tmaestros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ.....ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ-ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ Μ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! :-d :-d
sniper_206 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Συνήθως μπαίνει ένα 5% επί του συνόλου των εισακτέων του τρέχοντος έτους με τις κατατακτήριες... Βάζουν θέματα όπως θα έβαζαν και για τους πρωτοετείς απ'ότι έχω ακούσει... Βλέπεις δίνω κι εγώ αν και δε μου δίνω και πολλές πιθανότητες... Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Ως φοιτητης του παιδαγωγικου σου λεω πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση να σκεφτεις τι σε περιμενει!Δηλαδη αν θες πραγματικα να το κανεις!! Ισως να μην ακουσεις τα λογια μου τωρα αλλα μια μερα θα με θυμηθεις!
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δοκίμασε με το 10% (σύγκρινε βάσεις του 10% με τα μόρια που έχεις για να καταλάβεις περίπου τι παίζει.) Gorgoroth_666 τι ακριβώς τον περιμένει δηλαδή;;; **edit** Ερώτηση: Γνωρίζει κανείς μέχρι πότε θα διορίζονται οι δάσκαλοι μόλις τελειώνουν;
kage Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 απο τι κατατακτηριες εξετασεις? απο τει για αει ας πουμε?
Nexus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Έχει κανείς εμπειρία από κατατακτήριες εξετάσεις στη ΣΗΜΜΥ του ΕΜΠ ?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δοκίμασε με το 10% (σύγκρινε βάσεις του 10% με τα μόρια που έχεις για να καταλάβεις περίπου τι παίζει.) Gorgoroth_666 τι ακριβώς τον περιμένει δηλαδή;;; **edit** Ερώτηση: Γνωρίζει κανείς μέχρι πότε θα διορίζονται οι δάσκαλοι μόλις τελειώνουν; Απλα ειναι μια αρκετα θεωρητικη σχολη στην οποια δεν πρεπει να παει με το σκεπτικο οτι ειναι πανευκολη!Επισης να μην θεωρησει οτι ενταξει τι εγινε σιγα θα διοριστω και θα παιρνω τα λεφτακια μου!Δεν ειναι μια απλη δουλεια!Δυστυχως θεωρειται κατι απλο, γι' αυτον τον λογο ομως παμε κατα διαολου (σαν κοινωνια)! Ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη μου αποψη χωρις να θελω να θιξω κανεναν εν ενεργεια εκπαιδευτικο. Ευχαριστω.
Lucifer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Εγώ δεν είχα ποτέ εκπαιδευτικό να ακούει gorgoroth γαμώτο.
tmaestros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!ΑΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΙ.....ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΑΝΟΥΝ Κ ΤΟ 10???ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 6 ΔΕΚΑΡΙΑ....??
tmaestros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΟΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗ ΓΝΩΜΗ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.