mandos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρω πόσοι από εσάς είστε φαν των κόμικ, και πόσοι θα θέλατε να ασχοληθείτε με αυτό που θα προτείνω... Αλλά θα το προτείνω όπως και να έχει! Με έναν φίλο ξεκινήσαμε με αργά βήματα να μεταφράζουμε τα κόμικ ΑΡΜΑΔΑ (γνωστά από το 9 της «Ε») και θα συνεχίσουμε με ΧΡΥΣΗ ΠΟΛΗ, ΤΡΑΒΙΣ και ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΒΑΡΟΝΩΝ. Τα original είναι γαλλικά κόμικ τα τεύχη των οποίων είναι εύκολο να βρει κάποιος σε ηλεκτρονική μορφή. Δυστυχώς βαρέθηκα να περιμένω πότε το 9 θα βγάλει το επόμενο άλμπουμ... Δεν παίρνω και εφημερίδα κάθε Τετάρτη... οπότε όσον αφορά την αρμάδα έχω μείνει στο 2ο τεύχος ακόμα! Έχω χάσει πολλά επεισόδια! Κάνω λοιπόν αυτό το τόπικ για να ρωτήσω αν κάποιος θέλει να join the team! Για την ώρα είμαστε 2 άτομα και έχουμε μεταφράσει... 2 σελίδες! Αλλά οκ, χθες ξεκινήσαμε και κανένας μας δεν θυμάται καλά τα γαλλικά (εγώ μόνο το je mʼappaile ξέρω... και δεν ξέρω πως γράφεται). Δεν μπορούμε να βρούμε και τα τεύχη του 9 που έχουν μεταφρασμένα sections της κάθε ιστορίας για να μας βοηθήσουν, οπότε το πάμε βήμα βήμα από την αρχή. Ενδιαφέρεται κανένας? Περιμένω απαντήσεις (κατά προτίμηση θετικές) και ιδέες. Θα είμαστε το πρώτο comic-translation-group εν Ελλάδα! Σαν τους Ιάπωνες fansubbers ένα πράμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.