Προς το περιεχόμενο

Εξετασεις Αγγλικων του Michigan

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ωραίος, δεν μας λες όμως και που τα έκανες

και να σε ρωτήσω κάτι άλλο, το MBA το έκανες στο ίδιο πανεπίστημιο αμέσως μετά το BA Marketing ή ξαναέκανες αίτηση?

Φίλε μου πας να δημιουργήσεις ψεύτικες εντυπώσεις, αφου είμαι βέβαιος ότι γνωρίζεις πολύ καλά ότι από την στιγμή που έχεις πρώτο πτυχίο από αγγλικό πανεπιστήμιο, δεν πρόκειται να σου ζητήσουν ποτέ ξανά πτυχίο αγγλικών.

Τρία χρόνια που σπούδαζες εκει, υποθέτουν ότι τα έμαθες τα ρημάδια τα εγγλέζικα...

Lower + συνεντευξη λοιπόν για να μπείς σε ένα μέτριο πανεπιστήμιο, αλλά πτυχίο αγγλικού πανεπιστημίου για περαιτέρω σπουδές...

Τα έκανα και τα 2 στο Hull University. Not bad που λένε στο χωριό μου, όταν ήμουν εκεί ήταν στα 25 καλύτερα της Αγγλίας.

Τις εντυπώσεις που δημιουργείς εσύ και το προσβλητικό σου ύφος όμως δεν το δικαιολογεί τίποτα από όσα σου λένε όλοι εδώ. Η πρώην μου έκανε οικονομικό Master στο LSE χωρίς ούτε καν Lower. Δε θέλουν πτυχία, θέλουν να ξέρεις Αγγλικά.

Οπότε εγώ λέω ρούφα το αυγό σου και άσε τις προσβολές.

Δημοσ.
σχυει ακομα η "επαρκεια" που εδιναν τα πιστοποιητικα αυτα ???? Μαλλον οχι εεεε..

Ισχυει κανονικα. Μαζι με το πτυχιο σου δινουν και ενα χαρτι με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να βγαλεις την επαρκεια.

Οταν βγει η επαρκεια σου δινουν απο την δευτεροβαθμια εκπαιδευση οδηγιες για να βγαλεις αδεια διδασκαλειας ( μονο για ιδιαιτερα ή φροντιστηρια).

Δημοσ.
Τα έκανα και τα 2 στο Hull University. Not bad που λένε στο χωριό μου, όταν ήμουν εκεί ήταν στα 25 καλύτερα της Αγγλίας.

Τις εντυπώσεις που δημιουργείς εσύ και το προσβλητικό σου ύφος όμως δεν το δικαιολογεί τίποτα από όσα σου λένε όλοι εδώ. Η πρώην μου έκανε οικονομικό Master στο LSE χωρίς ούτε καν Lower. Δε θέλουν πτυχία, θέλουν να ξέρεις Αγγλικά.

Οπότε εγώ λέω ρούφα το αυγό σου και άσε τις προσβολές.

μα το να είναι ένα πανεπιστήμιο στα 25 καλύτερα δεν πάει να πει ότι είναι καλό, το αντίθετο μάλλον.

Τώρα περιμένεις να πιστέψω ότι το LSE, που είναι το καλυτέρο πανεπιστήμιο στην Μεγάλη Βρετάνια στα οικονομικά με το μικρότερο acceptance ratio δέχτηκε την φίλη σου χωρίς να έχει ούτε καν Lower, (ενώ δέχονται χιλιάδες αιτήσεις κάθε χρόνο); Μπορεί να συμβεί και αυτό, αλλά σίγουρα στην περίπτωση αυτή υπάρχει κάτι που δεν μας το λες.... (TOEFL, IELTS)

και ΣΙΓΟΥΡΑ έδωσε GRE/GMAT το οποίο περιλάμβάνει απίστευτο λεξιλόγιο.

Υ.Γ. και το αυγουλάκι μεγάλε μπορείς να το βάλεις εκεί που ξέρεις...

Δημοσ.
Ισχυει κανονικα. Μαζι με το πτυχιο σου δινουν και ενα χαρτι με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να βγαλεις την επαρκεια.

Οταν βγει η επαρκεια σου δινουν απο την δευτεροβαθμια εκπαιδευση οδηγιες για να βγαλεις αδεια διδασκαλειας ( μονο για ιδιαιτερα ή φροντιστηρια).

