Προς το περιεχόμενο

Mafia Cheat

gohteutikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει πουθενά τίποτα cheat για το mafia; έχω κολλήσει στην αποστολή before the run, με τίποτα δεν μπορώ να βρω πρώτος επειδή γλιστρά το αμάξι.

Δημοσ.

Με μέτρο τν φόρμουλα με μέτρο,θυμάμαι τρέχει αρκετά!Για κωδικό δν θυμάμαι,όλες σιγά σιγα τις είχα παίξει.Πάντως είναι καταπληκτικό!

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά λίγο μετά την πρώτη δεξιά στροφή, αριστερά σου υπάρχουν κάτι κολωνάκια... αν περάσεις ανάμεσα τους και συνεχίσεις θα βρεθείς λίγο πρίν τον τερματισμό και πρώτος απο όλους. Το κάνεις αυτό 3 φορές και είσαι jet...

Δημοσ.

φιλε τερματισε το mafia!!!!!!! μην το εγκανταληψεις αν δεν τα καταφερεις, ειναι εκπληκτικο και ταυτοχρονα κλασσικο παιχνιδι!!! mafia RULEZZZZ

τωρα γι αυτο που θες κανε αυτο που σου λεει ο Νικb

Δημοσ.

Βασικά, απέφυγε το φρένο όσο μπορείς, και ειδικά όταν στρίβεις. Σε 1-2 s-άκια που κάνει, δοκίμασε να μειώσεις ταχύτητα και να κόψεις. Αποσταθεροποιείται λιγότερο τα αυτοκίνητο. Αν κρατήσεις μια καλή αγωνιστική γραμμή, δεν φοβάσαι κανέναν, μιας και οι άλλοι οδηγοί είναι πιο αργοί από 'σένα στις ευθείες...

Δημοσ.

ψαξε στο internet κατι υπαρχει... Εγω πάντως το εχω τερματισει 3 φορες και κρατησα τα saves. Την σκηνη στην εκκλησια την εχω παιξει αρκετες δεκαδες φορες...

Δημοσ.

Δεν ειναι δυσκολο αν κ αυτη την αποστολη την επαιξα αρκετες φορες για να τη βγαλω. παντως το mafia ειναι φοβερο παιχνιδι.το εχω τερματισει 2-3 φορες.

τωρα παιζω το godfather αλλα σαν το mafia....

καλη τυχη γοητευτικε....

Δημοσ.

φιλε αυτο που σου ειπε ο Nikb ισχύει.και εγώ είχα κολήσει πάρα πολύ καιρό σε εκείνη την αποστολη και την πέρασα με τον ίδιο ακριβως τρόπο. παντως το παιχνίδι μετράει πολύ. είναι ένα απο τα καλυτερα που εχω παίξει. κάτι είχα ακούσει για mafia 2 αλλά δεν βλέπω κάτι στο άμεσο μέλλον. δεν συγκρήνεται με κάτι τύπου godfather. κανένα game δν θα το φτάσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...