μπορουσε να φερει το zyxel ειναι το e-shop..

Επομενως να το παραγγειλω απο κει??

Φιλε poulinos θελω τη γνωμη σου

Υ.Γ Οι ρυθμισεις ειναι ευκολες η θελει διαδικασια?Π.χ θα πρεπει να παρω τηλεφωνο τη vivodi(τωρα σωθηκαμε) να μου πουν?

Δημοσ.

paragile to apo e-shop i pigene na to pareis apo forthnet.pragmati liga katastimata to fernoun.ine san ta pionneer .diskola ebriskes alla axizan.ine poli eukoles oi rithmiseis.opou koliseis edo imaste3.akoma kai to port forward einai eukolo.apla tsantizome me to eshop dioti olo elipsi exoun apo zyxel.ti mamakes thee mou

Δημοσ.

Τελικα εχω στα χερια μου το Zyxel 660R!!!

Η εγκατασταση ηταν πανευκολη και προς το παρον βλεπω οτι ολα πανε μια χαρα στο νετ!!!

Εχω μια ερωτηση..Οταν θελω να βγω απο το νετ κλεινω απλα το διακοπτακι απο το Router? Επειδη στο μονετμ ειχε τα εικονιδια για να κανεις disconnect..Θα μου πειτε αυτο δεν ειναι μοντεμ αλλα ρωταω μηπως εχει καποιο αλλο τροπο απο το να το κλεινεις κατευθειαν απο το διακοπτη..

Επισης να σας ευχαριστισω ολους για τη βοηθεια σας καθως μετα απο κατι μηνες εχω φυσιολογικο ιντερνετ!!

Δημοσ.

apo to diakopti to klineis.an kai den iparxei logos na to kliseis pote.an thes tora mporeis na kliseis tin topiki sindesi.den klinei to net apla klini tin epikoinonia router pc.ides ta axize ta lefta tou.thanatos sta modem.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...