Ευχαριστω πολυ.Κατι ειναι και αυτο !!! Νομιζα οτι σταματησε να υπαρχει.:-D :-D

Δημοσ.
μα το να είναι ένα πανεπιστήμιο στα 25 καλύτερα δεν πάει να πει ότι είναι καλό, το αντίθετο μάλλον.

Τώρα περιμένεις να πιστέψω ότι το LSE, που είναι το καλυτέρο πανεπιστήμιο στην Μεγάλη Βρετάνια στα οικονομικά με το μικρότερο acceptance ratio δέχτηκε την φίλη σου χωρίς να έχει ούτε καν Lower, (ενώ δέχονται χιλιάδες αιτήσεις κάθε χρόνο); Μπορεί να συμβεί και αυτό, αλλά σίγουρα στην περίπτωση αυτή υπάρχει κάτι που δεν μας το λες.... (TOEFL, IELTS)

και ΣΙΓΟΥΡΑ έδωσε GRE/GMAT το οποίο περιλάμβάνει απίστευτο λεξιλόγιο.

Υ.Γ. και το αυγουλάκι μεγάλε μπορείς να το βάλεις εκεί που ξέρεις...

Εσύ λοιπόν, στα 22 σου, προφανώς στο 2ο PhD σου, από το Γύθειο, γνωρίζεις ποια είναι τα καλά πανεπιστήμια στην Αγγλία, πώς γίνεται κάποιος δεκτός, ποια η κατάσταση στην Αγγλική εκπαίδευση, αν το Proficiency είναι εκμετάλλευση των Ελλήνων από ένα αξιοσέβαστο κατά τα άλλα πανεπιστήμιο ή όχι.

Οοοοοοκ....Ό,τι πεις.

Την πρώην μου τη δέχτηκαν στο LSE, μετά από αυτό έκανε και δεύτερο μεταπτυχιακό στο City. Δεν το πιστεύεις; Στα @@. Εσύ θα ξέρεις καλύτερα φαίνεται, αυτή προφανώς ζούσε σε παράλληλο σύμπαν ή σε μια δική της πραγματικότητα όταν σπούδαζε.

Όσο για εμένα, το Hull είναι ένα πολύ καλό πανεπιστήμιο, πολύ καλύτερο από τα ελληνικά μπουρδέλα. Και παρόλαυτα, δεν ήταν ούτε πρώτη επιλογή μου, ούτε το μόνο που με δέχτηκε. Η πόλη του Hull είναι όμως από τις φθηνότερες στην Αγγλία, και μια και πλήρωνα τα μισά έξοδα των σπουδών μου, πήγα εκεί. Αλλά δεν είναι ένα από αυτά που έχεις ακουστά, οπότε είναι ένα μέτριο.

Και για το αυγό, ένα αεροπλανάκι να πάρεις και μπορείς να προσπαθήσεις να μου το βάλεις εσύ μικρέ.

Δημοσ.
Εσύ λοιπόν, στα 22 σου, προφανώς στο 2ο PhD σου, από το Γύθειο, γνωρίζεις ποια είναι τα καλά πανεπιστήμια στην Αγγλία, πώς γίνεται κάποιος δεκτός, ποια η κατάσταση στην Αγγλική εκπαίδευση, αν το Proficiency είναι εκμετάλλευση των Ελλήνων από ένα αξιοσέβαστο κατά τα άλλα πανεπιστήμιο ή όχι.

Οοοοοοκ....Ό,τι πεις.

φίλε μου εγώ παραθέτω επιχειρήματα, δεν επιτίθεμαι προσωπικά σε κανέναν...

και επειδή θεωρείς το χωριό μου και την ηλικία μέτρο αναξιοπιστίας των γραφόμενων μου...

απλά για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι

Γύθειο είναι το χωριό μου, δεν μένω εκεί. Τελίωσα το Πολυτεχνείο το καλοκαίρι, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός...

(όχι στο Γύθειο, εκεί δεν έχει πανεπιστήμιο...)

Αυτή την στιγμή κάνω μεταπτυχιακό στο Imperial College, στο Λονδίνο (κέντρο)... (electrical engineering - control systems)

Το πανεπιστήμιο αυτό είναι τρίτο στην Ευρωπαική κατάταξη (ως πολυτεχνείο).

Του χρόνου επέλεξα να συνεχίσω τις σπουδές μου στο Oxford University ως διδακτορικό στο quantum information & computing (πρώτο σε ευρωπαικό επίπεδο και όχι μόνο σαν πολυτεχνείο)

πρωτού αποφασίσω για το συγκεκριμένο διδακτορικό, σκεφτόμουν πολύ σοβαρά για management

Ύστερα από ενάμιση χρόνο (γιατί από το προηγούμενο καλοκαίρι ξεκινάει η ιστορία) απίστευτου ψαξίματος (όχι για να κάνω τον μάγκα στο ινσόμνια, αλλά επειδή πρόκειται για το δικό μου μέλον), πιστεύω ότι μπορεί να έχω άποψη για το συγκεκριμένο θέμα.

εσύ αλήθεια; έχεις να πεις τίποτα πέρα από την ειρωνεία;

Και για το αυγό, ένα αεροπλανάκι να πάρεις και μπορείς να προσπαθήσεις να μου το βάλεις εσύ μικρέ.

μπορεί και να σου αρέσει...

Δημοσ.

εσύ αλήθεια; έχεις να πεις τίποτα πέρα από την ειρωνεία;

μπορεί και να σου αρέσει...

Έχεις δίκιο, σου παρέθεσα γεγονότα, τα οποία δε σου άρεσαν, άρα δεν ισχύουν, άρα δεν είπα τίποτα. Εσύ όμως όχι, το έχεις ψάξει... Άρα ξέρεις καλύτερα από αυτούς που το έχουν ζήσει.

Και δεν επιτίθεσαι σε κανέναν, απλά είσαι εριστικός απέναντι σε όλους όσους διαφωνούν μαζί σου καθότι είσαι φωστήρας προφανώς.

Το αυγό όποτε θέλεις μπορείς να προσπαθήσεις να το κάνεις ο,τι θες. Πρόσεξε μη βρεθεί εκεί που δεν το περιμένεις όμως. Πίσω από το πληκτρολόγιο πολλοί το παίζουν μαγκάκια σαν εσένα, επειδή δεν ξέρεις τι ποσότητα είναι ο άλλος, καλό είναι κρατάς μια πισινή για να μη πονέσει ο πισινός σου μετά.

ΥΓ: Για το Imperial, που τόσο ψωροπεριφανεύεσαι (αλήθεια στο κέντρο είναι, τι λε ρε παιδί μου!), ξέρω πολύ καλά πόσο υπερτιμημένο είναι, ξάδερφός μου που έκανε διδακτορικό εκεί μου έχει πει ιστορίες που δε συμβαίνουν ούτε στο 100ο πανεπιστήμιο της περίφημης λίστας (άλλη μούφα από εκεί, σαν το ψάξιμό σου).

Δημοσ.

μεγάλε δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά πάλι έγινες ρόμπα...

είδες τι παθαίνει κανείς όταν βγάζει βιαστικά συμπεράσματα;

αλλά για πες μας εσύ τι γεγονότα παράθεσες;

την πρώην σου που έκανε master στο LSE χωρίς Lower;

τον ξάδερφο σου που έκανε διδακτορικό και σου λέει όλες τις βρώμες για το Imperial; (αγνωστό το τι σχέση έχει αυτό με τα θέμα συζήτησης)

και εξήγησε μας δηλαδή τι είναι αυτό που εσύ έχεις ζήσει και εμείς οι υπόλοιποί δεν μπορούμε να ζήσουμε...

Δημοσ.
μεγάλε δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά πάλι έγινες ρόμπα...

είδες τι παθαίνει κανείς όταν βγάζει βιαστικά συμπεράσματα;

αλλά για πες μας εσύ τι γεγονότα παράθεσες;

την πρώην σου που έκανε master στο LSE χωρίς Lower;

τον ξάδερφο σου που έκανε διδακτορικό και σου λέει όλες τις βρώμες για το Imperial; (αγνωστό το τι σχέση έχει αυτό με τα θέμα συζήτησης)

και εξήγησε μας δηλαδή τι είναι αυτό που εσύ έχεις ζήσει και εμείς οι υπόλοιποί δεν μπορούμε να ζήσουμε...

Έχεις δίκιο, πρέπει να την παρουσιάσω εδώ μαζί με το πτυχίο της. Ειδάλλως πρέπει να πιστέψουν όλοι εσένα που 'το έχεις ψάξει'.

Δεν ασχολούμαι άλλο με την περίπτωσή σου. Το χρόνο μου χάνω.

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ λέω να κανονίσετε να πάρετε ένα τηλεφωνάκι και να ρωτήσετε κατά πόσο είναι απαραίτητο ένα πιστοποιητικό. Και ο χαμένος να κεράσει τις μπύρες της συμφιλίωσης. Και τη βαζελίνη για το thread.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...